Ботев ПД - Либерец 1-7 ,правилен футбол или ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Ботев ПД - Либерец 1-7 ,правилен футбол или ???

Мнениеот Кашчей » 12 фев 2013 21:16

sky1 написа:Човек влиза да прочете нещо за любимият отбор,а то в темата само "капацитети" от задния двор на ВСИ и Герена + red neck, измисления фен на манчестер сити (без един мач на живо на любимият отбор) и разбира се най-големия Кашчей, който разбира от всичко по много. Картинката ако не беше жалка щеше да е смешна.
За мача паднали сме,нито е последната загуба ,нито първата.Ако бяхме фенове на успехите щяхме да пишем в синият или червен форум.

Да, няма да е последната, но защо му трябваше на колегата да обяснява с какъв състав сте играли?Нали сам знаеш, че срещу шампиона, та дори и на Лихтенщайн се пускат евентуалните титуляри.
Иначе съм забелязал, че вие, канарите (дори въобще майните) сте мнооого докачливи и мнооого знаещи, и въобще сте от всичко по много.За вашите отбори трябва да се пише или добро или нищо.. като за мъртъвците!

ПП-Още чакам извинение, отпреди 3 години, когато ви казах, че няма как да почнете от Б, а някои от вас се напиняха и за А група, че и извинение от мен искаха, ако почнете от А група!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 фев 2013 21:49

Продължавам да се очудвам на осмиването на думите на Стоилов за "правилният футбол".
Освен този "лаф", Мъри тогава добави, че всеки стил е правилен, когато води до положителни резултати.
Ако някой капацитет намери за нужно да оспори това твърдение, нека да заповяда, та да му се посмеем доволно.

Колкото и да злобеят някои хора, няма как да отнемат и омаловажат успеха на Левски и Стоилов ...
При това постигнат със забележителен за българските стандарти футбол, срещу отбори, които тогава бяха непосилни за всеки различен от Левски БГ тим

Факт е, че Мъри към момента не разполага с нужните изпълнители в Ботев, за да може да наложи изцяло идеите си.
Така беше и в Литекс ... И подозирам, че както и в Ловеч, така и сега в Ботев, ще се опита да импровизира и да наложи нещо актуално с наличният ресурс.
Ако в Пловдив го изтраят още година, живи и здрави след 12 месеца Ботев от Пловдив ще е основен претендент за титлата. ;)
Последна промяна от THE G.A.M.E на 12 фев 2013 21:56, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 12 фев 2013 21:53

Пак се напънило с ци..извинете роми :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 фев 2013 21:56

THE G.A.M.E написа:Продължавам да се очудвам на осмиването на думите на Стоилов за "правилният футбол".
Освен този "лаф", Мъри тогава добави, че всеки стил е правилен, когато води до положителни резултати.
Ако някой капацитет намери за нужно да оспори това твърдение, нека да заповяда, та да му се посмеем доволно.

Колкото и да злобеят някои хора, няма как да отнемат и омаловажат успеха на Левски и Стоилов ...
При това постигнат със забележителен за българските стандарти футбол, срещу отбори, които тогава бяха непосилни за всеки различен от Левски БГ тим )

Факт е, че Мъри към момента не разполага с нужните изпълнители в Ботев, за да може да наложи изцяло идеите си.
Така беше и в Литекс ... И подозирам, че както и в Ловеч, така и сега в Ботев, ще се опита да импровизира и да наложи нещо актуално с наличният ресурс.
Ако в Пловдив го изтраят още година, живи и здрави след 12 месеца Ботев от Пловдив ще е основен претендент за титлата. ;)

Така беше и с националния в Кипър, при 1:4, нали?Въобще сте много смешни и левскари и цесекари, когато започнете да си защитавате "чедата"..Еми не става Мъри..но май само заслепени левскари не го разбират това!?И от Литекс не го изтраяха, и от Анортозис, и от... къде беше след Кипър, че се не сещам 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 фев 2013 21:58

Кашчей написа:Така беше и с националния в Кипър, при 1:4, нали?Въобще сте много смешни и левскари и цесекари, когато започнете да си защитавате "чедата"..Еми не става Мъри..но май само заслепени левскари не го разбират това!?И от Литекс не го изтраяха, и от Анортозис, и от... къде беше след Кипър, че се не сещам 8-)

То па само той беше виновен за онази загуба ...
Нямаше бойкот, нямаше нищо ... :roll:

Айде стига глупости !
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 фев 2013 22:09

THE G.A.M.E написа:
Кашчей написа:Така беше и с националния в Кипър, при 1:4, нали?Въобще сте много смешни и левскари и цесекари, когато започнете да си защитавате "чедата"..Еми не става Мъри..но май само заслепени левскари не го разбират това!?И от Литекс не го изтраяха, и от Анортозис, и от... къде беше след Кипър, че се не сещам 8-)

То па само той беше виновен за онази загуба ...
Нямаше бойкот, нямаше нищо ... :roll:

Айде стига глупости !

Абе.. ти наистина ли вярваш, че Стоилов е качествен треньор?Само защото е направил нещо с Левски, в една невероятно удобна за клуба година, и в тандем със Сираков?Защо Моуриньо стана шампион и в Англия, и в Италия, и в Испания, освен в Португалия, а Мъри, след тоя чутовен успех,нищо не е направил?
Забравих, че националният ни отбор, за 80 години съществуване, има само един бойкот и той е точно срещу Правилния синоптик.. извинявай за грешката ми :oops:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 12 фев 2013 22:14

Ще ни бият като тъпани или ние ще бием ? Остава малко време за да се разбере. ;)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 12 фев 2013 22:15

Колко сте жалки, не е истина :) :) Днес, преди мача Селтик - