Ботев ПД - Либерец 1-7 ,правилен футбол или ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: Ботев ПД - Либерец 1-7 ,правилен футбол или ???

Мнениеот ivan40 » 13 фев 2013 20:38

sky1 написа:
Red_Neck написа:.....

Редчо, това дали мога да членувам правилно според теб прави ли ме по-умен или по-глупав от теб. Ако си педагог със сигурност си по запознат от мен с членуването, НО това няма как да дава оценка на умствения капацитет на даден човек, та да ме приравняваш с Кривия, Мривия и тн.
Понеже ти се изтъкваше как си посещавал многократно Лас Вегас, без никой да те пита и как ние едва ли не сме излизали от Пловдив,то ще ти дам няколко жокера- строителен инженер съм с обекти като 1 стадион, 2 моста и много жилищни и производствени сгради. А сега „скъпа” ти с твоето правилно членуване дали те прави по- умен ?Обзалагам се ,че в живота си просто един ЧЛЕН и то от малките :).
Дали съм казал Манчестър или Манчестер променя нещата ,след като това е чужд град и буквално написано е Манчестер. Прави ли ме по-малко професионалист и по-глупав от смешки като теб?
А сега по темата- кой си те да се изказваш за Ботев? Когато в чуждо място си неканен и нежелан (все пак това е форум за Ботев и ние сме домакини) не ли е най-нормално да спреш да си даваш ГЛУПАВИТЕ мнения.
ПС: Хвани се на работа ,а не по цял ден да дремеш по форумите.
Фен на успеха драги ми смехурко означава да си фен на даден отбор само понеже той е добър и винаги побеждава. Нали си умен не можеш ли да се досетиш сам?
И да те светна чрез запетайки съм изброил тримата неканени тук,които винаги си дават неадекватно мнението без някой да го иска- ти,онзи фен на Сити и Кашчей. Ходи в темата за Лас Вегас там ще блеснеш,ние тук както ти казах и предния път - от Пловдив не сме излизали :)

:lol: Като се заяжда да ходи у ВеГЪЗА. :cry:

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 13 фев 2013 21:11

Raoul_Duke написа:Става все по-интересно - подобна статия в Гадзета май изобщо НЯМА :idea:

Ако някой открие някъде, нека я постне тук. Няма да се счита за провокация!

http://football.sportal.bg/news.php?news=411464

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 13 фев 2013 22:57

dzhambov написа:
Raoul_Duke написа:Става все по-интересно - подобна статия в Гадзета май изобщо НЯМА :idea:

Ако някой открие някъде, нека я постне тук. Няма да се счита за провокация!

http://football.sportal.bg/news.php?news=411464

Това само в нашите сайтове го има, а като отидеш да видиш как е в оригинала на търсачка Ботев Пловдив излиза 0.
На мен почва да ми намирисва повече на конспирация спрямо Цветан Василев отколкото наистина да е нещо скандално. Още повече че "съмнителните" залагания са почнали след като се е видяло Ботев Пловдив с какъв състав излиза в мача.

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 13 фев 2013 23:12

shotgun blues написа:Какво става сега ? Правилният футбол ли властва в тази контрола или Интерпол ще има още работа :o :shock:

Правилния залог.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 14 фев 2013 08:41

White Snake написа:Правилния залог.

Късата памет е характерна за хората с основно.
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=tcZeIc8f5Hk
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 14 фев 2013 11:05

luxorus написа:
СВОБОДЕН написа:Ботев Пд пада в контрола с 1:7 от някакви си чехи класирани в средата на тамошното първенство. Треньор на Ботев в този мач е Станимир Стоилов. Левски също в контрола бие с 2:0 тима на Локо Москва което си е много престижен резултат. Треньор на Левски е Илиан Илиев. Уважавам двамата като футболисти. Като треньори също. Илиан направи с Берое това което скоро те няма да повторят,ако някога го повторят. Гледал съм Левски когато треньор беше Стоилов и то не само при успехите, гледам го и сега при Илиев. Разликата е огромна в полза на Мъри. Ако сега има възможност да той да се върне в Левски, това ще бъде нещо много хубаво. Проблема в е Батков, Тонев и сие. Мъри нямал успехи без Наско. Те и доста други треньори имаха успехи в Левски при Наско, а Мъри на другите места не е бил треньор достатъчно дълго време, та да бъде оценяван адекватно.

Илиан,така ли?Само Илиан?А може и да го повторим,даже и преди вас!

Може, но сега трябва първо да се спасите от изпадане.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 14 фев 2013 13:32

За качествата на един треньор може да се съди единствено по това какво успее да направи извън "ЦСКА-Левски". Ако мерим с този критерии Илиян Илиев е постигнал повече отколкото Мъри. И двамата имат Купа, но единия с Берое, другия с Литекс.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 фев 2013 17:43

Налудуваха ли се форумните мишленца? А така! Сега ви искам тихички.

Очаквам след днешния мач поредното разследване!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 14 фев 2013 21:44

sky1 написа:ПС: Кашчейчо интересно ми е на кой отбор в България симпатизираш.

На Дунав (Русе) :twisted:

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 14 фев 2013 21:51

Новината за съмнителни обстоятелства в срещата на „канарчетата" със Слован Либерец, която пловдивчани загубиха с 1:7, обаче не е авторски материал на италианския вестник. Първа информацията разпространи сравнително новата и неизвестна интернет страница Bet and Economy News, специализираща в прогнози за залагане на различни спортове.

Продължавам да твърдя че "скандалът" тръгва от България и мишената е Цветан Василев, а не Ботев Пловдив.

Върни се в “Ботев”