Eгати критикарите, егати чудото... Според мен играем доста раздвижено напред, пресираме добре, което основно се дължи на Михелич, но заразява и останалите. Опитват се да играят комбинативно и бързо и това е нормално да води и до грешки. Не съм съгласен за играта на Старокин-според мен се справя добри-бяга достатъчно, не видях пробив през неговата зона, той самият опита няколко пробива и дори удар към вратата и опит да си изпроси дузпа, което е доста добре за десен бек-та дори ми се струва, че играе по-добре, отколкото от ляво. За Йовов сте прави-няма никой пред него, а той връща топката назад-мисля, че на тези години не би трябвало да е толкова притеснителен и страхлив. Силва се мота малко като муха без глава и е нормално да не му подават, след като не се открива. Новото момче е много добре този мач-предишният не ми направи такова добро впечатление, но този е добре. От доста време не бях виждал нашите така да пресират цяло полувреме, но може би, защото очакват да ги сменят на полувремето.

В защита много неориентирани и това ни е най-голямата слабост до момента...