Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT
Видях последната дума "късмет" и повече няма какво да се коментира
Да изчакаме и реваншът!

MORSKI написа:MuFc1878 написа:MORSKI написа:Перси ни изтървал? Вие на какво сте? Мач за вас в 93-та минута ли започва? Значи имаме ТОЧНО ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПОЛОЖЕНИЯ ОТ ВАС И УДАРИ. Имаме греда още в началото на мача, имаме повече проценти владеене на топката, значи Де Хеа ви вади в ен на брой ситуации, тея ми говорят, че Ван Перси при единственото си стойносно положение в 93-ТА МИНУТА НИ ИЗТЪРВАЛ![]()
OMG
!!!А вие да говорите за съдии е просто смешно., Отделно, че не знам какви червени картони ви гонят. Вие правилата на тая игра май не ги знаете. КАКЪВ ЧК КАТО ВАРАН НЕ БЕШЕ ПОСЛЕДЕН В ЗАЩИТАТА???
Свали очилата и тогава коментирай, много си превъзбуден![]()
И ние имахме греда, после Алонсо изчисти от голлинията + положението на Перси в продължението... е затова изтърваване говоря. А Реал си имаха игрово предимство това никой не го успорва
Аз очилата съм ги свалил за разлика от вас,. Като ви чета имам чувството, че сте гледали друг мачСамо че като чета какво пишат фенове дори на Барселона ми става ясно, че грешката не е в моя телевизор.... Тези три положения, ако са изтърване, просто проблемът ви е решим само в осмирителна риза
Ясно се вижда и от клипчето, което съм публикувал с ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ ОТ МАЧА.... Ние имахме Ди Мария на два пъти, Роналдо, Коентрао, няколко отлични спасявания на Де Хеа и т.н....
Да бре това клипче ВЪВ КОЕТО Я НЯМА ГРЕДАТА на РВП и чистото положение на РВП ? ЗА това ли клипче със всички положения ? . Във същото клипче преди гола на Реал са дадени 3 положения за Реал от тях , САМО ГРЕДАТА БЕШЕ ЧИСТО , другите си бяха ударчета " ако мине "

Болен си !
lrlazarov_19 написа:
Вие като се върнете пак в ШЛ излезте и се надигравайте с Реал на Бернабеу, това само идиот ще го направи. И тогава вече ще ти се сбъднат прогнозите, които даваше и преди този мач: 4:1.[/quote]
Много сте некоректни певчето фенове на МЮ, човек просто си казва мнението а вие го нападате,
а ето и прогнозата ми преди мача:
Re: Реал Мадрид vs Манчестър Юнайтед - първи осминафинал за ШЛ
Мнениеот Red_Neck на 11 Фев 2013 08:56
Като безпристрастен футболен фен ми се иска да стане класически сблъсък в 2-та мача и то само с футболни аргументи.
Реал определено има предимство в качеството на отделните футболисти, но пък МЮ са изградили отбор, който много често дори и в лоши дни си взема своето от мача. Така виждам и този сблъсък - победа за Реал, но пирова 3-2. Дано няма съдийски издънки и двамата тренери да се концентрират в/у играта, а не психо-вербалните войни преди и след всяка среща. Нека по-добрия победи!
Последна промяна от Red_Neck на 14 фев 2013 14:17, променено общо 2 пъти.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- MapTo_D
- Контакти:
MORSKI Ти сериозно си гледал някакъв друг мач да знаеш, или просто си проспал по-голямата част от тоя
Ебаси заблудения фен къде си!
Пак ви пожелавам 60% владеене на топката на реванша и краен резултат 1:0
Голям мач на Де Хеа, изтървах 25 минути от второто полувреме, после гледах на запис и направо не можех да повярвам, че Ван Перси не отбеляза поне един гол, но нищо, може да го пази за реванша. И все още нищо не е ясно, остава напълно отворен мача. При положение, че момчетата имаха ден по-малко за почивка доста добре стояха на терена, е Рафаел беше малко неадекватен първото полувреме, но това да е проблема, за реванша дано няма контузии и мисля, че ще ги ударим лошо, МОУ ще трябва да си търси друг отбор. 

DmG написа:Да бре това клипче ВЪВ КОЕТО Я НЯМА ГРЕДАТА на РВП и чистото положение на РВП .......
Болен си !
Тези 2-те не бяха ли в една атака .... или се заблуждавам

Или вие от една атака по 2 гола вкарвате

Смешно е да твърдиш, че сте имали повече чисти положения от Реал.......
Положенията в крайна сметка нямат отношение към резултат, но Реал определено Ви надигра в този мач!
Не е срамно да си го признаете - смешно е да го отричате!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Само си пуснете да видите отново шпагата на Гигс към края на мача... как да не ти капе мед от сърцето 

