ПФК Левски : Импулс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pruchab
Контакти:

Re: ПФК Левски : Импулс

Мнениеот pruchab » 15 фев 2013 12:11

Не ми е ясно обаче защо Илиян пуска Христо Йовов и Илиян Йорданов,при условие че първият след края на този сезон сигурно окачва бутонките,а Илиян изобщо не е това което беше през първия полусезон...по-добре да даде шанс на Родригес и да пусне и Кристовао Рамос,за да може да понавакса с подготовката

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 15 фев 2013 12:19

pruchab написа:Не ми е ясно обаче защо Илиян пуска Христо Йовов и Илиян Йорданов,при условие че първият след края на този сезон сигурно окачва бутонките,а Илиян изобщо не е това което беше през първия полусезон...по-добре да даде шанс на Родригес и да пусне и Кристовао Рамос,за да може да понавакса с подготовката

Да си заработи заплатата а ние да понаберем ядове

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 15 фев 2013 12:24

topchaki написа:
pruchab написа:Не ми е ясно обаче защо Илиян пуска Христо Йовов и Илиян Йорданов,при условие че първият след края на този сезон сигурно окачва бутонките,а Илиян изобщо не е това което беше през първия полусезон...по-добре да даде шанс на Родригес и да пусне и Кристовао Рамос,за да може да понавакса с подготовката

Да си заработи заплатата а ние да понаберем ядове

Да не прибързваме със заключенията, все пак ще правим и няколко смени в хода на мача.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 15 фев 2013 12:26

Ама за какво с Йовов бе младеж ???

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 15 фев 2013 12:34

topchaki написа:Ама за какво с Йовов бе младеж ???

Да не забравяме, че все пак повечето от футболистите днес се очаква да бъдат резерви през пролетния полусезон. Вутов е контузен. Предполагам, че Илиян ще иска да запази титулярите свежи за мача в неделя. Кого да пусне?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 фев 2013 12:36

Спокойно ,момчета ;) Ще го изтърпим едно полувреме Ицата. Може пък да вкара отново някой фамозен гол 8-) :mrgreen: :mrgreen:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 15 фев 2013 12:38

сини богове написа:

Да не забравяме, че все пак повечето от футболистите днес се очаква да бъдат резерви през пролетния полусезон. Вутов е контузен. Предполагам, че Илиян ще иска да запази титулярите свежи за мача в неделя. Кого да пусне?

Ами кой ? Станислав

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 15 фев 2013 12:40

turbogena написа:Спокойно ,момчета ;) Ще го изтърпим едно полувреме Ицата. Може пък да вкара отново някой фамозен гол 8-) :mrgreen: :mrgreen:

Нямам нищо против ама да обиграва младите и новите.Все едно да ме учи мен как се е..е

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 15 фев 2013 12:50

topchaki написа:
сини богове написа:

Ами кой ? Станислав

Според мен не пуска Ангелов, защото срещу Импулс просто ще играят резервите, а в следващия мач - титулярите.Няма как да излезнеш с един и същи състав през 2-3 дена, освен ако не ги зобят със "сироп за кашлица", като едни други наши приятели.
За мен друго е притеснително - защо играят Пл. Димов и Михелич?Ако те ще са резерви, значи за титуляри не ми се мисли кои се гласят.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 15 фев 2013 13:16

futbolqga написа:
topchaki написа:
сини богове написа:

Ами кой ? Станислав

Според мен не пуска Ангелов, защото срещу Импулс просто ще играят резервите, а в следващия мач - титулярите.Няма как да излезнеш с един и същи състав през 2-3 дена, освен ако не ги зобят със "сироп за кашлица", като едни други наши приятели.
За мен друго е притеснително - защо играят Пл. Димов и Михелич?Ако те ще са резерви, значи за титуляри не ми се мисли кои се гласят.

Ъ де ? А и Силва.Той от началото си го нарочи за резерва и това си е.В се го пуска с едни състави объркани и то момчето как да играе не знам ? А аз много залагам на него защото го виждам че има голям потенциал бори се,варди топката,удар има ,отскок с глава има само му трябват титуляри
а не резерви и юноши

Върни се в “Архив”