Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!

Мнениеот petko.h.markov » 13 фев 2013 00:15

sin4ec написа:
petko.h.markov написа:На каква база определи че я познаваш по-добре от мен? Един въпрос само -на колко години си?

На базата, че рипаш срещу троцкистите през 50-те, гонени от Сталин. Има една трилогия на Волкогонов, доста сериозна книжка. Тръгваш като срещу профан, чел-недочел чичко Гугул! И не годините определят какво знаеш и какво си чел. Да, историята е необятна и няма претенции да знам и древен Египет, и войната на бурите, и дали теорията Кловис е фалшива! Но за някои неща, дето са ми интересни, знам! Знам за Марс, дето прави Уран и Малък Сатурн възможни и ако беше станал целия замисъл( на кантар!), жертвите щяха да са оправдани, но това е извън темата...

Мисля че Сталин си разчиства пътя към властта през 30-те г с шумни процеси срещу Троцки и Зиновиев.
Ако си спомням добре процесите са в Ленинград.През 50-те г. той просто е бог за ссср.
лека нощ .Беше ми приятно.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 фев 2013 00:18

Кашчей написа:
sin4ec написа:
Teo написа:
Мерси за отговора. Общо взето тежки временна чакат любимия ми отбор :|

Не, рано или късно всичко ще си дойде на мястото. ЦСКА ще има и стадион, и база, и след 20 години тези преходни процеси ще са забравени. Живи и здрави, тогава ще ходим на мач с децата и на кой му пука какво е било?
Лека вечер! ;)

Титан получиха армията на концесия, при определени условия.Не мисля, че някой ще им прави сериозна ревизия на вложенията по концесията.. игри, не нещо друго.за тях, милион и половина годишно...не е малка сума, но що да не менят още два реда седалки и да впишат милиони половина...в изпълнението на концесионните условия.

Аз едно не разбирам у феновете на ЦСКА относно нов стадион.. защо са се хванали за тая Борисова градина и за терен, който не е тяхна собственост?!
По дяволите, ако им направят стадион, като Театъра на мечтите, като Алианц арена, като Амстердам арена... има ли значение в кой квартал на София е?

Трябва да е на същото място дето е Армията в момента, просто няма къде да е другаде, всички поколения цесекари са били на този стадион и на това място, нещо като светиня е за мен, а и за всички останали.

samorazprava
Контакти:

Мнениеот samorazprava » 13 фев 2013 00:35

Кашчей написа:Тео, в турнирите се помнят победителите.. понякога и финалистите.Полуфиналистите си се помнят сами.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: право в целта

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 фев 2013 00:41

Teo,Армията си е легендарна,ама...за всичко си има край,мой човек!!Армията ще си я обичаме...докато,не дай си Боже,стане някой инцидент и пострадат хора.....
Кашчей е прав в случая!Бал съм ти Армията и проклетата Борисова...нека ни направят и на нас един Газпром Арена(и нека го направят в жк Дружба 1...ох,къв кеф ще е! :mrgreen: Сега метроспирка ми правят и една нова БА ако сложат до нея леле леле...цяло езеро си имам,цаци,бири,..сега като добавим стадион,метро....леле,размечтах се :mrgreen: )
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 фев 2013 00:44

sin4ec написа:
Teo написа:
Sin4ec как можа толкова глупости да събереш на едно място, кой сте драли вие, 7:1 и 7:2 това ли му викаш дране? Комплексите не са от това кой побеждава в дербитата, а комплекса който имате към ЦСКА София като цяло. Какво ще празнувате на 100 годишния юбилей, да не би че за цялата ви история имате само едно запомнящо се участие в Европа и то в по слабия турнир УЕФА или че се гордеете да носите фланелки ''аз мразя ЦСКА'' когато ви дават титлата на ръце? Или пък че през всичките 100 години нямате един футболист минал през вашия клуб и успял да се развие в чужбина? Вие няма с какво да отпразнувате тази 100 годишнина, нямате запомнящите се участия в Европа, нямате легендарни футболисти, нямате дори и публика която да задоволите с тези невероятни 100 годишни успехи през който е минал този клуб..... общо взето освен да празнувате колко отбори сте направили известни друго няма с какво. Когато играете там дето не ви беше мястото, когато бяхте смазани с 16 точки разлика просто трябваше изобщо да не крачите в ШЛ и да правите един отбор известен след поредния еврорезил който сътвори Фк Левски.

Е ако 7-1 и 7-2 не е дране, не знам... :) И не смятам за глупости факта, че вместо да търсите истинските причини, се занимавате с Левски. И ми цитирате тука онзи глупак, който трябва да го съдят за подстрекателство, клевета и насаждане на омраза! Комплекс към вас, а и към когото и да било няма как да имаме. Просто си гледаме отбора с всичките му кусури и си го обичаме такъв, какъвто е. Не се сравняваме с никого и не търсим вината у никого. Реално сме преценили къде ни е мястото-беден отбор, от бедна държава, нямаме мания за величие и няма да имаме. През 90-те бяхме в много по-тежка ситуация от вас, но не сме мрънкали и си подкрепяхме Левски. Герена беше в руини и храсти( какъв аналог!), играехме ПОД НАЕМ на националния, играчите не взимаха заплати с месеци...Вие бяхте още с военните, мед и масло капеше, обещания и прочее! Мултигруп, бази-тези неща се помнят, нищо, че вие не искате да ги помните!

