Кашчей написа:Фъргюсън направи Абърдийн носител на КНК и след това отиде в Юнайтед.Дали си чувал за Абърдийн, или Левски не е играл с този отбор фина в ЕКТ
Гочето Василев, с Балъков, Туньо, Цанко, Данчо и Бончо ви разказа играта насред София.Гледахте, като ******о дете майка си когато Етър (селяните мръсни) ви нацепиха и станаха шампиони, нали.. или си малък, за да помниш такива велики мачове?
Въпросът не е преди, а след продължителен успешен период, да се смени обстановката и да се опита да се направи нещо с друг Клуб, който често има различна философия от предходният.
Със сигурност знам повече за Абардийн, от колкото си мислиш.
Това ми е работата ...
И не, не съм бил толкова малък ( колкото хал-хабер да съм нямал, какво се случва ) ... През 1991 г.
Тогава за първи път изпитах болката от това, любимият ми тим да загуби сериозна надпревара.
Това само ми "направи" кръвта още по-синя !
Много далеч бях ( тогава ) ... От мисли тип - "Селяни мръсни" ... И тем подобни, относно невероятният тим на Етър.
Даже си съдрах гласните струни от подкрепа за тях, в мачовете им от старата КЕШ срещу Кайзерслаутерн.
И по-какъв начин да ти го напиша ... Не ме интересува кой какво е направил извън Левски.
Та в тоя ред на мисли, незнам защо си драснал часта с Василев и успехите му с Етър ...
Т'ва някакъв жалък опит да ме "затапиш" ли е ? ...
Спести си усилията ...
Няма начин да промениш мнението ми за Станимир Стоилов и за това, което постигна Левски под негово ръководство.
Достатъчно години имаш зад гърба та да знаеш, че няма как да се обори фанатик.
Да, аз съм фанатизиран левскар.
Другите съществуват, просто за забавление на Левски.