Лига Европа: Зенит - Ливърпул (14.02.2013 г. 19:00 ч.)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лига Европа: Зенит - Ливърпул (14.02.2013 г. 19:00 ч.)
А бе чета ви глупостите и не мога да разбера какви пари искате още от собствениците? Вие знаете ли, че единствено пред нас са Сити и Челси по похарчени пари за последните 3 години? Май, май се дават пари, но се купуват коне и инвалиди. Кени Далглиш може да е легенда, но така ви е промил мозъците, че изкривявате всичко само и само да не го изкарате виновен. Чак ми се ще Кардиф да ни бяха разкрили та да не се пишат глупости за манталитет, градене и шампионски амбиции, защото без тая купа така ни лъсна гъза, че ни се смеят още хората. Коня за 2 години има 10 гола сумарно. Чарли - селската пръчка свърши в Стоук, а Даунинг има гол и 2 асистенции и то не под негово ръководство. Ето това донесе вашият Крал на Ливърпул. Първите 2-ма трябваше да заменят Торес и Мейрелеш. Дали успяха сами си правете изводите, а третият дойде като национал и създаващ най-много положения в лигата. За положението на Ливърпул е виновен единствено и само той, защото с толкова милиони накуп не е разполагал НИТО ЕДИН мениджър на Ливърпул преди това, но когато това се случи, купихме некадърници. Ако някой преди 4-5 години ми беше казал, че ще счупим 2 пъти трансферния ни рекорд за 1 ден, ще дадем суми от порядъка на 20 млн. за крило и 20 млн. за халф, щях да му се изсмея в лицето, но сега ми иде да зарева от мъка, че пропуснахме шанса си да купим добри играчи.
-
fearless for lfc
leoric написа:А бе чета ви глупостите и не мога да разбера какви пари искате още от собствениците? Вие знаете ли, че единствено пред нас са Сити и Челси по похарчени пари за последните 3 години? Май, май се дават пари, но се купуват коне и инвалиди. Кени Далглиш може да е легенда, но така ви е промил мозъците, че изкривявате всичко само и само да не го изкарате виновен. Чак ми се ще Кардиф да ни бяха разкрили та да не се пишат глупости за манталитет, градене и шампионски амбиции, защото без тая купа така ни лъсна гъза, че ни се смеят още хората. Коня за 2 години има 10 гола сумарно. Чарли - селската пръчка свърши в Стоук, а Даунинг има гол и 2 асистенции и то не под негово ръководство. Ето това донесе вашият Крал на Ливърпул. Първите 2-ма трябваше да заменят Торес и Мейрелеш. Дали успяха сами си правете изводите, а третият дойде като национал и създаващ най-много положения в лигата. За положението на Ливърпул е виновен единствено и само той, защото с толкова милиони накуп не е разполагал НИТО ЕДИН мениджър на Ливърпул преди това, но когато това се случи, купихме некадърници. Ако някой преди 4-5 години ми беше казал, че ще счупим 2 пъти трансферния ни рекорд за 1 ден, ще дадем суми от порядъка на 20 млн. за крило и 20 млн. за халф, щях да му се изсмея в лицето, но сега ми иде да зарева от мъка, че пропуснахме шанса си да купим добри играчи.
А когато бившия помощник на Кени ти го такова какво правиш- смееш ли се или плачеш?
- Karsa Orlong
- Контакти:
fearless for lfc написа:leoric написа:А бе чета ви глупостите и не мога да разбера какви пари искате още от собствениците? Вие знаете ли, че единствено пред нас са Сити и Челси по похарчени пари за последните 3 години? Май, май се дават пари, но се купуват коне и инвалиди. Кени Далглиш може да е легенда, но така ви е промил мозъците, че изкривявате всичко само и само да не го изкарате виновен. Чак ми се ще Кардиф да ни бяха разкрили та да не се пишат глупости за манталитет, градене и шампионски амбиции, защото без тая купа така ни лъсна гъза, че ни се смеят още хората. Коня за 2 години има 10 гола сумарно. Чарли - селската пръчка свърши в Стоук, а Даунинг има гол и 2 асистенции и то не под негово ръководство. Ето това донесе вашият Крал на Ливърпул. Първите 2-ма трябваше да заменят Торес и Мейрелеш. Дали успяха сами си правете изводите, а третият дойде като национал и създаващ най-много положения в лигата. За положението на Ливърпул е виновен единствено и само той, защото с толкова милиони накуп не е разполагал НИТО ЕДИН мениджър на Ливърпул преди това, но когато това се случи, купихме некадърници. Ако някой преди 4-5 години ми беше казал, че ще счупим 2 пъти трансферния ни рекорд за 1 ден, ще дадем суми от порядъка на 20 млн. за крило и 20 млн. за халф, щях да му се изсмея в лицето, но сега ми иде да зарева от мъка, че пропуснахме шанса си да купим добри играчи.
