Коментатора на Ринг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Борис Касабов???

Мнениеот ЕМИЛ » 18 сеп 2009 00:30

За публиката признавам.Събрааааате се тоя път :lol: :lol: .А имаш ли представа Иво Ангелов как крещи при хо-опасно положение за ЦСКА? :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 сеп 2009 00:32

Кво му е доброто? Че е от Левски ли?
Не! Сокачев и Делов ми бяха писнали, но сега покрай Борето ми се струват като корифеи в коментирането
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 18 сеп 2009 00:34

downlow написа:аз също смятам че Касабов е добър коментатор,а и на мен това ми харесва че коментира по-емоционално мачовете.

Хаааааа,много як подпис,смях се от сърце....

Потребителски аватар
ni8
Контакти:

Re: Коментатора на Ринг

Мнениеот ni8 » 18 сеп 2009 00:36

Та ние паднахме с 2 гола от дебрецен, днес показахме как да се защитаваме и имахме малко късмет, но също атака малък шанс, имахме си положенията. Само ЛЕВСКИ и ВСИЧКИ ВСИЧКИ СИНИ на Националния в неделя

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 18 сеп 2009 01:44

Българският футбол е на светлинни години дори от средно-европейското ниво.Отбори които смятаме,че уж са от нашата черга,си трупат точки и си бият дори по-именити отбори.Играли сме добре в дефанзивен план,но в градивен сме трагедия.За вече незнам колко мача в Европа ние нямаме никаква идея как да отбележим гол.Халфовете ни са слаби-не умеят да комбинират по между си,не умеят да правят извеждащи подавания,не умеят да стрелят от разстояние.Нападатели пъм въобще може да се каже,че нямаме.Христов и въобще да не излиза на терена и да играем с 10 души,едва ли ще има някаква разлика.Ортега също не става.По-добре да се търси вариянт с Огнянов или Табаков в следващите мачове.Ако не са по-добри,то поне няма и да са по-слаби.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 сеп 2009 02:32

ehh написа:Като ни гледаш нивото на футбол в България, мислиш ли, че не трябва да се радваме на Х срещу резерви на Фулъм и минимална загуба от Виляреал? М?
Слез на земята. Не живееш някъде на запад.

Честно и точно мнение !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 сеп 2009 02:35

danko_sot написа:Кво му е доброто? Че е от Левски ли?
Не! Сокачев и Делов ми бяха писнали, но сега покрай Борето ми се струват като корифеи в коментирането

Делов е същата бира ,но Сокачев по го бива !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 18 сеп 2009 02:57

Борето е на Ниво както винаги... него го уважавам много ...
Младото момче ниското също симпатично коментира ...
Този дънгалака нещо мисля че не му е мястото там ... но ще видиим времето ще покаже ..
Дано Алекси се завърне за финалните мачове :twisted: :twisted: :twisted:
ORIGINALNI...BE =)

beckhs23

Мнениеот beckhs23 » 18 сеп 2009 07:39

Най-големия провал в Българския ТВ ефир е Ивайло Ангелов... Този няма място на коментаторското място. Като му чуеш мазния глас и ти иде да повърнеш. Ако продължава в същия "червен" стил по-добре да му бият черен печат и да го махат!
Друга голма трагедия е Данчо от Ринг. Той се мисли за абсолютен корифей, а анализите му са ужасни! Да вземе да се чуе от страни дано да озъзнае колко е смешен! Ринг и Про БГ не трябва да разчитат само на Борето Касабов. Едва ли той може да коментира на седмица качествено - 2-3 мача от А група, 2 Шам. лига и 2 лига европа..
Третият в класацията е новото момче на Диема който води студиото на Шамп.лига. Прекалено много се притеснява и с тази изкуствена усмива... ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ. Да бяха наели К.Минев - един от най-добрите в БГ!

nikawr
Контакти:

Мнениеот nikawr » 18 сеп 2009 08:33

Борето го познавам откакто работехме заедно в ТВ Варна и, когато тази варненска ТВ излъчваше програмата на Ринг ТВ за цялата страна. Много готин човек и професионалист, за разлика от Методи Мранченко примерно и с които бачках по онова време. Бил съм режисьор на всичките тогава спортни коментатори и Борето е бил винаги на ниво. Верно че много вика, но според мен това е гот, защо по ли е добре само да мранка там ....
Не знам какво не му хресвате толкова - може би че е 200% Левскар? Аз пък съм за ЦСКА и какво от това..... едното няма нищо общо с другото.

п.с. все пак: разни хора - разни идеали...

Върни се в “Свободна зона”