Григор Димитров - Хуан Мартин Дел Потро

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Григор Димитров - Хуан Мартин Дел Потро

Мнениеот AnalBreaker » 16 фев 2013 01:25

Григор Димитров излиза на корта срещу тенисиста, който може би удря най-силно топката от форхенд във целият тур. Определено българинът е аутсайдер и това може би ще му помогне и ще го освободи от напрежението. Григор показа, че има нужните удари, за да победи почти всеки тенисист. Надявам се утре да го стори и да си спечели място на финала, който ще бъде негов втори за годината в турнирите на ATP

Изображение Изображение
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

kanar4o
Контакти:

Re: Григор Димитров - Хуан Мартин Дел Потро

Мнениеот kanar4o » 16 фев 2013 01:49

Гришо беше просто велик в мача с Багдатис ! Униаклен тенисист си имаме ,българи и винаги трябва да го подкрепяме.
За мача с Дел Потро мисля ,че е адски труден ,особено след думите на Гришо ,че е спечелил с последната капчица енергия в тялото му ,мача с Багдатис. Дел Потро имаше лек мач в 2 сета. 198 см. висок ,трудно се пробива сервиса му ,много добре се движи по корта за този ръст. Както каза Гришо : "Просто играч от Топ 10". Все пак тая надежда и вяра ,че нашето момче може да направи нещо! А ако го направи сега ,финала е негов ! Успех ,Гриша !
Изображение

Изображение

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 фев 2013 02:30

Единствено не съм съглассен, че финалът е негов, защото това все пак е турнир на ATP и няма как да бъдеш сигурен в победата на нашия тенисист
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 16 фев 2013 07:19

Успех на Гришо днес.Надявам се след днешния мач той да стане първият българин в Топ 30 на АТР

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LXQ1FMdk3hE&feature=player_embedded#at=30[/youtube]
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 16 фев 2013 08:59

Успех на българското лъвче Гришо! :) А от колко часа е мачът? :roll:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 16 фев 2013 09:05

hajitsu написа:Успех на българското лъвче Гришо! :) А от колко часа е мачът? :roll:

от 15.00 днес
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 фев 2013 09:39

ros написа:
hajitsu написа:Успех на българското лъвче Гришо! :) А от колко часа е мачът? :roll:

от 15.00 днес

Кажи бе младеж.......къде да го гледаме :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 16 фев 2013 09:42

modor написа:
ros написа:

от 15.00 днес

Слагаш диоптрите от едната страна, бирата от другата и готово :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 фев 2013 09:44

:lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 фев 2013 10:06

modor написа:
ros написа:

от 15.00 днес

ако имаш булсат - по хд канала им, ако нямаш - търсиш стриймове, каквито ще има поне 10.

Сега малко и за този мач - нашият не е аутсайдер, той е тотален аутсайдер и единствено чудо може да го спаси. Да, направи най-доброто си класиране евър, но ако свалим розовите очила, ще видим 2 неща:
1. Това е един от най-слабите атп 500 турнири- например от топ 5 състезателите, срещу които е чудо някой извън топ 5 да вземе победа, участва само един и той е пенсионер - видяхме какво стана вчера с него
2. Гришо имаше късмета да се падне в най-слабия от най-слабите потоци и до момента е играл само с играчи извън топ 30 - багдатис е 36-ти, давиденко - 37, томич - 45-ти

С това не омаловажава, успеха на нашия - fortune favours the bold (или в нашия вариант - който играи - пичели, който не играи - не пичели), но не се и настройвайте за нещо - просто ще се случи логичното, както се случи логичното и до момента. Да, има израстване при нашия, но единственият тенисит от топ 10, който някога е бил е Бердих (изключвам смешната победа в полудемостративен турнир срещу фиш преди година). Та да не тръгваме чак толкова като аслани, за да не се върнем както обикновено насрани и да извървим пътя от осанна до разпни го за 5 минути. Нека се радваме на развитието на григор, който опредлено израсна много и да не го натоварваме с прекалени надежди - пирончето с нейната "купа" дето и връчихме след полуфинала на уимбълдън е показателен пример.
Успех, Гриша - ако не на полуфинала, поне на маша вкарай.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Тенис”