Григор Димитров - Маркос Багдатис
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров - Маркос Багдатис
Някъде има ли запис на мача
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Срещу Дел Потро ще му е много трудно, но точно срещу подобни тенисисти ще израсне!!!
Аз пък викам Ниеминен да сътвори някоя 3/4 часова драма днес и да излъже Дел Потро.

Дел Потро е финалист от миналата година.

Pichichi написа:Аз пък викам Ниеминен да сътвори някоя 3/4 часова драма днес и да излъже Дел Потро.
![]()
![]()
![]()
И аз тъй,а пък в краен случай Гришо да ПОТРОши другия!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:Pichichi написа:Аз пък викам Ниеминен да сътвори някоя 3/4 часова драма днес и да излъже Дел Потро.
![]()
![]()
![]()
И аз тъй,а пък в краен случай Гришо да ПОТРОши другия!
Уви Дел Потро с лежерна победа с 2:0!
Страхотен мач на Григор Димитров! А и с отиграванията си спечели публиката!
Невероятен хъс показа през целия мач... гонеше всяка топка, разтягаше се максимално, надигра Маркос и заслужено победи! Успех срещу Дел Потро! 

Genius. написа:Късмета един път покри Григор,но втори път няма да стане.Лесна победа за кипъреца.
Все така да "познаваш"

[center]
[/center]

След като Бенето смачка физиономията на швейцареца , утре да се понапъне срещу големия Дел По и при успех да отиде на финал , пък и да вземе първия майсторски турнир с голям престиж , да окачи името си до имената на голям брой именити тенисисти от далечното и близко минало накичени в залата.
TodorT написа:Григор Димитров ми прилича много на Ивайло Захариев (Мартин от "Под прикритие" )
Повече прилича на Божинов. Само му чуй някое интервю
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...