Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT

Мнениеот vasilnv » 15 фев 2013 11:49

MuFc1878 написа:
vasilnv написа:Между другото малко хора(най-вече фенове на Реал) обърнаха внимание на факта, че при гола ви топката излезе в тъч от Йозил. Някой по-горе го беше написал и сега се загледах в повторението

Дай да видим, че не съм забелязал :o Ако е вярно, ще искаме служебна победа :lol:

Това го каза един фен на Барса в една от темите за мача, не помня дали беше в нашия раздел или в този на Реал :lol:
Ама е факт, че топката наистина излезе в тъч
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 фев 2013 23:31

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/5A/e3373af150ebb45a.jpg[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2013 00:56

lrlazarov_19 написа:Morski, много си далеч от истината за футбола. Истината за мача искаш ли я: тактическият план на САФ сработи перфектно, този на Моуриньо се провали. Защо мислиш Фъргюсън изгледа мача спокойно от мястото си, а вашият треньор подскачаше 90 минути като луд. Ти виждаш картинката, но изобщо не вникваш в нея.

Не аз приятелю, ти си много далеч от тази игра. Какъв тактически план те гони какви 5 лева при положение, че още в 10-та минута резултатът можеше да е 1:0 за Реал Мадрид... Като същият тактик добре, че беше Де Хеа на 10 пъти, че да го спаси от загуба. Говориш пълни глупости. Истината за мача е съвсем друга: че Реал имаше много повече положения и може да съжалява много повече, че пропусна загубата. Всичко останало са пълниу глупости на заслепени фенове. Това е признато дори от феновете на Барселона, което е ясен атестат... Толкова за този мач, живейте си в червената заблуда, че сте надхитрили и надиграли Реал и, че сте изпуснали победата :mrgreen: :arrow:
А върха на безсилието ви е последното ти изречение и безумното ти заключение :lol: Личи си колко мача си гледал на Реал и Моуриньо. Той няма мач, който да си седи на пейката спокойно за разлика от вашия СЪР. Той тръгнал да ми прави чак изводи :lol: Моуриньо е сред най-атрактивните треньори, при загуба победа или хикс. Той никога не си крие емоциите, но това ти няма как да знаеш понеже си далеч от тая игра и се интересуваш само от Юнайтед. Поне не се излагай така друг път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2013 01:03

yavorpetroff написа:Ти чуваш ли ме ко ти приказвам? Говоря ти, че 90% от "положенията" са ви удари от далече. И с тея удари какво постигнахте? Щот не можете да я прокарате топката малко по-навътре боцай от далеч, пък кото стане. Айде айде, моля ти се. Перси пропусна сам срещу вратаря. Удари греда и оня направи спасяване. Това е в пъти по чисто от някви удари от по 20-30 метра. И никъде не съм казал, че сме ви надигравали. Като отбор се затвори се вижда, че не можете да направите нещо както трябва. Само обикаляте вратата. Ако ви бяхме натиснали и се бяхме тръгнали да се надиграваме, точно на Бернабеу, щяхме да отнесем 3-4 гола точно щото сте силни на контри. Е, неутрализирахме ви силната страна. А и ние имахме доста чисти положения. Пак ти ги казвам - Гигс, Перси х3, Уелбек. Иначе не може да се отрече, че първите 20-30 минути бяхте доста по-добри, но после окопитиха наще и стана по-равностойно.
А това за Барса нещо не ми отговори или по-скоро не те разбирам.

Не знаех, че в очите на феновете на Юнайтед положение е само когато стреляш на 2 метра от вратата :lol: Или стреляш пак от далечна дистанция опасно, но това го прави играч на "дяволите". Извинявай ще знам в бъдеще :lol: Най-красивите голове са станали точно от далечни удари, но ти може би я разбираш по-добре тая игра от Жуниньо примерно или от Роберто Карлос :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2013 01:08

.
Последна промяна от MORSKI на 16 фев 2013 01:16, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2013 01:11

MapTo_D написа:MORSKI Ти сериозно си гледал някакъв друг мач да знаеш, или просто си проспал по-голямата част от тоя :lol: Ебаси заблудения фен къде си! :o :mrgreen: Голям мач на Де Хеа, изтървах 25 минути от второто полувреме, после гледах на запис и направо не можех да повярвам, че Ван Перси не отбеляза поне един гол, но нищо, може да го пази за реванша.

