Изтървахме ги накрая белите ангели.
Ако рефера свиреше 50 на 50 си вземахме мача спокойно - нарисуван червен картон за Варан.
Очаквам подобен съдия , изнервяне на играта и много гмуркания за пряк св.удар и на реванша.
Гледах тв излъчването на мача без звук - няма такава подигравка с феновете , като тази - най-големия турнир да се отразява от най-некадърната спортна редакция.Камерата трудно вкарваше Наско (гейзера) Караиванов в телевизора.
Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT
Не виждам нищо лошо да коментирам мач на МЮ или това е право само на "правоверни" 
В случая съм абсолютно безпристрастен - и двата отбора са ми еднакво антипатични, но определено предпочитам САФ пред Моу.
Та като безпристрастен в случая, Ви казвам моето си мнение - бяхта надиграни, имахте своите шансове, но общо взето КЪСМЕТЪТ пак бе с Вас!
И още нещо:
Да напомня на всички фенове на "Юнаците", че хулят съдията, но той в много важен момент си затвори очите:
РВП имаше жълт картон и при една атака /волно или неволно/ си бутна топката с ръка. В 99% от случаите когато това се прави от нападател с цел да си осигури предимство пред защитника се показава жълт цвят! Спестиха ви го а бе в средата на първото полувреме.
Да не говорим, че при корнера от който падна гола топката излезе от крака на Кагава! / чудя се тези съдии зад вратите какво гледат, че все неща на 5 метра от тях не виждат ?!/
Т.е. - не хулете съдията. ДА, сгреши на моменти, но не така, че да повлияе на развоя и крайния резултат.
ПП: не съм Сокачев

В случая съм абсолютно безпристрастен - и двата отбора са ми еднакво антипатични, но определено предпочитам САФ пред Моу.
Та като безпристрастен в случая, Ви казвам моето си мнение - бяхта надиграни, имахте своите шансове, но общо взето КЪСМЕТЪТ пак бе с Вас!
И още нещо:
Да напомня на всички фенове на "Юнаците", че хулят съдията, но той в много важен момент си затвори очите:
РВП имаше жълт картон и при една атака /волно или неволно/ си бутна топката с ръка. В 99% от случаите когато това се прави от нападател с цел да си осигури предимство пред защитника се показава жълт цвят! Спестиха ви го а бе в средата на първото полувреме.
Да не говорим, че при корнера от който падна гола топката излезе от крака на Кагава! / чудя се тези съдии зад вратите какво гледат, че все неща на 5 метра от тях не виждат ?!/
Т.е. - не хулете съдията. ДА, сгреши на моменти, но не така, че да повлияе на развоя и крайния резултат.
ПП: не съм Сокачев

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Rofles написа:Red_Neck написа:Историята се повтаря ..... МЮ взе своето от мач в който бе категорично надигран!
Непонятно ми е обаче защо се твърди, че САФ е надхитрил Моу. Според мен просто го покри късмета.
САФ определено сбърка състава. Да започнеш на Бернабеу с РВП, Руни, Кагава и Уелбек и да натовариш тези същите с непривични функции не е смелост. При наличието на качествени външни полузащитници САФ си позволи да остави пространство на защитниците на Реал непрекъснато да дублират и създават смут в защитата му. Самото покритие в 4-5 метрова зона пък е недопустимо когато играеш срещу Реал. Късмет, че КР и Анхел не скъсаха мрежата при наличие на тези свободни 4-5 метрови зони да овладеят, наберат скорост и дори да шутират преди някой да се е опитал да ги спре.
Надявам се да си излезе с 4-5-1 на реванша, да уплътни крилата, насити центъра и най-важното да не се налага РВП да се връща и пилее енергия в изнасяне на топката и дефанзивни функции.
Аз лично от мача очаквах повече. Колкото до съдията - дребни грешки, които не повлияха на резултата.
ПП: колкото до корнера, според мен бе грешка на съдията, но пък по този начин "наказа" отбора, който цял мач убиваше темпото и всеки фал, тъч, аут, корнер и т.н изпълняваше дразнещо бавно
Не си личи, че САФ е сбъркал състава. Ходи си гледай ЛЕ и не се обяснявай. Д*ба и професорите сте феновете на Ливърпул все ще се хванете за нещо. Наказа отбора ? ХАХАХА Това ли е работата на съдията бе ? Да наказва един от двата отбора като не му дава да изпълни редовен корнер. Бегай от тука, че футбола въобще не го разбираш.
Може и финалите на Купа Стенли да гледам - моя работа си е

САФ сбърка състава! Кагава бе недоразумение на терена, Рафел в безтегловност а РВП пилееше енергия в изнасяне на топки и гонен по терена и когато му се отвори случай "изплю" токата - може и сили да е нямал вече

За представянето на тримата по-скоро вината е в постройката. Това че си тръгнахте с точка нищо не значи.
Това си е мое мнение. Де Хея ви измъкна късметлийските зад*ици

Дано продължите - ще ми е интересна нова среща с Барса

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
За мен пък Кагава игра добре. Нито знаете какво му е казал сър Алекс да прави на терена, нито нищо.
Да, Рафаел игра зле първото полувреме, но второто беше перфектен

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
MuFc1878 написа:LaRgO написа:Смеете се на другите, когато реват срещу съдията след мач срещу Юнайтед, а сега вие не спирате да ревете.
Няма как да се оплачете и за това не коментиратеПросто Перси ви изтърва инак Моу беше още от сега на дръвника...

