Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- goalkeeper
- Контакти:
Re: ,,ЛЕВСКИ Е ДОБЪР ОТБОР"-КАЗАНО ОТ ВАЛВЕРДЕ
Добра игра в защита, защото имахме луд късмет тоя мач, иначе си отивахме на 3,4 гола спокойно...

Re: ИСПАНЦИТЕ СА СЕ ПО(ОО)БЪРКАЛИ - КАКВО Е ТОВА ?
На ЦСКА
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Re: На "Ел Мадригал": Батков вън!
turbogena написа:Феновете на Левски извадиха транспарант срещу собственика на тима Тодор Батков на стадион "Ел Мадригал" на почивката. На черен фон с бели букви той гласеше: "Батков вън"!.
Интересното е, че не бе изкаран от гостуващата агитка в сектора за гости, а от известния за България сектор "В" от други запалянковци на "сините". Транспарантът се появи на минутата след последния съдийски сигнал на първото полувреме и бе свален секунди преди началото на втората част.
Да се маха тая гнусна свиня
Абе и аз го мразя обаче нищо не може да извини футболистите след като са най обезпечени в Бг ! Да им купува нещо за зобене ли че да хвърлят повече усилия ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- originalni.be
- Контакти:
Re: Истината е в юношите !
Който залага на юношии и млади играчи поначало жъне успехи ..
най голямият пример е Барса : Валдес Пуйол Пике Шави Иниеста Меси ... 6 от 11 в стартов състав е добра бройка ...
Ако нашият Левски почне да налага тази практика не ми се вярва играта да не се подобри ...
човек живял с Левски не може да играе като Травестит по терена ..
най голямият пример е Барса : Валдес Пуйол Пике Шави Иниеста Меси ... 6 от 11 в стартов състав е добра бройка ...
Ако нашият Левски почне да налага тази практика не ми се вярва играта да не се подобри ...
човек живял с Левски не може да играе като Травестит по терена ..
ORIGINALNI...BE =)
Срам ме е от вас......Болни Мозъци

бахти всички армейци ги е яд че не взеха 3 точки а вие се радвате на загуба .....
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Brannik написа:Срам ме е от вас......Болни Мозъци![]()
![]()
О кои те е срам?Я уточни.
определено се видя подобрение в играта на Левски спрямо куците двубои с Дебрецен!
малко не им достигна да краднат точка от Виляреал, но с такава игра съм оптимист че Левски ще вземе точки в тая група!
липста на типичен таран, като Гонзо, е все по-осезаема, Христов се старае, но не е дорасъл още че да се справи сам на върха на атаката!
малко не им достигна да краднат точка от Виляреал, но с такава игра съм оптимист че Левски ще вземе точки в тая група!
липста на типичен таран, като Гонзо, е все по-осезаема, Христов се старае, но не е дорасъл още че да се справи сам на върха на атаката!

shumnaliq извинявай, ама първо армейците направиха равен в мач, който ако имат к'вито и да е амбиции за излизане от групата бяха задължени да вземат! Особено с оглед на ситуацията, че Фулъм бяха подценили мача супер много и то се видя! Накрая даже не искаха да нападат...стояха си хората за равен! (не омаловажавам резултата...за историята остава ЦСКА - Фулъм 1-1) Но ЦСКА трябваше да бият...това за тях е най-лесния мач в групата! Щото нито Базел нито Рома ще им излязат така на армията! Докато ние загубихме в мач, от който едва ли някой е очаквал да вземем нещо! Това беше Виляреал и макар да имахме късмет успяхме да ги затрудним! На този стадион са губели много по-големи отбори и с много по-големи резултати! Сега идва гостуване на Лацио, в което ако успеем да направим хикс направо имаме шансове! А ЦСКА пак ще гонят дивото!
Re: Истината е в юношите !
добро утро, Пено!
само дето не се работи сериозно по-тоя въпрос!
който незалага на юношите си, явно се издържа от арабски милиардер, който всеки сезон хвърля луди милиони за трансфери!
само дето не се работи сериозно по-тоя въпрос!
който незалага на юношите си, явно се издържа от арабски милиардер, който всеки сезон хвърля луди милиони за трансфери!