Предлагам тази тема да се затвори! Вече няма смисъл от нея, Левски приключи официално със селекцията в посока нови играчи! А и е явно на 100%. че след напускането на Райков, Марсиньо и Арс друг няма да напуска!
А щом няма да има повече трансфери в Левски тази зима, няма смисъл вече и от тема! Нека всички неща си се пишат вече във всекидневната, трансферите при нас вече окончателно приключиха!!
Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Прав си, ама затварянето на тези тема окончателно убива всякаква надежда да се разделим с мега звездата си Йордан "Тополата" Милиев.
Яд ме е, че Сити решиха да свиват бюджета и не ги дадоха онез 45 млн. паунда за него.
Освен това шампионата сава безинтересен. С Данчо в отбора е ясно, че ще вземем всичките си мачове. И мрежата ще е суха.
Яд ме е, че Сити решиха да свиват бюджета и не ги дадоха онез 45 млн. паунда за него.

Освен това шампионата сава безинтересен. С Данчо в отбора е ясно, че ще вземем всичките си мачове. И мрежата ще е суха.
RIR написа:Прав си, ама затварянето на тези тема окончателно убива всякаква надежда да се разделим с мега звездата си Йордан "Тополата" Милиев.
Eeee, стига бе. Ние като заключим темата не заключваме и офиса на ЛЕВСКИ

Е сега Миленчо ще и сложи катинара.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

да се надяваме да няма издънки по трасето.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
Новата звезда на Левски Гари Родригес е бил трансферна цел на Ботев Пд, като това бе потвърдено от Станимир Стоилов.
"Предложиха ми Гари Родригес някъде около 15 декември, но тогава клубът му изобщо не искаше да го продава. Впоследствие това се промени, но цената му беше висока за клубната ни политика. Иначе холандецът е добър футболист.", каза Мъри.
"Предложиха ми Гари Родригес някъде около 15 декември, но тогава клубът му изобщо не искаше да го продава. Впоследствие това се промени, но цената му беше висока за клубната ни политика. Иначе холандецът е добър футболист.", каза Мъри.
Милен Василев и Пламен Димов да ги питаш - ЗАЩО са ги взели в Левски, няма да могат да отговорят. Единия житен бегач, другия с оскъдни физически данни за този пост, боравенето му с топката е под всякаква критика. А уж ни трябваше класен централен бранител. Същата грешка допуска Илиан, а уж акцентира на този пост спрямо оправданията му след лошите игри в защита през есента. И ПАК НЕ СИ ВЗЕ ПОУКА. Човек, който допуска една и съща грешка два пъти е глупак.
PFC Litex написа:За Пламен Димов сериозно ли питаш?
И аз тва щех да го питам

Какво му е на Пламен Димов, ние не сме го видели как играе, ама вече го отписахме. 

Само Левски!