!!!А вие да говорите за съдии е просто смешно., Отделно, че не знам какви червени картони ви гонят. Вие правилата на тая игра май не ги знаете. КАКЪВ ЧК КАТО ВАРАН НЕ БЕШЕ ПОСЛЕДЕН В ЗАЩИТАТА???

-
- Контакти:
vasilnv написа:За мен пък Кагава игра добре. Нито знаете какво му е казал сър Алекс да прави на терена, нито нищо.![]()
Проблема е там, че не му вървяха пасовете на 2-3 метра, много се бавеше и не беше никак опасен, като изключим 2-3 нахлувания в началото на мача. А никой не може да ме обеди, че сър Алекс му е казал, да не прави пасове и да е адски апатичен.
-
- Контакти:
MORSKI написа:MuFc1878 написа:LaRgO написа:Смеете се на другите, когато реват срещу съдията след мач срещу Юнайтед, а сега вие не спирате да ревете.
Няма как да се оплачете и за това не коментиратеПросто Перси ви изтърва инак Моу беше още от сега на дръвника...
Перси ни изтървал? Вие на какво сте? Мач за вас в 93-та минута ли започва? Значи имаме ТОЧНО ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПОЛОЖЕНИЯ ОТ ВАС И УДАРИ. Имаме греда още в началото на мача, имаме повече проценти владеене на топката, значи Де Хеа ви вади в ен на брой ситуации, тея ми говорят, че Ван Перси при единственото си стойносно положение в 93-ТА МИНУТА НИ ИЗТЪРВАЛ
![]()
OMG
!!!А вие да говорите за съдии е просто смешно., Отделно, че не знам какви червени картони ви гонят. Вие правилата на тая игра май не ги знаете. КАКЪВ ЧК КАТО ВАРАН НЕ БЕШЕ ПОСЛЕДЕН В ЗАЩИТАТА???
Пич имате две положения на Куентрао и 121212 удара от далеч. Перси има 3 положения, които по принцип си вкарва поне 2 от тях. Гигс пропусна нещо, което по принцип няма как да направи. Уелбек беше толкова близо до втори гол. Варан е последен в защитата! Или ти броиш и вратаря

Ае след всеки мач излизаш и казваш Барса тотално надигра, ок?
MORSKI написа:Перси ни изтървал? Вие на какво сте? Мач за вас в 93-та минута ли започва? Значи имаме ТОЧНО ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПОЛОЖЕНИЯ ОТ ВАС И УДАРИ. Имаме греда още в началото на мача, имаме повече проценти владеене на топката, значи Де Хеа ви вади в ен на брой ситуации, тея ми говорят, че Ван Перси при единственото си стойносно положение в 93-ТА МИНУТА НИ ИЗТЪРВАЛ![]()
OMG
Свали очилата и тогава коментирай, много си превъзбуден

И ние имахме греда, после Алонсо изчисти от голлинията + положението на Перси в продължението... е затова изтърваване говоря. А Реал си имаха игрово предимство това никой не го успорва

Хубав мач стана, Реал с повечето положения за гол, Юнайтед с по-чистите. Ван Перси големия длъжник, дано в реванша си оправи мерника. Гледам много се коментира корнерът за гола на Манчестър. Много бих искал някой да сложи видео дали преди центрирането за гола на Роналдо, топката е излязла в тъч.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
yavorpetroff написа: Пич имате две положения на Куентрао и 121212 удара от далеч. Перси има 3 положения, които по принцип си вкарва поне 2 от тях. Гигс пропусна нещо, което по принцип няма как да направи. Уелбек беше толкова близо до втори гол. Варан е последен в защитата! Или ти броиш и вратаря. И да браво за владеенето на топката. Когато вие си подавате безсмислено и обикаляте полето това е ДОМИНАЦИЯ, но като Барса го прави е израз на безсилие.
Ае след всеки мач излизаш и казваш Барса тотално надигра, ок?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nCvIVcsNKCk[/youtube]
То и от този клип се вижда добре колко ситуации има единия и колко другия отбор. 3 положения викаш и къде са тея 3 положения

Къде е последен в защитата Варан като до него тича Серхио Рамос и пази ваш човек

Последна промяна от MORSKI на 14 фев 2013 12:24, променено общо 1 път.