А когато бившия помощник на Кени ти го такова какво правиш- смееш ли се или плачеш?
Като каза това - аз все си мисля, че повечето хубави неща през миналия сезон се дължаха на Кларк
..... ами реви кво ти остава друго, като си толкова плиткоумен , а и едва ли ще ме разбереш ако почна да ти обяснявам колко простотии си написал само в тези десетина изречения по горе. 
-
fearless for lfc
Karsa Orlong написа:fearless for lfc написа:leoric написа:А бе чета ви глупостите и не мога да разбера какви пари искате още от собствениците? Вие знаете ли, че единствено пред нас са Сити и Челси по похарчени пари за последните 3 години? Май, май се дават пари, но се купуват коне и инвалиди. Кени Далглиш може да е легенда, но така ви е промил мозъците, че изкривявате всичко само и само да не го изкарате виновен. Чак ми се ще Кардиф да ни бяха разкрили та да не се пишат глупости за манталитет, градене и шампионски амбиции, защото без тая купа така ни лъсна гъза, че ни се смеят още хората. Коня за 2 години има 10 гола сумарно. Чарли - селската пръчка свърши в Стоук, а Даунинг има гол и 2 асистенции и то не под негово ръководство. Ето това донесе вашият Крал на Ливърпул. Първите 2-ма трябваше да заменят Торес и Мейрелеш. Дали успяха сами си правете изводите, а третият дойде като национал и създаващ най-много положения в лигата. За положението на Ливърпул е виновен единствено и само той, защото с толкова милиони накуп не е разполагал НИТО ЕДИН мениджър на Ливърпул преди това, но когато това се случи, купихме некадърници. Ако някой преди 4-5 години ми беше казал, че ще счупим 2 пъти трансферния ни рекорд за 1 ден, ще дадем суми от порядъка на 20 млн. за крило и 20 млн. за халф, щях да му се изсмея в лицето, но сега ми иде да зарева от мъка, че пропуснахме шанса си да купим добри играчи.
Като каза това - аз все си мисля, че повечето хубави неща през миналия сезон се дължаха на Кларк
Нещата вървят в пакет. Суарес идва с троянския кон, Кени с Кларк, Алън с Борини. Това че махнаха този който ни спаси от изпадане през 2010/11 както и да е. Че сложиха нещастник който обеща че ще надгражда иди дойди, но това че няма да го махнат скоро ме дразни. Собствениците трабвя да мерят с един аршин и Б.Р. да си получи заслуженото.
fearless for lfc написа:leoric написа:А бе чета ви глупостите и не мога да разбера какви пари искате още от собствениците? Вие знаете ли, че единствено пред нас са Сити и Челси по похарчени пари за последните 3 години? Май, май се дават пари, но се купуват коне и инвалиди. Кени Далглиш може да е легенда, но така ви е промил мозъците, че изкривявате всичко само и само да не го изкарате виновен. Чак ми се ще Кардиф да ни бяха разкрили та да не се пишат глупости за манталитет, градене и шампионски амбиции, защото без тая купа така ни лъсна гъза, че ни се смеят още хората. Коня за 2 години има 10 гола сумарно. Чарли - селската пръчка свърши в Стоук, а Даунинг има гол и 2 асистенции и то не под негово ръководство. Ето това донесе вашият Крал на Ливърпул. Първите 2-ма трябваше да заменят Торес и Мейрелеш. Дали успяха сами си правете изводите, а третият дойде като национал и създаващ най-много положения в лигата. За положението на Ливърпул е виновен единствено и само той, защото с толкова милиони накуп не е разполагал НИТО ЕДИН мениджър на Ливърпул преди това, но когато това се случи, купихме некадърници. Ако някой преди 4-5 години ми беше казал, че ще счупим 2 пъти трансферния ни рекорд за 1 ден, ще дадем суми от порядъка на 20 млн. за крило и 20 млн. за халф, щях да му се изсмея в лицето, но сега ми иде да зарева от мъка, че пропуснахме шанса си да купим добри играчи.