Не говори в мн.число!Ти може и да си такъв,за което те поздравявам,но не всички ''левскари'' са така,за съжаление ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 фев 2013 00:50

delqnski47 написа:Teo,Армията си е легендарна,ама...за всичко си има край,мой човек!!Армията ще си я обичаме...докато,не дай си Боже,стане някой инцидент и пострадат хора.....
Кашчей е прав в случая!Бал съм ти Армията и проклетата Борисова...нека ни направят и на нас един Газпром Арена(и нека го направят в жк Дружба 1...ох,къв кеф ще е! :mrgreen: Сега метроспирка ми правят и една нова БА ако сложат до нея леле леле...цяло езеро си имам,цаци,бири,..сега като добавим стадион,метро....леле,размечтах се :mrgreen: )

братле друго си е усещането като сме си у дома, аз като отида на Армията и просто някаква тръпка има в мен, знам че сам си у дома, горичката наоколо, приятно място. Не мога да си я представа на друго място ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 фев 2013 01:12

Teo написа:
delqnski47 написа:Teo,Армията си е легендарна,ама...за всичко си има край,мой човек!!Армията ще си я обичаме...докато,не дай си Боже,стане някой инцидент и пострадат хора.....

братле друго си е усещането като сме си у дома, аз като отида на Армията и просто някаква тръпка има в мен, знам че сам си у дома, горичката наоколо, приятно място. Не мога да си я представа на друго място ;)

Е,друго си е,ама ако трябва да бъда честен,не мога да си представя как в тоя парк ще се взривява,руши,строи и т.н.!Някак не виждам как ще стане тая работа!Но и скоро няма да се махнем от там де!Аз не виждам как ще се намерят пари първо за парцел,после за стадион и т.н.!Трябва да станат някви сложни врътки...примерно държавата да ни ''подари'' едва ли не някъв парцел на края на София!Да направи компромис за нас за цел ''развитие на футбола'' :mrgreen: !Но това ще стане чак когато имаме сериозни собственици,не като сегашните!Абе виждам го....ама след 15-тина години минимум :mrgreen:
Иначе Майкъла направи тук таме някой ремонт,поскалъпи стадиона!
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 фев 2013 02:16

Teo написа:
Трябва да е на същото място дето е Армията в момента, просто няма къде да е другаде, всички поколения цесекари са били на този стадион и на това място, нещо като светиня е за мен, а и за всички останали.

Като гледам, Емирейтс стейдиум в Лондон е празен, защото домът на Арсенал е Хайбъри?!Я се вземи в ръце и стига повтаря глупости.Ти какво искаш-порутената Армия в Борисовата, защото няма да ви дадат това, което искате, или нов и хубав стадион, който ще е на ЦСКА и никой да не ви бутне от там, ама да не е в Борисовата?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 фев 2013 04:02

Кашчей написа:
Teo написа:

Като гледам, Емирейтс стейдиум в Лондон е празен, защото домът на Арсенал е Хайбъри?!Я се вземи в ръце и стига повтаря глупости.Ти какво искаш-порутената Армия в Борисовата, защото няма да ви дадат това, което искате, или нов и хубав стадион, който ще е на ЦСКА и никой да не ви бутне от там, ама да не е в Борисовата?

Българските фенове имат такава склонност да говорят подобни глупости, много много по-легендарни стадиони си отидоха за да дойдат новите. И ВСИЧКИ те са около магистралите или околовръстните шосета, ама иди им обясни че тая "светиня" ще им падне на главата, ще убие човек и пак ще искат да е там защото земята е "свещена". Нито има място за паркинги, нито е готино да се затваря половин София по дербитата, но мястото е най-важно все пак. Колкото е по-недалновидно предвидено - толкова по-свещено е то. Все едно ще закриват отбора, а няма да сменят стадиона :lol: :lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 фев 2013 04:04

Teo написа:
Кашчей написа:Тео, в турнирите се помнят победителите.. понякога и финалистите.Полуфиналистите си се помнят сами.

Искаш да кажеш че това което сме постигнали е нищо, така ли? По-голям успех ли е това да си четвъртфиналист в купата на Уефа? Престанете да омаловажавате успехите на ЦСКА София, въртиме една и съща плоча, защото това което е постигнал ЦСКА през миналия век, трудно ще се повтори от някой друг български отбор.

Поляци, румънци, унгарци имат минимум по 2-3 отбора стигали до 1/2 финал за КЕШ в оня формат - някой, някъде спомня ли си тези клубове? Някой знае ли дори как се казват в Европа?
Two is not a winner and three nobody remembers.

Върни се в “ЦСКА”