goro_man написа:доиде и наи новия виц :Един от висшата лига доиде в България---- ама един футболист а ако доидат цял отбор не ми се мисли...
не ти искаме мнението.гледай си синият отбор който за порден път падна в Европа!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
goro_man написа:доиде и наи новия виц :Един от висшата лига доиде в България---- ама един футболист а ако доидат цял отбор не ми се мисли...
POPCORN написа:какво толкова е стнаало бе?ние станхме и и ние голям гранд!Евала на момчетата , евала за играта и хъса!Съдята не е виновен , така е преценил така е свирил!Евала на публиката , евала на футболистите!С резерви без резерви на таблото пише Фулъм!А те играят в Англия!Няма какво да оправекавам Караджата, а в миналите мачове като ни спаси, не пискахме!Млад е тепърва ще става голям!Доволен съм от всичко!ЛЕвскарите да си гледат отбора, не ни пука мнението им!Нито може да ни омъловажат равния!
mormona написа:Ее Чехия , Белгия зад нас и Шотландия и Гърция пред нас са проблеми.Авщиря според ранглистата от която гледам са доста назад.Зад 20-та позиция.Дано Панатинайкос падне... Селтик ще бие вероятно.БЕе зависи ние да бием.И да изкараме един отбор поне от групите. С по - голям шанс е ЦСКА !
edmon_dantes написа:Едва ли другите отбори от вашата група ще играят като Фулъм днес. Пропуснахте си шанса за победа. С тази игра едва ли ще победите Рома, а дори и Базел.
ceci-blue написа:ПОПРАВКА "Цска смаза РЕЗЕРВИТЕ на Фулам.Само вратаря и още един човек от титулярния састав.И като вкараха гола се радват все едно са вкарали на Манчестер..СМЕШНИЦИ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта