Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Re: На "Ел Мадригал": Батков вън!

Мнениеот devildriver » 18 сеп 2009 08:03

kolovati написа:Батков требва да си остане защото при него имаме стабилност а не се знае кой тарикат ще ни вземе ако го изгониме.

Стабилно потъваме надолу,Батков вън,агента Николай също.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

vladomin_
Контакти:

Re: Истината е в юношите !

Мнениеот vladomin_ » 18 сеп 2009 08:44

По принцип не съм от Левски. Бероец съм и държа на ЦСКА. Но това е пътя. Евала на Достанич. Какво му е на Генев. Мисля, че е най добрия защитник на Левски. Едно време ако со спомняте Хубчев беше резерва на Ники Илиев. Ники се контузи трайно и Пенев повика Хубчев в националния. А в същото време беше резерва в Левски. И се наложи. Балтанов отличен. То в такъв мач с такива играчи няма какво да се губи. Може само да спечелиш да се продаде някой младок за сравнително добра сума. А и такова трябва да ни бъде нашето амплоа.
ВДинев

Потребителски аватар
lakito7

Re: ,,ЛЕВСКИ Е ДОБЪР ОТБОР"-КАЗАНО ОТ ВАЛВЕРДЕ

Мнениеот lakito7 » 18 сеп 2009 08:46

от shumnaliq на 18 Сеп 2009 00:28
бахти всички армейци ги е яд че не взеха 3 точки а вие се радвате на загуба .....

Осъзнайте се ,червенушковци,резервите на Фулъм си направиха добра тренировка.Познайте колко насериозно са играли мача,щом казват,че тях единствено ги интересува висшата лига.Кажете на кой друг стадион,някой от отборите е казал,че мачът им не ги интересува.И след всичко това да не можете да биете резервите им,а колко ли щяхте да загубите,ако бяха взели мача насериозно и играеха с титулярите си.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

doniikrasi
Контакти:

Мнениеот doniikrasi » 18 сеп 2009 08:49

Абе аз окога ви разправям че трябват САМО ЮНОЩИ БЕ.Всички други ВЪН АМА МОМЕНТАЛНО ВЪН от отбора :evil:

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 18 сеп 2009 08:55

Хичо не е за Левски,за толкова години откакто е в мъжкия отбор няма никакъв напредък.Лъчо трябва да започнат да го налагат титуляр и когато Гаджев се възстанови,ще са супер тандем в средата.Централните защитници трябва да са Генев и Милиев.На Рабех му се отразява нощният живот,а и е доста тежък от което следва-бавен.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 18 сеп 2009 08:58

ЦСКА-р съм, но смятам, че Генев е най-добрият млад играч в България. Господ всичко му е дал. И ръст и физика и както се видя снощи и психика. Дай боже момчето да се развие както трябва. Дано не обидя някого, но с развитие както трябва - не визирам нито Герена нито Армията, нито което и да е място в България. Ако до 1-2 години излезе в чужбина - ще стане страхотен играч.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 18 сеп 2009 09:02

Както и да са играли Левски и ЦСКА да не забравяме най-важното "качество" на нашите отбори - Непостоянни са. мач с мач не си приличат и ние го знаем много добре. Голямата грешка ще е да почнем да ги вдигаме до небесата. ЦСКА напълно заслужаваха да бият, Левски пък можеха и да не паднат - е, и? Важен е следващия мач, а там ни чакат ранени зверове. Ей богу не знам какво ни чака на терена, но знам, че големите приказки са излишни. И двата отбора да си налягат парцалите и да бачкат яко следващите дни.

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 18 сеп 2009 09:02

Е много ясно че така ще каже, човека е културен и не живее в Африка.
Колкото до играта на отбора всеки има очи и може да прецени как сме играли не е необходимо да се лигавите от дежурните думи на един човек.
След снощната победа на Ред Бул над Лацио, си мисля че ние точка може и да не вземем. Дано да се лъжа, ама едва ли.

Fichango
Контакти:

Re: На "Ел Мадригал": Батков вън!

Мнениеот Fichango » 18 сеп 2009 09:05

POPCORN написа:мечти.и кой ще дава пари?

Същото питам и аз:) Това, което трябва да направят нашите президенти е да млъкнат. Да си седнат в канцелариите и да работят. Да спрат да дават интервюта и изказвания през ден. Що за страна сме, в която всеки измислен журналист от измислена кабеларка си позволява да говори на тези хора на ТИ, всеки да ги обижда по вестници и сайтове и т.н.

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 18 сеп 2009 09:19

Абсолютно съм съгласен...Генев се представи чудесно на фона на мачовете, които е изиграл като титуляр,Балтанов също, пък ако беше имал късмета да вкара и гол щеше и самочувствието да вдигне.Жоазиньо за мен си е един вид юноша на Левски, тук се научи де играе футбол и игра много добре снощи.Същото се отнася и за Зе.Ники Димитров на приливи и отливи, имаше моментни избухвания, имаше и грешки.Определено футболисти като Йовов,Симонович,Рабех нямат място в отбора.С Петков,Бардон,Тасевски и Гаджев около тях младите много бързо могат да се развият, ако им се дава по серизен шанс.Имаме доста млади таланти да не забравяме и Балджииски, отделно Табаков,Цачев,Огнянов,Милиев,както и едно момче централен зщитник играе при юношите, но му забравих името.Дано да се намери някой по смел треньор да започне да залага повече на юношите, но това зависи и от публиката, защото трябва малко търпение.

Върни се в “Архив”