Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Да се национализират ли ЕРП-тата?
Народа се надигна срещу капитализма, време е за събаряне на този строй, ако ли не в скоро време ще плащаме сметки за тока и от по 400 лева. Задържителна е национализацията на ЕРП-тата в България и изритването на западната паплач от родината ни. ЕРП-та, В и К и мобилни оператори трябва да се национализират, задължително първите две. Долу капитализма.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Ние не сме на запад! Спрете с това сравнение! Колкото повече предприятия се национализират толкова повече ще се ограничат далаверите в държавата!
Тоя пя трол па се появи 
Мобилните комуникации нямат нищо общо по темата.
Captain Stottlemeyer, за да има конкуренция трябва да има различни доставчици на услугата, та в този ред на мисли ми е интересно как ще стане технически същото, защото няма как всеки да забива стълбове по улиците и всеки да дърпа проводници?

Мобилните комуникации нямат нищо общо по темата.
Captain Stottlemeyer, за да има конкуренция трябва да има различни доставчици на услугата, та в този ред на мисли ми е интересно как ще стане технически същото, защото няма как всеки да забива стълбове по улиците и всеки да дърпа проводници?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Твърдо НЕ. Контролът от държавата трябва да се повиши, а не да се дава на държавата. Държавата не е добър собственик и от нея най-лесно се краде!
BadBoy написа:sven_goran написа:Все едно да питаш да се върне ли КОМУНИЗМА!
НЕ!
Трябва да се помисли по въпроса, да се създаде конкурентна среда в сектора и нещата ще се нормализират
Да бъде национализиран отрасъла няма нищо общо с комунизма.
Няма как да се създаде конкуренция в сектора, тъй като крайният потребител няма как да си избира доставчик.
Не се излагайте бе, хора. Поразгледайте малко как е. Влез примерно http://www.toptarif.de и въведи 86150 (това е пощенския код на Аугсбург, един средно голям град под 300 хиляди жители). И виж колко оферти ще ти излезнат. Може да провериш и със някой град с 5-6 хиляди да видиш и там

MoNteSo написа:Ние не сме на запад! Спрете с това сравнение! Колкото повече предприятия се национализират толкова повече ще се ограничат далаверите в държавата!
Напълно съм съгласен с теб колега, едни албанци, дето им се смеем изритаха ЧЕЗ. Какво чакат още ГРОБ и Картофа.?
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
scb написа:Твърдо НЕ. Контролът от държавата трябва да се повиши, а не да се дава на държавата. Държавата не е добър собственик и от нея най-лесно се краде!
Че то точно държавата произвежда тока бре АЕЦ-а чия собсрвеност е?
НЕК какви са
Основните преносни мрежи чии са?
ЕРП-тата само ни ограбват защото те купуват ток от държавата, поставят му надценка и ни го продават.
Бъде ли изолиран един прекупвач по веригата, то крайната цена ще падне.
Също така наясно ли си защо плащаме такси НН и ВН, то ест плащаме на държавата за това, че частните ЕРП-та ползват преносната система, та това което вземат от нас за тях да е чиста печалба, но като сме овчи народ много ще ни клатят тези компании.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
С всяко "повишаване на конкуренцията" само се повишава рушвета за дадената комисия на даденият проект! Наистина ли не можете да го проумеете ?
Албанците имаха топки да разарат ЧЕЗ,само тука ще ми излизат Костов който е виновен за загробването на нашата родина със неговите подарени заводи за стотинки да ми се изказва как не било това решение или оня изгонения финансист Дянков.За изборите си направих извода за кого да гласувам.
- South_Park
Captain Stottlemeyer написа:South_Park написа:Captain Stottlemeyer написа:BadBoy написа:Енергетиката и специално тока така е устроен, че няма как да има конкуренция между доставчици ...
Няма такава стока или услуга, при която да не съществува възможност за конкуренция между доставчиците: цена + качество.
Не ми сравнявай стоки от ПЪРВА необходимост , с всички останали стоки
Приятелю, аз съм икономист. Хайде не ме карай да ти обяснявам елементарни неща - нито имам време, нито желание за това. Първо се ограмоти малко, пък след това пак заповядай.
Аз пък ще стана инженер- това значи ли че ще разбирам от всичко инженерно

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]