Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

angelofdeath
Контакти:

Re: Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!

Мнениеот angelofdeath » 14 фев 2013 16:53

За Армията явно има някакакви скрити апетити. Сами разбирате, че мястото струва милиони и някой може да е решил вече да не е стадион. Как да си обясним десетките години без никакво подобрение. Отделно за всяко друго място има разрешителни, за останалите отбори също, но като стане дума за ЦСКА и базите нещата не стават. Аз се съмнявам, че Титан изобщо мислят да правят нещо, защото не са по-скъпите инвестиции. Видяхме много проекти и то все хубави, а Армията се руши все повече и повече. Сега само ни замазват очите с някакви смешни ремонти, дето ще стигнат за А група, но за нищо повече. Най-много ме е яд, че мачове се играят на Тича, в Монтана и Своге, а в центъра на София не. Кой е виновен за това? Първо държавата, че си взимаше наеми, а не заби и един пирон в базите на ЦСКА, а след това всичките ни шефове от Вальо Михов до Титан. Оправдаваха се, че местата не са техни и не могат да вкарват пари. Сега, като им ги дадоха за 30 години песента е друга-не ни разрешават, защото мястото било защитено и не може да се строи в парка. Левски могат да взривяват в жилищен район и да извозват боклуци по и без това натоварените улици, а ЦСКА не може. От Др.Цанков има идеален път за извозване на остатъците във всички посоки. Ако искаме да имаме някакъв футбол трябва да оправим стадионите. Това важи и за останалите спортове, защото без база не може.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 14 фев 2013 17:39

delqnski47 написа:
kireto2 написа:За какво ви е стадион ,като темата е за... цирк"ЦСКА"! Опънете си една шатра, и си правете вътре фокусите! Никой няма да ви спре! :mrgreen: :lol: Даже, може да кандидатствате по някоя програма за развитие на цирковото изкуство, ще ви излезе без пари, а може и да сте на печалба! ;)

Айде ние ще правим фокусите,ти ще правиш маймунджилъците! :mrgreen:

Ще ми е трудно да се справя, но си прав ,че ви трябват атрактивни и артистични попълнения, защото само с фокуси, няма да грабнете публиката! ;) :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 фев 2013 22:45

Кашчей написа:
BRF написа:Стига сте се връзвали на този кашчей.Постоянно се намесва с глупостите си и единственото което прави е да разводнява всяка една тема!Да си гледа там русенския отбор на когото е фен или глупавия Манчо!

Колко е жалко да си жител на морски град, с два прекрасни отбора, и да си хейтър на града си и глорихънтър, за софийски отбор :mrgreen:

Я кажи ве ппппич, кое е глупости в случая!Но се аргументирай точно, а не с общи приказки, каквито умееш да пишеш!

Колко е жалко да си жител на български град,и да има много прекрасни отбори в страната, и да си хейтър на държавата си и глорихънтър, за английски отбор! ;)
Мога да се аргументирам,когато не прескачаш от тема в тема!Колкото до твоите аргументи,те какви са?Пишеш глупост след глупост срещу всички и се мислиш за много оригинален!Не вярвях,че е възможно човек да няма нито едно позитивно или градивно мнение!Е ти ми опроверга!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 15 фев 2013 20:02

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:Стига сте се връзвали на този кашчей.Постоянно се намесва с глупостите си и единственото което прави е да разводнява всяка една тема!Да си гледа там русенския отбор на когото е фен или глупавия Манчо!

Колко е жалко да си жител на морски град, с два прекрасни отбора, и да си хейтър на града си и глорихънтър, за софийски отбор :mrgreen:

Я кажи ве ппппич, кое е глупости в случая!Но се аргументирай точно, а не с общи приказки, каквито умееш да пишеш!

Колко е жалко да си жител на български град,и да има много прекрасни отбори в страната, и да си хейтър на държавата си и глорихънтър, за английски отбор! ;)
Мога да се аргументирам,когато не прескачаш от тема в тема!Колкото до твоите аргументи,те какви са?Пишеш глупост след глупост срещу всички и се мислиш за много оригинален!Не вярвях,че е възможно човек да няма нито едно позитивно или градивно мнение!Е ти ми опроверга!

