Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT

Мнениеот MuFc1878 » 13 фев 2013 23:55

Bianco написа:Реал нямаха нито едно чисто положение за гол,единствено на Коентрао донякъде отразено по прекрасен начин от Де Хея.
Докато ние имахме положение на Ван Перси,положение на Гигси,гредата на Робин. Лека вечер дяволи!
Какво стана с онези които предварително оплюваха Уелбек? Страхотен мач направи.

Доста тичаше и отнемаше важни единоборства в средата на терена. Липсва му увереността пред противниковата врата :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Манчестър Юнайтед

Мнениеот RedeviL » 13 фев 2013 23:56

Bianco написа:RED ARMY! :twisted:
Дееба ВАН ПЪРФЕКТ ги изпусна в края,а тва немско лайно ми скъса нервите.

Немският клоун нацапа гащите да не би случайно да им опънем мрежата в края.. ;) За РВП си мисля, че и трите положения за гол ги изигра както трябва, но определено тази вечер му липсваше шанс! Дори и положението, в което пое топката на гърди и я насочи под плонжа на Лопез, го изигра добре, но за съжаление му липсваше сила на удара..

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 14 фев 2013 00:02

Изображение

:)
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 14 фев 2013 00:05

Black&White1926 написа:Изображение

Изображение[/center]

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Мнениеот cantonaFAN » 14 фев 2013 00:05

Бях притеснен като видях състава и тактиката с която излязохме,но такова хладнокръвие от Фърги през целия мач.......как да не ти вдъхне спокойствие на фона на тикосания Моу :lol:

I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

Потребителски аватар
Ghost Rider
Контакти:

Мнениеот Ghost Rider » 14 фев 2013 00:07

Аз съм от тези, които са писали, че Уелбек не става и две-три добри отигравания няма да променят мнението ми. Той е нападател. От него се искат голове. Той не може да отиде до вратата на другият отбор и да не падне. Инак, Де Хеа-играч на мача за Юнайтед. Вина за гола нямаше, а великолепните му спасявания през другото време ме накара да си помисля "Ето го новият Шмайхел"! Яд ме е, когато прави разни тъпи грешки и неведнъж съм го псувал, но в последните си мачове, той си заслужи #1 напълно. Като цяло, отборът игра на 50%. Шанса винаги ни убягваше, а при положението на Ван Перси на голлинията, щях да се счупя от яд, задето не намери топката по-добре. Иначе, ако се стегнем, можем да ги бием на Олд Трафорд.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Манчестър Юнайтед

Мнениеот smoothc » 14 фев 2013 00:07

Рядко съм бил толкова афектиран след мач на Юнайтед,просто този съдия се подигра с труда на всички :oops:
Нито един жълт картон за играч на Реал,отделно че Варан си беше и за директен червен-отново спестен,всеки втори фаул се свиреше в полза на Реал,а за капак не пусна изпълнението на корнера,при положение че вече беше отсъден! За какво говорим,просто...
Поздравления за Уелбек,между другото крайно време бе да направи нещо запомнящо се :) Със сигурност това беше един от най-добрите му мачове за отбора,ако не и най-добрият-пресира,връща се назад,отнема,задържаше добре и най-важното-отбеляза гола,който на този етап ни праща напред!
Фил Джоунс и Де Хея....просто ни извадиха мача,друго не може да се каже за тях-невероятни във всяко едно отношение,особено Де Хея,който направи спасяването на вечерта,дано този мач се превърна в преломния момент за неговия възход и увереност ;)
Евра и Рафаел-днес играха по-скоро тактически,по-рядко се включваха в атаките,но все си мисля че в подобен род мачове,особено когато Видич отсъства,няма да е зле да капитан да бъде Рууни.Евра изобщо не умее да мотивира и надъхва своите,просто това е моето виждане.
Рууни и Карик донякъде успяваха да блокират в центъра,но сякаш Рууни трябваше да бъде една идея по-активен,може би това му липсваше днес.
Кагава-силно начало,ужасен край...дано по-скоро се осъзнае,че не трябва да продължава по този начин-повече агресия и воля,това е!
Ван Перси-Явно не му беше писано да отбележи,точно на левачката и толкова лошо изпълнение,жалко наистина просто....в подобен род мачове,такава възмжоност ти се отдава 1-2 пъти най-много и просто бе длъжен да я вкара,но както се казва и на най-добрите се случва ;)
Извод:Реал определено доминираше,в повечето моменти тотално ни надиграваше,но не защото ние играхме слабо-напротив,а защото им позволихме да ни надиграват,тази изчаквателна позиция определено не е нашата най-силна страна,но и добре че те също нямаха особен късмет.
И за финал:Съдията тотално се из**а на иначе приятния и динамичен двубой,жалко наистина!

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Мнениеот cantonaFAN » 14 фев 2013 00:10

MoM: De Gea/Jones
flop of the match: Rafael,от резервите Тонито.

П.П Ако Ван Перси недай си боже си изкара ЖК на ревашна застрашен ли е от наказание?

I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 14 фев 2013 00:10

Не искам да се хваля, но вижте какво написах преди 3 дни

AnalBreaker написа:Най-вероятно ще завърши 1:1. Ще бъда много доволен, ако победим на Бернабеу :)
Един ИСТИНСКИ българин !

Офтопик:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 фев 2013 00:11

AnalBreaker написа:Не искам да се хваля, но вижте какво написах преди 3 дни

AnalBreaker написа:Най-вероятно ще завърши 1:1. Ще бъда много доволен, ако победим на Бернабеу :)

Баси маниака :shock: Кажи как ще е на реванша....

Върни се в “Архив”