Коментатора на Ринг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Борис Касабов???
За публиката признавам.Събрааааате се тоя път
.А имаш ли представа Иво Ангелов как крещи при хо-опасно положение за ЦСКА?

Кво му е доброто? Че е от Левски ли?
Не! Сокачев и Делов ми бяха писнали, но сега покрай Борето ми се струват като корифеи в коментирането
Не! Сокачев и Делов ми бяха писнали, но сега покрай Борето ми се струват като корифеи в коментирането
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
blue_ power1
- Контакти:
downlow написа:аз също смятам че Касабов е добър коментатор,а и на мен това ми харесва че коментира по-емоционално мачовете.
Хаааааа,много як подпис,смях се от сърце....
Re: Коментатора на Ринг
Та ние паднахме с 2 гола от дебрецен, днес показахме как да се защитаваме и имахме малко късмет, но също атака малък шанс, имахме си положенията. Само ЛЕВСКИ и ВСИЧКИ ВСИЧКИ СИНИ на Националния в неделя
Българският футбол е на светлинни години дори от средно-европейското ниво.Отбори които смятаме,че уж са от нашата черга,си трупат точки и си бият дори по-именити отбори.Играли сме добре в дефанзивен план,но в градивен сме трагедия.За вече незнам колко мача в Европа ние нямаме никаква идея как да отбележим гол.Халфовете ни са слаби-не умеят да комбинират по между си,не умеят да правят извеждащи подавания,не умеят да стрелят от разстояние.Нападатели пъм въобще може да се каже,че нямаме.Христов и въобще да не излиза на терена и да играем с 10 души,едва ли ще има някаква разлика.Ортега също не става.По-добре да се търси вариянт с Огнянов или Табаков в следващите мачове.Ако не са по-добри,то поне няма и да са по-слаби.
САМО ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ!
ehh написа:Като ни гледаш нивото на футбол в България, мислиш ли, че не трябва да се радваме на Х срещу резерви на Фулъм и минимална загуба от Виляреал? М?
Слез на земята. Не живееш някъде на запад.
Честно и точно мнение !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
danko_sot написа:Кво му е доброто? Че е от Левски ли?
Делов е същата бира ,но Сокачев по го бива !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- originalni.be
- Контакти:
Борето е на Ниво както винаги... него го уважавам много ...
Младото момче ниското също симпатично коментира ...
Този дънгалака нещо мисля че не му е мястото там ... но ще видиим времето ще покаже ..
Дано Алекси се завърне за финалните мачове

Младото момче ниското също симпатично коментира ...
Този дънгалака нещо мисля че не му е мястото там ... но ще видиим времето ще покаже ..
Дано Алекси се завърне за финалните мачове
ORIGINALNI...BE =)
Най-големия провал в Българския ТВ ефир е Ивайло Ангелов... Този няма място на коментаторското място. Като му чуеш мазния глас и ти иде да повърнеш. Ако продължава в същия "червен" стил по-добре да му бият черен печат и да го махат!
Друга голма трагедия е Данчо от Ринг. Той се мисли за абсолютен корифей, а анализите му са ужасни! Да вземе да се чуе от страни дано да озъзнае колко е смешен! Ринг и Про БГ не трябва да разчитат само на Борето Касабов. Едва ли той може да коментира на седмица качествено - 2-3 мача от А група, 2 Шам. лига и 2 лига европа..
Третият в класацията е новото момче на Диема който води студиото на Шамп.лига. Прекалено много се притеснява и с тази изкуствена усмива... ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ. Да бяха наели К.Минев - един от най-добрите в БГ!
Друга голма трагедия е Данчо от Ринг. Той се мисли за абсолютен корифей, а анализите му са ужасни! Да вземе да се чуе от страни дано да озъзнае колко е смешен! Ринг и Про БГ не трябва да разчитат само на Борето Касабов. Едва ли той може да коментира на седмица качествено - 2-3 мача от А група, 2 Шам. лига и 2 лига европа..
Третият в класацията е новото момче на Диема който води студиото на Шамп.лига. Прекалено много се притеснява и с тази изкуствена усмива... ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ. Да бяха наели К.Минев - един от най-добрите в БГ!
Борето го познавам откакто работехме заедно в ТВ Варна и, когато тази варненска ТВ излъчваше програмата на Ринг ТВ за цялата страна. Много готин човек и професионалист, за разлика от Методи Мранченко примерно и с които бачках по онова време. Бил съм режисьор на всичките тогава спортни коментатори и Борето е бил винаги на ниво. Верно че много вика, но според мен това е гот, защо по ли е добре само да мранка там ....
Не знам какво не му хресвате толкова - може би че е 200% Левскар? Аз пък съм за ЦСКА и какво от това..... едното няма нищо общо с другото.
п.с. все пак: разни хора - разни идеали...
Не знам какво не му хресвате толкова - може би че е 200% Левскар? Аз пък съм за ЦСКА и какво от това..... едното няма нищо общо с другото.
п.с. все пак: разни хора - разни идеали...