Red_Neck написа:Не виждам нищо лошо да коментирам мач на МЮ или това е право само на "правоверни"

В случая съм абсолютно безпристрастен - и двата отбора са ми еднакво антипатични, но определено предпочитам САФ пред Моу.
Та като безпристрастен в случая, Ви казвам моето си мнение - бяхта надиграни, имахте своите шансове, но общо взето КЪСМЕТЪТ пак бе с Вас!
И още нещо:
Да напомня на всички фенове на "Юнаците", че хулят съдията, но той в много важен момент си затвори очите:
РВП имаше жълт картон и при една атака /волно или неволно/ си бутна топката с ръка. В 99% от случаите когато това се прави от нападател с цел да си осигури предимство пред защитника се показава жълт цвят! Спестиха ви го а бе в средата на първото полувреме.
Да не говорим, че при корнера от който падна гола топката излезе от крака на Кагава! / чудя се тези съдии зад вратите какво гледат, че все неща на 5 метра от тях не виждат ?!/
Т.е. - не хулете съдията. ДА, сгреши на моменти, но не така, че да повлияе на развоя и крайния резултат.
ПП: не съм Сокачев

Абре, до кога ще се разправям със теб ? Първо не го ли разбрахте , това че даден отбор е направил някакви ударчета повече (повечето анемични ) и е владеел топката повече ( без цел ) , ПОНЯКОГА СЕ ДЪЛЖИ НА ДРУГИЯТ ОТБОР ! САФ редовно оставя другия отбор да атакува , редовно играе 4-5-1 и редовно се опитва да убие темпото . Беше ли им трудно на РЕАЛ ? БЕШЕ , е значи е постигнал целта си . Головите положения бяха по равно .
По принцип не ми се коментира съдията ама ти прекаляваш вече .
Тази прочута ръка на РВП , първо беше неволна , второ ръката му беше на рамото на защитника и като си премести тялото защитника , съответно ръката на РВП се повдигна . Може цял ден да гледаш повторението .
Да залужаваше Варан да получи картон и да се отсъди фал , съдията не е видял как закачи със кракът си Евра , е голямо чудо , съдията не е виновен , че Евра не е научен да пада и реве . СЛУЧВА СЕ ! НО КОРНЕРА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗПЪЛНИ . Минало заминало .
А да и за "дузпата " играта беше рамо във рамо за НИЧИЯ топка . Ако беше във краката на Ди Мария , можеше да се поспори .
За корнера при който стана гола се видя чак на третото повторение , както и фала на Варан , така че са тънки ситулаци и няма как да се вини съдията .
Супер мач се получи , радвам се че играем със силен Реал и нека на реванша стане още по-хубав мач и по-добрия да победи .