Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Re: Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Мнениеот levskar in CY » 18 сеп 2009 00:07

Knoppix_ написа:Казах че този мач е най-важният на Левски в последно време и за съжеление излезох прав. Дано и другите ми опасения не се сбъднат с тази игра тези момчета не ги чака нищо добро Генев Балтанов - това мисля че е бъдещето на отбора. Рабех поредните глупави неща за радост този път го нямаше нестабилният Топузаков нищо лошо не казвам за него дал е много на отбора но не е същият откакто се върна Ицо беше незабележим от както се появи на терена. Г. Петков направи добър мач. Поредният безмислен мач на певеца. Дарко доказа че е незаменим. Слаб Бардон незнам защо се върна. Батков има само един правилен ход в момента и той е да върне Н.Сираков ... слаб и безидеен Левски не искам да го гледам такъв ...

Еми не го гледай бе!Ти какво искаш?Да ги биеме с 2-0 ли?
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 18 сеп 2009 00:07

Първото полувреме Левски добре играха,дори бях изненадан! :shock: След почивката не трябваше да се дърпат толкова назад,ако бяха упражнили пресата от първото полувреме можеше да стигнат до равен...Затова трябва и физическа подготовка.Левски имаше един плюс-времето беше лошо,защото ако не валеше дъжд испанците са много технични и по-лесно щяха да се надиграват със защитниците на Левски...Като цяло добър мач за левскарите :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 18 сеп 2009 00:07

rhaegar написа:За съжаление пак "играли сме добро али сме немали шансу". Писна ми да го слушам това.

Хах, много тъпо изказване - нали 5-6:0 щяха да ни бият, ти се оплакваш, че имаме ДЕВЕТ положения срещу Виляреал... тцтцтц...
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 18 сеп 2009 00:07

Тая загуба беше заслужена, просто си личи от километър че сме по-слабия отбор, няма какво да се каже. Имахме късмет в защита да пуснем само 1 гол, и нямахме късмет да реализираме 2-те си положения. Като цяло максимума можеше да е 1-1, ама това щеше да е нещо като 18 шестици от тотото :) Няма как просто да се мерим, просто класата е друга, това е.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 18 сеп 2009 00:09

Ах този Хичо! Да го преотстъпват на някой! Явно толкова си може!
Перфектен Генев! Хареса ми и играта на Жо. Почти винаги се връщаше назад и помагаше на Минев. Вижда се, че без Дарко сме кръгла нула! Като цяло добър мач за Левски.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Knoppix_
Контакти:

Мнениеот Knoppix_ » 18 сеп 2009 00:10

levskar in CY написа:
Knoppix_ написа:Казах че този мач е най-важният на Левски в последно време и за съжеление излезох прав. Дано и другите ми опасения не се сбъднат с тази игра тези момчета не ги чака нищо добро Генев Балтанов - това мисля че е бъдещето на отбора. Рабех поредните глупави неща за радост този път го нямаше нестабилният Топузаков нищо лошо не казвам за него дал е много на отбора но не е същият откакто се върна Ицо беше незабележим от както се появи на терена. Г. Петков направи добър мач. Поредният безмислен мач на певеца. Дарко доказа че е незаменим. Слаб Бардон незнам защо се върна. Батков има само един правилен ход в момента и той е да върне Н.Сираков ... слаб и безидеен Левски не искам да го гледам такъв ...

Виж момче не си никой за да ми кажеш какво ще гледам. След това ако си гледал и половината мачове които съм гледал аз ще разбереш защо говоря така. Кое беше добро на този Левски според теб за пореден път малоумните грешки в защита ли ? Смешните отигравания на Бардон? Страха да се стреля от далеч към вратата? Безумно безидейната игра? Скриваноето на Х(п)ичо ?
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Мнениеот ni_ki87 » 18 сеп 2009 00:12

Мисля,че трябва да сме доволни.Все пак не играхме срещу 3-я отбор на някакви английски смешници,а срещу 1/4 финалиста от последното издание на ШЛ :!:

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 18 сеп 2009 00:14

Knoppix_ написа:Виж момче не си никой за да ми кажеш какво ще гледам. След това ако си гледал и половината мачове които съм гледал аз ще разбереш защо говоря така. Кое беше добро на този Левски според теб за пореден път малоумните грешки в защита ли ? Смешните отигравания на Бардон? Страха да се стреля от далеч към вратата? Безумно безидейната игра? Скриваноето на Х(п)ичо ?

Я сменяй отбора бе....момчетата играха толкова сърцато но г-н Лайньо Филосовски веднага започва с критиките....ти болен ли си бе момче????
В коя държава живееш бе?Играли сме били лошо,по голяма кретения не можа ли да измислиш?Та това е ВИЛЯРЕАЛ БЕ..НЕЩО ДА ТИ ГОВОРИ ТОВА ИМЕ???
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 18 сеп 2009 00:15

Knoppix_ написа:
levskar in CY написа:

Виж момче не си никой за да ми кажеш какво ще гледам. След това ако си гледал и половината мачове които съм гледал аз ще разбереш защо говоря така. Кое беше добро на този Левски според теб за пореден път малоумните грешки в защита ли ? Смешните отигравания на Бардон? Страха да се стреля от далеч към вратата? Безумно безидейната игра? Скриваноето на Х(п)ичо ?

Пич ти какво искаш?Да стоим като с равен с Виляреал ли? Или да ги бием на тяхен терен?
Те Барселона и Реал се страхуват като им гостуват защото знаят, че това не са Валядолид примерно, ти имаш ебати изискванията!
Добър мач на наще , дано Дарко се оправи за прасетата, мнгоо е полезен, той ни гради играта и дано не пуснат Миланов на инжекций ами Бензукан играе, защото се видя че в момента играе добра,вобще защитата въпреки няколкото грешки ми хареса се пак играеше срещу Кап Де Вила , Джозепе Роси,Пирес...
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 18 сеп 2009 00:15

Knoppix_ написа:
levskar in CY написа:

Споко бе пич!Ще си докараш некои инфаркт!А за броя на мачовете можем сериозно да поспорим!!!
Изображение

Върни се в “Архив”