също прави впечатление, че като няма какво да каже веднага почва с неща от типа ....... таратор без краставица ...... айрян без мляко ...... :lol: :lol:

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 фев 2013 20:46

tut написа:
BRF написа:
Кашчей написа:

също прави впечатление, че като няма какво да каже веднага почва с неща от типа ....... таратор без краставица ...... айрян без мляко ...... :lol: :lol:

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

[offtopic]Не се притеснявай, Тут, и на теб някой ден ще ти сипят мляко в таратора.. и краставица ще ти нарежат.А дотогава продължавай с гениалните си постове за геренци, подуенци и вся остальная сволочь![/offtopic]

Ти кога си имал какво смислено да кажеш, ъм?А при вас циркът наистина е пълен, но дано поне футболистите ви не участват в него, ако разбираш какво ти казвам!Защото много от феновете, особено форумните такива, са в пълният си блясък в цирка.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 15 фев 2013 21:33

Боклуците връщат емил костадинов! :evil: :evil:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 15 фев 2013 21:36

Поне да върнат Томов, че да имаме шанс и за титлата.. :lol:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 фев 2013 14:08

Кашчей написа:
tut написа:също прави впечатление, че като няма какво да каже веднага почва с неща от типа ....... таратор без краставица ...... айрян без мляко ...... :lol: :lol:

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

[offtopic]Не се притеснявай, Тут, и на теб някой ден ще ти сипят мляко в таратора.. и краставица ще ти нарежат.А дотогава продължавай с гениалните си постове за геренци, подуенци и вся остальная сволочь![/offtopic]

Ти кога си имал какво смислено да кажеш, ъм?А при вас циркът наистина е пълен, но дано поне футболистите ви не участват в него, ако разбираш какво ти казвам!Защото много от феновете, особено форумните такива, са в пълният си блясък в цирка.

Щом става дума за цирк, трябва да се доверим на Кашчей, защото по-голям клоун от него във форума няма, което значи, че по цирковите въпроси той е тесен специалист. :lol:
Кашчей, арогантността е самоубийствено качество, понеже формулата - "арогантност=его+невежество" е един порочен кръг - егото води до задълбочаване на невежеството, което пък подхранва още по-голямо его и т.н. С една дума, Кашчей, ти си неспасяем комплексар и дори ролята на форумен клоун ти идва малко в повече... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 фев 2013 16:07

Кашчей написа:Ти кога си имал какво смислено да кажеш, ъм?А при вас циркът наистина е пълен, но дано поне футболистите ви не участват в него, ако разбираш какво ти казвам!Защото много от феновете, особено форумните такива, са в пълният си блясък в цирка.

Едва ли е смислено да си "фен" на отбор от чужда държава и да се чудиш,защо даден човек не е фен на отбор от града си,ако разбираш какво ти казвам!Какво означава форумен фен?Отговори ми конкретно,за да се опитам да те разбера!Имам си и мнение и позиция по въпроси касаещи ЦСКА,но нямам никаква позиция по въпроси касаещи русенския или манчестърския футбол,защото не ме интересува!На русенския пожелавам успух,на другия обратното,ако ме разбираш!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 фев 2013 17:06

BRF написа:
Кашчей написа:Ти кога си имал какво смислено да кажеш, ъм?А при вас циркът наистина е пълен, но дано поне футболистите ви не участват в него, ако разбираш какво ти казвам!Защото много от феновете, особено форумните такива, са в пълният си блясък в цирка.

Едва ли е смислено да си "фен" на отбор от чужда държава и да се чудиш,защо даден човек не е фен на отбор от града си,ако разбираш какво ти казвам!Какво означава форумен фен?Отговори ми конкретно,за да се опитам да те разбера!Имам си и мнение и позиция по въпроси касаещи ЦСКА,но нямам никаква позиция по въпроси касаещи русенския или манчестърския футбол,защото не ме интересува!На русенския пожелавам успух,на другия обратното,ако ме разбираш!

Не мисля, че да си фен на отбор от друга държава, когато си фен на отбора на града си е същото, като да си фен на отбор от друг град на твоята държава и да говориш за него с "ние".
Какво означава форумен фен ли.. Такъв, който само се бие в гърдите колко голям фен е, как ще направи това и това, как ще смаже Боклуците или Батков.. или който и да е друг ненавиждан собственик, а на протест ходи само пред компа.Такъв, който и на мач не ходи, защото.... Това не е моят ЦСКА /Левски/.Такъв, който е толкова запален по играта, че постоянно пита дали няма да дават някой мач и, ако го дават, по коя телевизия ще е, защото сам не може да си потърси информация.Форумен фен е и този, който, когато има мач на неговия отбор, в неговия град, не е на стадиона, а е пред компа.

Това е моето виждане за форумния фен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”