Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!

Мнениеот petko.h.markov » 13 фев 2013 09:11

Teo написа:
delqnski47 написа:Teo,Армията си е легендарна,ама...за всичко си има край,мой човек!!Армията ще си я обичаме...докато,не дай си Боже,стане някой инцидент и пострадат хора.....
Кашчей е прав в случая!Бал съм ти Армията и проклетата Борисова...нека ни направят и на нас един Газпром Арена(и нека го направят в жк Дружба 1...ох,къв кеф ще е! :mrgreen: Сега метроспирка ми правят и една нова БА ако сложат до нея леле леле...цяло езеро си имам,цаци,бири,..сега като добавим стадион,метро....леле,размечтах се :mrgreen: )

братле друго си е усещането като сме си у дома, аз като отида на Армията и просто някаква тръпка има в мен, знам че сам си у дома, горичката наоколо, приятно място. Не мога да си я представа на друго място ;)

Да ми дадете два сериозни аргумента за забрана за нов стадион в борисовата градина.СЕРИОЗНИ НЕ ГЛУПОСТИ!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 13 фев 2013 09:12

Teo написа:
Няма решение от БКП за създаването на ЦСКА. Няма този толкова прословут указ по който е бил създаден по поръчка от БКП. Всички отбори са имали общо с партията майка по онова време, не само ЦСКА. Който не е живял през годините от 1945 до 1989г. по-добре да не коментира неща който е прочел в уикито или в някой сайт. Едно време както ЦСКА е имал привилегии в обществото на на комунизма толкова са имали всички останали отбори. Това че е нямало ДЮШ по това време, нищо не е пречило да се взимат футболисти от други отбори и ТОВА подчертавам ПАК не е било по поръчка на партията майка.. Левски е бил винаги по-подкрепяния отбор при всяка власт от своето съществуване. Да не говоря за закрилницата ви Цола...

Защо коментираш тогава? Кога ще пораснеш и ще спреш да вярваш на всичко прочето от ГА и негови психично болни колеги? За 15 годишен си много слабо запознат с много от нещата, които твърдиш така уверено, а и определено не си особено умен.
Беше писал, че не сте били като подуянци и вашият стадион бил в центъра. Не е зле да се поинтересуваш къде Левски са играли мачовете си, защо са се преместили, дали са имали желание и чак тогава да ми говориш за подуянци.
Били сме мразели всичко, а да ти припомня ли как си изгонихте няколко собственика, че да се стигне до титаните. Малък си, но аз помня как псувахте Бербатов и ревеше на майка си на рамото по стадионите, обаче като заигра по-редовно в Леверкузен и взехте да се биете в гърдите. Понеже не вие е помагала партията, защо тогава спечелихте 20 и нещо титли за има няма 40 години, а след комунизма имате 4-5 за 24 години? Сметни го в проценти преди да се опиташ да ми отговориш. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 фев 2013 10:33

petko.h.markov написа:
Teo написа:
delqnski47 написа:Teo,Армията си е легендарна,ама...за всичко си има край,мой човек!!Армията ще си я обичаме...докато,не дай си Боже,стане някой инцидент и пострадат хора.....
Кашчей е прав в случая!Бал съм ти Армията и проклетата Борисова...нека ни направят и на нас един Газпром Арена(и нека го направят в жк Дружба 1...ох,къв кеф ще е! :mrgreen: Сега метроспирка ми правят и една нова БА ако сложат до нея леле леле...цяло езеро си имам,цаци,бири,..сега като добавим стадион,метро....леле,размечтах се :mrgreen: )

братле друго си е усещането като сме си у дома, аз като отида на Армията и просто някаква тръпка има в мен, знам че сам си у дома, горичката наоколо, приятно място. Не мога да си я представа на друго място ;)

Да ми дадете два сериозни аргумента за забрана за нов стадион в борисовата градина.СЕРИОЗНИ НЕ ГЛУПОСТИ!

Доста пъти съм писал по въпроса, но явно не си чел доводите.
1. Целия парцел на който е разположен стадион Българска Армия е с площ малко над 50 декара , само паркинга ,който се изисква за стадиона ,който Титан някога обявиха че ще правят е за 150 декара. Един подземен паркинг оскъпява проекта изключително много(примерно цената на един такъв подземен паркинг най-вероятно ще бъде по-висока отколкото на целия стадион), друг е въпроса, че много трудно ще бъде разрешено строеж на подземен паркинг на територията на парк. Примерно по проекта по който се работи в момента на ст "Г.спарухов" паркинга ще бъде за 2000 коли и ще бъде на площ от около 50 дка. бсолютно невъзможно е да бъде разрешено паркинга да бъде разположена на територията на паркинга.
2. Стадион Българска Армия е разположен на територията на парк и като такъв в него не е може да се строят търговски площи,кето го прави непривлекателен за инвестиране, понеже направените инвестиции много трудно ще бъдат върнати само от стадиона и отдаването му под наем за концерти например. В този проект промотиран от Титан беше предвидено на стадиона да има МОЛ и хотел. Няма как подобен проект да бъде реализиран.Разрешаването на строеж на търговски обекти на територията може да има за последици верижни реакции с искове за построяване на търговски обекти на територията на паркове.