Red_Neck написа:DmG написа:Да бре това клипче ВЪВ КОЕТО Я НЯМА ГРЕДАТА на РВП и чистото положение на РВП .......
Болен си !
Тези 2-те не бяха ли в една атака .... или се заблуждавам
Или вие от една атака по 2 гола вкарвате
Положенията в крайна сметка нямат отношение към резултат, но Реал определено Ви надигра в този мач!
Късмет е че си се добра до интернет . ГРЕДАТА и положението на РВП когато изчистиха топката от гол линията СА ПОЛОЖЕНИЯ НЕ ГОЛОВЕ , какво значение има във колко атаки са направени ? ... Повече няма смисъл да ти говоря , Барселона са ебати късметлиите , че задържат топката , нали късметлийски .
Ще ти го обясня бавно .. Значи казах , че са две положения , не съм казал , че сме щяли да водим със 1-3 след тези две положения . Деба и късметлийския САФ

Последна промяна от DmG на 14 фев 2013 13:52, променено общо 1 път.
Red_Neck написа:lrlazarov_19 написа:Morski, много си далеч от истината за футбола. Истината за мача искаш ли я: тактическият план на САФ сработи перфектно, този на Моуриньо се провали. Защо мислиш Фъргюсън изгледа мача спокойно от мястото си, а вашият треньор подскачаше 90 минути като луд. Ти виждаш картинката, но изобщо не вникваш в нея.
Защото САФ си е вързал титлата и продължава в борбата за ФА къп, а Моу тотално ос*а сезона и ШЛ му е единствената сламка за която да се хване! Защото ако Моу не спечели ШЛ ще бъде изритан от Реал с ореола на "лузър".
На САФ не му сработи тактиката, а късмета!
Жозе Моуриньо освен,че беше доста напрегнат,но и се държеше като абсолютен ненормалник,което при всичките ми уважения,но не подхожда за мач от ранга на Шампионската лига.
Не съм докрай сигурен,че планът на сър Алекс сработи перфектно(от тактическа гледна точка) и по мое мнение показхме някои слабости,които по принцип рядко допускаме,донякъде и късметът ни споходи(но той е винаги част от играта),но това е почти без значение защото с оглед резултата,мисля че Манчестър Юнайтед е отборът,който спечели по-добрата позиция за реванша!
Аз не виждам някой да отрича,че Реал Мадрид ни надигра,въпреки че това не най-точното определение-по-скоро владееше повече топката,имаше и някои доста добри възможности,но пък за нас добрите изводи са,че на фона на всичко това,ние имахме една идея по-благоприятните положения за гол(от гледна точка на позициониране и начин на атака),но за съжаление не успяхме да се възползваме.
Но все пак,когато гостуваш на Бернабеу винаги е трудно да владееш инициативата,а все пак тук става въпрос за Шампионска лига,където отборите гости имат други приоритети изразени най-вече в разбиване на играта(на противника),възможно повече владение на топката,стабилност в защитата и възползване от контраатаките-задачи,които Юнайтед изпълни по-един доста добър начин

Последна промяна от smoothc на 14 фев 2013 14:13, променено общо 1 път.
smoothc написа:Жозе Моуриньо освен,че беше доста напрегнат,но и се държеше като абсолютен ненормалник,което при всичките ми уважения,но не подхожда за мач от ранга на Шампионската лига.
Не съм докрай сигурен,че планът на сър Алекс сработи перфектно(от тактическа гледна точка) и по мое мнение показхме някои слабости,които по принцип рядко допускаме,донякъде и късметът ни споходи(но той е винаги част от играта),но това е почти без значение защото с оглед резултата,мисля че Манчестър Юнайтед е отборът,който спечели по-добрата позиция за реванша!
Моу и КР имат своите безспорни качества, но аз лично не приемам поведението им на и около терена

Точно за тези слабости говорех - Руни, РВП, Кагава и Уелбек бяха натоварени с много непривични функции и от там пострада целия отбор.
Уелбек успяваше да си затваря зоната донякъде, но Куентрао непрекъснато дублираше фланга и Рафаел в 10-тат минута вече не знаеше къде е - просто липсваше "човекът без усмивка". След като той влезе - нещата се промениха. Кагава бе тотално изгубил се на терена и физически смачкан от Кедира Шаби и Йозил;, Шрек бе по-често в роля на дефанзивен халф и поради тази причина РВП се налагаше да се връща за да помага в изнасянето на топката /не може да очакваш Карик и Фил да го правят с/у Реал/.
Късмет, че Бензема и Игуаин бяха по-скоро статисти и Реал се справяха с горе-долу човек по-малко на терена.
САФ е много умен и ще осъзнае граешката си. Готов съм да се хвана на бас, че на реванша ще излезе с 4-5-1 с 2-ма типични външни.
Фил Джоунс и Де Хея(макар да увисна като прани гащи 3-4 пъти) бяха най-добрите на терена снощи, но Фил или Карик може да отстъпят мястото си в средата на Клевърли за реванша.
Успех!
Последна промяна от Red_Neck на 14 фев 2013 14:27, променено общо 1 път.