А ти смя ли се като дойде бившия, който легендата замени и го натакова със същия УБА насред Анфийлд? По-силен треньор ли е Ходжсън от Далглиш след като го наказа?
-
fearless for lfc
leoric написа:fearless for lfc написа:leoric написа:А бе чета ви глупостите и не мога да разбера какви пари искате още от собствениците? Вие знаете ли, че единствено пред нас са Сити и Челси по похарчени пари за последните 3 години? Май, май се дават пари, но се купуват коне и инвалиди. Кени Далглиш може да е легенда, но така ви е промил мозъците, че изкривявате всичко само и само да не го изкарате виновен. Чак ми се ще Кардиф да ни бяха разкрили та да не се пишат глупости за манталитет, градене и шампионски амбиции, защото без тая купа така ни лъсна гъза, че ни се смеят още хората. Коня за 2 години има 10 гола сумарно. Чарли - селската пръчка свърши в Стоук, а Даунинг има гол и 2 асистенции и то не под негово ръководство. Ето това донесе вашият Крал на Ливърпул. Първите 2-ма трябваше да заменят Торес и Мейрелеш. Дали успяха сами си правете изводите, а третият дойде като национал и създаващ най-много положения в лигата. За положението на Ливърпул е виновен единствено и само той, защото с толкова милиони накуп не е разполагал НИТО ЕДИН мениджър на Ливърпул преди това, но когато това се случи, купихме некадърници. Ако някой преди 4-5 години ми беше казал, че ще счупим 2 пъти трансферния ни рекорд за 1 ден, ще дадем суми от порядъка на 20 млн. за крило и 20 млн. за халф, щях да му се изсмея в лицето, но сега ми иде да зарева от мъка, че пропуснахме шанса си да купим добри играчи.
А ти смя ли се като дойде бившия, който легендата замени и го натакова със същия УБА насред Анфийлд? По-силен треньор ли е Ходжсън от Далглиш след като го наказа?
Кое предпочиташ:
1)
Далглиш - Ходжсън
West Bromwich Albion vs. Liverpool 0-2 29.10.2011
Liverpool vs. West Bromwich Albion 0-1 22.04.2012
3т 2-1
2)
Лебед - Кларк
0т 0 - 5
Ако предпочиташ 2) пак те питам смееш ли се или плачеш?
За да считам че дори Ходжсън е по-треньор от Роджърс значи трябва да са си заминали и последните останки от основите на доверието към един човек.
Вече спечелихме повече мачове като домакини, от колкото легендата спечели за цял сезон, а имаме още 6 мача на Анфийлд. Бихме Уигън, Фулъм и Съндърланд, от които първите 2 мача загубихме, а третия равен. Та плачеш ли, смееш ли се? Значи лебеда може да постигне по-добра домакинска форма от легендата. Това вече си е за смях.
- Karsa Orlong
- Контакти:
fearless for lfc написа:
Нещата вървят в пакет. Суарес идва с троянския кон, Кени с Кларк, Алън с Борини. Това че махнаха този който ни спаси от изпадане през 2010/11 както и да е. Че сложиха нещастник който обеща че ще надгражда иди дойди, но това че няма да го махнат скоро ме дразни. Собствениците трабвя да мерят с един аршин и Б.Р. да си получи заслуженото.
Ама нали това ви говорим - от симпатии към Далглиш сте заслепени и вие самите не мерите с еднакъв аршин. Да приемем, че уволняването му беше грешка (хипотетично, според вас - поддръжниците му), защо трябва да правим същата през лятото, след като най-вероятно ще бъде назначен някой от същия калибър? Дайте сега да уволним Роджърс, за да сте доволни вие, че за Легендата е отмъстено и да назначим Мартинес, примерно? Разберете - в този клуб трябва да започнат да се наливат много пари, защото това е начинът да успееш в съвременния футбол, единственият начин. Тогава ще дойдат големите имена сред треньорите и футболистите, докато не стане това ще бъдат назначавани средняци и уволнявани, за да мълчат феновете за по 2-3 месеца.