Потребителски аватар
longur
Контакти:

Мнениеот longur » 13 фев 2013 11:08

Цирк сте защото нямате един човек които да си разбира от работата ,а затова е виновен този които ги назначава.Ако в моята фирма служителите правиха гаф след гаф както при ЦСКА просто щях да ги уволня.Трябва ви професионален мениджър та дори и да не разбира от футбол ,повярвайте че проблемите ви не са чак толкова сериозни ,просто тези ,които трябва да ги решават не знаят какво да правят.По лесно е да обвиняваш ФИФА ,ФАФА,ФУФА и т.н..

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 фев 2013 11:14

honda написа:
petko.h.markov написа:
Teo написа:

Доста пъти съм писал по въпроса, но явно не си чел доводите.
1. Целия парцел на който е разположен стадион Българска Армия е с площ малко над 50 декара , само паркинга ,който се изисква за стадиона ,който Титан някога обявиха че ще правят е за 150 декара. Един подземен паркинг оскъпява проекта изключително много(примерно цената на един такъв подземен паркинг най-вероятно ще бъде по-висока отколкото на целия стадион), друг е въпроса, че много трудно ще бъде разрешено строеж на подземен паркинг на територията на парк. Примерно по проекта по който се работи в момента на ст "Г.спарухов" паркинга ще бъде за 2000 коли и ще бъде на площ от около 50 дка. бсолютно невъзможно е да бъде разрешено паркинга да бъде разположена на територията на паркинга.
2. Стадион Българска Армия е разположен на територията на парк и като такъв в него не е може да се строят търговски площи,кето го прави непривлекателен за инвестиране, понеже направените инвестиции много трудно ще бъдат върнати само от стадиона и отдаването му под наем за концерти например. В този проект промотиран от Титан беше предвидено на стадиона да има МОЛ и хотел. Няма как подобен проект да бъде реализиран.Разрешаването на строеж на търговски обекти на територията може да има за последици верижни реакции с искове за построяване на търговски обекти на територията на паркове.

И тогава какво става със стадиона?Аз поне виждам два варианта:
1Не се разрешават ремонти и той постепенно се руши.
2 Зарязват го и става свърталище на наркомани.
Същото както басейна и хотела и залата на 4-ти километър.Въобще сме царе да разрушаваме и съсипваме всичко.Примери колкото искаш.
Какво по-хубаво място за спорт от парка-тишина и чист въздух.За децата да спортуват-тенис футбол.За това ще стават наркомани.Басейна
Мария Луиза стой затворен и се руши.Пак питам-това ли е пътя?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 13 фев 2013 11:25

petko.h.markov написа:Да ми дадете два сериозни аргумента за забрана за нов стадион в борисовата градина.СЕРИОЗНИ НЕ ГЛУПОСТИ!

На терена в Борисовата градина са разрешени само ниски постройки за спортна дейност.

Титаните искаха да построят насред парка сграда със 160 000 квадратни метра РЗП. Щеше да погълне целия спортен комплекс- резервни игрища, тенис кортове... всичко. Позаинтересувайте за малко какво са 160 000 квадрата застроена площ, е***ти! :x

Ето един пример:

http://www.sof-build.com/

Тоест точно ТОЗИ ПРОЕКТ на ТОВА МЯСТО би имал проблеми от ВСЯКАКЪВ характер- инфраструктура, градоустроство, архитекрута, предназначение, екология, обществени нагласи и др. За други проекти официално не е ставало дума.

Затова на титаните им дават трудно разрешения- защото им знаят намеренията. Знаят за армията им от адвокати, знаят че ако всички разешителни не са изпипани и подсигурени, дадени на тях ще окепазят парка. ;)

Най тъпото е, че доста малоумници сравняват проекта за Герена с чудовището, предложено от пернишките боклуци. Проекта за Герена с изцяло футболно предназначение. Поради това ще бъде с поне три пъти по-малка застроена площ и ще струва 1500 лева на седящо място а не 7000 :o :shock: на седалка, както беше във вашия безумен проект. Герена не е по средата на най-важния и емблематичен парк в столицата- камионите слизат от булеварда и се озовават на стадиона...

Общо взето човек като (ако) ви слуша глупостите че реши, че на нас са ни разрешили да строим една от най-големите сгради в България в парка, а на вас не ви дават да строите три пъти по-малък стадион в кварталите...

