Леле...................Иде ми да си изядем топките от яд! Преди мача щях да се радвам на равен,но с оглед на показаното и развитието на мача,направо ще се побъркам от яд.Още не мога да осмисля резултата от другия мач(Basel 2-0 AS Roma) ,дали е добре или не(явно мастиката ми е в повече)! Поне играта ме радва,и съм все още оптимист за излизане от групите! УСПЕХ ЧЕРВЕНИ БОГОВЕ!!!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Браво на ЦСКА!И честито на всички Българи.Яд ме е само,че малшанса не помогна да ги напомпите тия надути Англичани.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И НАД ВСЕКИ!!!
Да запеем дружно песента за отбора в нашите сърца, Има, има истина една – тя е само Левски София. Да нахлуем всички в сектор Г за да няма повече свине Няма, няма вече ЦСКА, има само Левски София. [rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Сигурно съдията помогна пък на БАзел да бие 2-0 Рома Това не ви е България, та да хвърляте всичко на съдията.... Това не е оня съдия, дето свири мача ви със Славия пролетта, ама така е... кой както е свикнал.... иначе браво за Х
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
CSKARCHETO-BS написа:Пичове самото влизане в групите е успех,а от там каквото дойде.
Стига с този манталитет.Този отбор на Фулъм не е този който всеки е гледал по Диемите . Стига сте се самозалъгвали .С този отбор играят за първенството на резервите в Англия .
Това българите започнахме със съвсем малко да се задоволяваме. Щом приемаме за успех равен у дома с един от най-слабите отбори в Англия, просто не знам. Направо ума ми не го побира, как може да сте доволни от този равен? Някой може да почнат да се доволни и от минимални загуби. Абе пълни глупости. Само победа ни устройваше. Равният е нищо.
Последна промяна от petrof на 17 сеп 2009 22:44, променено общо 1 път.
Нз. Единствено като грешка на Пенев отчитам че не извади Делев, просто в тази здрава и наситена отбрана нямаше шанс. Дори Тимонов можеше да измисли нещо и аз очаквах да го видя и него, защото е нестандартен и бие големи тупалки