Това ми стига :lol: :lol: Вече ми стана ясно защо ги пишете тея глупости. Вие наистина сте като някаква секта, честно :lol: Ще влизам по-често тук да се смея. Сами не се усещате какви ги пишете явно :lol: Определено не аз, не феновете на Барселона, Валенсия, на Челси, на Интер, на Ливърпул са гледали някакъв друг мач. Бил изтървал 25 минути от второто полувреме, пък после го гледал и дава "компетентно" мнение :lol: Дааа определено сте на нещо силно, радвам се, че в нашия форум хората не го вземат :lol:
Ще се видим пак след 3 седмици до тогава продължавайте със забавните си тези :lol:

Потребителски аватар
momchil
Контакти:

Мнениеот momchil » 16 фев 2013 12:26

MORSKI написа:
MapTo_D написа:MORSKI Ти сериозно си гледал някакъв друг мач да знаеш, или просто си проспал по-голямата част от тоя :lol: Ебаси заблудения фен къде си! :o :mrgreen: Голям мач на Де Хеа, изтървах 25 минути от второто полувреме, после гледах на запис и направо не можех да повярвам, че Ван Перси не отбеляза поне един гол, но нищо, може да го пази за реванша.

Това ми стига :lol: :lol: Вече ми стана ясно защо ги пишете тея глупости. Вие наистина сте като някаква секта, честно :lol: Ще влизам по-често тук да се смея. Сами не се усещате какви ги пишете явно :lol: Определено не аз, не феновете на Барселона, Валенсия, на Челси, на Интер, на Ливърпул са гледали някакъв друг мач. Бил изтървал 25 минути от второто полувреме, пък после го гледал и дава "компетентно" мнение :lol: Дааа определено сте на нещо силно, радвам се, че в нашия форум хората не го вземат :lol:
Ще се видим пак след 3 седмици до тогава продължавайте със забавните си тези :lol:

Какво стана с разгрома и лесното отстраняване на Юнайтед? Вашия форум? От 2-3-редовно пишещи форум не става.
Само където не феновете на Юнайтед отписваха отбора си още при жребия и слагаха резултати над 3 гола разлика в полза на Реал,а истината е че единственото ви чисто положение беше това на Коентрао,трябва да си доста наивен да смяташ ударите на Роналдо от 30 метра за чисто положение и шанс за сигурен гол. 25 минути ли? Мислиш ли че не може да се реши мач за такова време,още повече пък елиминационен за 25 минути?Пиши си в скучния подофрум на РМ и не се занимвай с феновете на Юнайтед.
B.E.L.20.V.E

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 фев 2013 13:54

Не знам защо спорите със стената :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 фев 2013 14:43

Истината за мача е съвсем друга: че Реал имаше много повече положения и може да съжалява много повече, че пропусна загубата. Всичко останало са пълниу глупости на заслепени фенове. Това е признато дори от феновете на Барселона, което е ясен атестат... Толкова за този мач, живейте си в червената заблуда, че сте надхитрили и надиграли Реал и, че сте изпуснали победата

[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/45818_487411677962347_1954854170_n.png[/wrapimg]

МОРСКИ,аз не се сещам някои фен на Юнайтед да е казал,че Реал Мадрид не е доминирал или че през по-голямата част от двубоя,не владееше инициативата! ;)
Но пък Юнайтед се възползва доста добре при контрите и статичните положения,въпреки че като брой бяха доста по-малко от тези за Реал Мадрид.
Въпреки,че 56-44% не е нещо кой знае какво,но трябва да се отбележи,че Юнайтед не е свикнал да бъде надиграван и в тази си позиция,мисля че се справиха по един доста добър начин.... Да,на моменти имахме голям късмет,но той е част от играта,но пък и малко отбори избрали да действат по този начин срещу Реал,са създавали толкова чисти голови положения-Ван Перси на три пъти,Уелбек се размина на метри от втори гол и на фона на тази обсада(безрезултатна) на Реал,просто положенията на Юнайтед изглеждаха доста по-чисти и опасни,но за съжаление и ние не успяхме да се възползваме,и вие имахте на 2-3 пъти късмет,така че във футбола,а и още повече в подобен род двубои,почти всичко се свежда до конкретни ситуации,обстоятелства и разбира се-късмет ;)
Един от ключовите моменти,който съществено повлия на мача е,че Фил Джоунс и Рафаел с общи усилия успяха да неутрализират Роналдо(особено през второто полувреме),ограничиха максимално неговите действия,Карик и Рууни затваряха пространствата и в общи линии играчите на Реал,бяха просто принудени да пробват далечни удари,което всъщност както и сър Алекс спомена е по-малкото зло така да се каже,защото една от силните страни на Де Хея-са именно ударите от дистанция.
Стратегията на сър Алекс бе рискована,но в крайна сметка свърши страхотна работа-малко отбори са постигали добър резултат,особено в такава роля ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 фев 2013 14:48

Според мен , споровете са напълно безмислени. Всеки е прав за себе си. От цялата работа, най-важен е резултатът 1:1 ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”