Много слаби резултати като цяло от българските отбори през подготовката. Равни с отбори от втора дивизия или борещи се да не изпаднат, няколко звучни шамара и на целия този фон победите се броят на пръстите на едната ми ръка. Дори и вашата победа над Локомотив М беше над втория им отбор и дойде след две греди и пропусната дузпа от руснаците, а нашата над Дукла дойде след два гола в последните 5 минути.
Дано до лятото да има някакво подобрение защото иначе отборите ни ги чакат поредните евро резили.
ПФК Левски : Дукла Прага
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: ПФК Левски : Дукла Прага
За жалост не успях да гледам мача (бях на даскало
) , но така като гледам има добри отзиви за Гари, което ме радва.
Михелич как се представи?
Това равенство дойде точно навреме, нека нашите слязат малко на земята, че май наистина са били в небесата.
П.С. проличало си е колко важна фигура е Везалов.

Михелич как се представи?
Това равенство дойде точно навреме, нека нашите слязат малко на земята, че май наистина са били в небесата.
П.С. проличало си е колко важна фигура е Везалов.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Че те горките ако след една победа в контрола са се качили на небето...жална ни майка какви провали ни чакат в официалните мачове. И Илиан с какъв акъл ще го каже това...ама кофти материал сме събрали кво да правиш.
- ralka_levskarka
- Контакти:
kambata написа:Че те горките ако след една победа в контрола са се качили на небето...жална ни майка какви провали ни чакат в официалните мачове. И Илиан с какъв акъл ще го каже това...ама кофти материал сме събрали кво да правиш.
А бе, хубаво си го е казал той, да ги "светне" малко. По- добре равенство в контрола и след това да си разберат и оправят грешките, отколкото в мач, който би ни доближил до титла.
ralka_levskarka написа:kambata написа:Че те горките ако след една победа в контрола са се качили на небето...жална ни майка какви провали ни чакат в официалните мачове. И Илиан с какъв акъл ще го каже това...ама кофти материал сме събрали кво да правиш.
А бе, хубаво си го е казал той, да ги "светне" малко. По- добре равенство в контрола и след това да си разберат и оправят грешките, отколкото в мач, който би ни доближил до титла.
Да де ама идята ми беше КАКВО направи той като треньор за да предотврати такива неща. НИЩО. Аз не искам на свършен факт да ми излезе и да каже това, което всички виждаме, искам подобрение да виждам а не всеки сезон едно и също. Писна ми от аматьорската им работа. Или ще работят професионално или да се махат. Важи за всички от щаба.
Дано да не правим хиксове в официалните мачове, пък в контролите можем да си го позволим!

Левски завинаги в моето сърце

[center]1914[/center]
ralka_levskarka написа:kambata написа:Че те горките ако след една победа в контрола са се качили на небето...жална ни майка какви провали ни чакат в официалните мачове. И Илиан с какъв акъл ще го каже това...ама кофти материал сме събрали кво да правиш.
Ралке, каква титла бе малката ..

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
-
- Контакти:
Ралка не знае колко уши има по главата 

- ralka_levskarka
- Контакти:
Batkoto написа:ralka_levskarka написа:kambata написа:Че те горките ако след една победа в контрола са се качили на небето...жална ни майка какви провали ни чакат в официалните мачове. И Илиан с какъв акъл ще го каже това...ама кофти материал сме събрали кво да правиш.
Ралке, каква титла бе малката ..![]()
![]()
много сте зле, ама ще е късно когато го разберете
Човек, какво те бърка теб? Имаш ли си отбор? - Да! Защо постоянно висиш тук? Само, за да дразниш, правил си го не един път. Мислим за титла и какво? Лошо ли е? Така като ви гледах темата за Чихура и вие мислите за същото, а не сте повече от нас в момента.