ПФК Левски : Импулс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

PFK_Levski
Контакти:

Re: ПФК Левски : Импулс

Мнениеот PFK_Levski » 15 фев 2013 16:19

Stanislav_Ivanov написа:
gentlemanxxx написа:Ама Ил.Илиев е идиот..Пуснал Йовов, Йорданов и перничанина да играят със Силва..Силва задължително трябва да играе заедно с холандеца и Рамос по крилата и Гаджев зад него..Жалко, че нямаме играч тип Тасевски, май прекалено рано се отказахме от Марсиньо

Михалич не ти ли харесва ?

Кой ??

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 15 фев 2013 16:20

С такава игра по-добре от сега да пишем 3 сезона напред бегали и да сменяме треньори и футбалери наново :lol:

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 15 фев 2013 16:20

PFK_Levski написа:
Stanislav_Ivanov написа:
gentlemanxxx написа:Ама Ил.Илиев е идиот..Пуснал Йовов, Йорданов и перничанина да играят със Силва..Силва задължително трябва да играе заедно с холандеца и Рамос по крилата и Гаджев зад него..Жалко, че нямаме играч тип Тасевски, май прекалено рано се отказахме от Марсиньо

Михалич не ти ли харесва ?

Кой ??

Добре де,Михелич. :lol:
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 15 фев 2013 16:21

kambata написа:С такава игра по-добре от сега да пишем 3 сезона напред бегали и да сменяме треньори и футбалери наново :lol:

Важното е да чукаме прасетата редовно :mrgreen: Пък нека ги пишеме бегали :)
Изображение

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 фев 2013 16:21

Eгати критикарите, егати чудото... Според мен играем доста раздвижено напред, пресираме добре, което основно се дължи на Михелич, но заразява и останалите. Опитват се да играят комбинативно и бързо и това е нормално да води и до грешки. Не съм съгласен за играта на Старокин-според мен се справя добри-бяга достатъчно, не видях пробив през неговата зона, той самият опита няколко пробива и дори удар към вратата и опит да си изпроси дузпа, което е доста добре за десен бек-та дори ми се струва, че играе по-добре, отколкото от ляво. За Йовов сте прави-няма никой пред него, а той връща топката назад-мисля, че на тези години не би трябвало да е толкова притеснителен и страхлив. Силва се мота малко като муха без глава и е нормално да не му подават, след като не се открива. Новото момче е много добре този мач-предишният не ми направи такова добро впечатление, но този е добре. От доста време не бях виждал нашите така да пресират цяло полувреме, но може би, защото очакват да ги сменят на полувремето. :lol: В защита много неориентирани и това ни е най-голямата слабост до момента...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 15 фев 2013 16:21

MuFc1878 написа:Време не остана до старта на шампионата, а експериментите продължават :x Има ли въобще ясен титулярен състав.....

Това са резервите, титулярите ще играят в неделя срещу руснаците. ;)

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 15 фев 2013 16:22

parvanoff написа:Eгати критикарите, егати чудото... Според мен играем доста раздвижено напред, пресираме добре, което основно се дължи на Михелич, но заразява и останалите. Опитват се да играят комбинативно и бързо и това е нормално да води и до грешки. Не съм съгласен за играта на Старокин-според мен се справя добри-бяга достатъчно, не видях пробив през неговата зона, той самият опита няколко пробива и дори удар към вратата и опит да си изпроси дузпа, което е доста добре за десен бек-та дори ми се струва, че играе по-добре, отколкото от ляво. За Йовов сте прави-няма никой пред него, а той връща топката назад-мисля, че на тези години не би трябвало да е толкова притеснителен и страхлив. Силва се мота малко като муха без глава и е нормално да не му подават, след като не се открива. Новото момче е много добре този мач-предишният не ми направи такова добро впечатление, но този е добре. От доста време не бях виждал нашите така да пресират цяло полувреме, но може би, защото очакват да ги сменят на полувремето. :lol: В защита много неориентирани и това ни е най-голямата слабост до момента...

Ти сериозно ли на това му викаш бързо играене ХЕХЕ :lol: Стига бе човек не се излагай.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 фев 2013 16:22

Stanislav_Ivanov написа:Милен Василев е новия Младенов ! Поне за сега ..

Tоя е доста по-зле от Дани Младенов . Тия аматьорчета щом не можем да качим на разлика...Защита трагична , крилата не са опънали едно центриране към нападателя ни , Михелич и Силва се стараят , ама тия зад тях си правят пи**и... :evil:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 фев 2013 16:23

Много слабо играем втори пореден мач.
Само Левски!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 фев 2013 16:23

kambata написа:
parvanoff написа:Eгати критикарите, егати чудото... Според мен играем доста раздвижено напред, пресираме добре, което основно се дължи на Михелич, но заразява и останалите. Опитват се да играят комбинативно и бързо и това е нормално да води и до грешки. Не съм съгласен за играта на Старокин-според мен се справя добри-бяга достатъчно, не видях пробив през неговата зона, той самият опита няколко пробива и дори удар към вратата и опит да си изпроси дузпа, което е доста добре за десен бек-та дори ми се струва, че играе по-добре, отколкото от ляво. За Йовов сте прави-няма никой пред него, а той връща топката назад-мисля, че на тези години не би трябвало да е толкова притеснителен и страхлив. Силва се мота малко като муха без глава и е нормално да не му подават, след като не се открива. Новото момче е много добре този мач-предишният не ми направи такова добро впечатление, но този е добре. От доста време не бях виждал нашите така да пресират цяло полувреме, но може би, защото очакват да ги сменят на полувремето. :lol: В защита много неориентирани и това ни е най-голямата слабост до момента...

Ти сериозно ли на това му викаш бързо играене ХЕХЕ :lol: Стига бе човек не се излагай.

Ами сериозно му викам бърза игра-все пак не говорим за Реал М... И се опитай да бъдеш малко по-културен, ако ти е във възможностите разбира се!
Последна промяна от parvanoff на 15 фев 2013 16:25, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”