Ами извинявайте, ама ЧУТОВНА НАГЛОСТ е това! :roll: :oops:
Последна промяна от Blue1914 на 13 фев 2013 11:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 13 фев 2013 11:36

petko.h.markov написа:И тогава какво става със стадиона?Аз поне виждам два варианта:
Същото както басейна и хотела и залата на 4-ти километър.Въобще сме царе да разрушаваме и съсипваме всичко.Примери колкото искаш.
Какво по-хубаво място за спорт от парка-тишина и чист въздух.За децата да спортуват-тенис футбол.За това ще стават наркомани.Басейна

Сектори Б, В и Ги насипните части на сектор А се залесяват, оправя се пистата за лека атлетика, тревният терен се ползва за футболни или тенис игрища. Баскетболната зала остава. Построяват се съблекални, душове и тоалетни. Комплексът и останалите игрища се поддържат в добро състояние. Знаеш ли колко хубаво ще стане? 8-) :)

Има много начини теренът да се облагороди и да бъде полезен като място за занимания като за парк за софиянци и гостите на града! При това без големи сгради, без сеч, без камиони и мащабни строежи. ;) Просто в единия случай мислиш основно как да напълниш джоба си, а във свички останали мислиш и за обществото. Жалко за вас като хора, че точно по тази тема повечето червени фенове се връзвате на титаните.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 фев 2013 12:08

Blue1914 написа:
petko.h.markov написа:И тогава какво става със стадиона?Аз поне виждам два варианта:

Сектори Б, В и Ги насипните части на сектор А се залесяват, оправя се пистата за лека атлетика, тревният терен се ползва за футболни или тенис игрища. Баскетболната зала остава. Построяват се съблекални, душове и тоалетни. Комплексът и останалите игрища се поддържат в добро състояние. Знаеш ли колко хубаво ще стане? 8-) :)

Има много начини теренът да се облагороди и да бъде полезен като място за занимания като за парк за софиянци и гостите на града! При това без големи сгради, без сеч, без камиони и мащабни строежи. ;) Просто в единия случай мислиш основно как да напълниш джоба си, а във свички останали мислиш и за обществото. Жалко за вас като хора, че точно по тази тема повечето червени фенове се връзвате на титаните.

Ти с какво право се разпореждаш с този стадион и даваш идеи за неговото бъдеще? Ако привърженици на ЦСКА трябва да вземат участие
в съдбата на Герена как ще реагираш? Явно злобата определя начина ти на мислена.То и Герена ще има подкрепящи дейности-магазини заведения.
Защо си мислиш че изграждащите новия стадион са безкористни а Титан са мошеници.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 13 фев 2013 12:31

petko.h.markov написа:
Blue1914 написа:Сектори Б, В и Ги насипните части на сектор А се залесяват, оправя се пистата за лека атлетика, тревният терен се ползва за футболни или тенис игрища. Баскетболната зала остава. Построяват се съблекални, душове и тоалетни. Комплексът и останалите игрища се поддържат в добро състояние. Знаеш ли колко хубаво ще стане? 8-) :)

Ти с какво право се разпореждаш с този стадион и даваш идеи за неговото бъдеще? Ако привърженици на ЦСКА трябва да вземат участие
в съдбата на Герена как ще реагираш? Явно злобата определя начина ти на мислена.То и Герена ще има подкрепящи дейности-магазини заведения.
Защо си мислиш че изграждащите новия стадион са безкористни а Титан са мошеници.

Извинявай, ама и ти като типичен армеец спориш като жена. :mrgreen: Плашиш ме със свърталище на наркомани по средата на централния столичен парк, което ще засегне всички нас, после какво ще ставало на армията си било ваша работа... :mrgreen:

И извинявай отново, ама и ти като типичен армеец трябва да си или пълен идиот, или изкусен прикриващ кочината си манипулатор, за да сравняваш кориснтите намерения към стадион в панелен квартал, който ще има най-основното и ще струва МАКСИМУМ 1300 лева на седалка и "стадион" за 30 000 със 160 000 квадрата застроена площ, който изкараха че щял да струва 7000 лева седалката, и който "задължително трябва да се реализира насред Борисовата градина".

;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 фев 2013 12:43

Кашчей написа:Определено Българското Национално Радио има общо с комунизма :mrgreen:
Кашчей никога не твърдял и никога няма да твърди, че има Указ за създаването на ЦСКА.Кашчей обаче е твърдо уверен, че има решение на БКП за това.Кашчей знае, че през 1948-а е нямало как да се създаде отбор, който да има военни привилегии, без да има санкция (разрешение) от ЦК на БКП.Указ няма как да има, но и няма как да повярва Кашчей, че полк. Мирски случайно обядвал с шефа на Чавдар и решили да обединят двата отбора.. тоест да обединят Чавдар със Септември.. защото Септември се е борел за титлата тогава.Ако се е борела Славия.. тя щеше да изгърми нямаше да я има днес.

Много си забавен, честно и как си вярваш само... :lol:
Кашчей никога не твърди и няма да твърди...обаче Кашчей е твърдо уверен и знае...но и няма как да повярва Кашчей...
Направо цепиш мрака! :lol:
Започни с поезията или писането на пиеси ще пожънеш голям успех. ;)

Върни се в “ЦСКА”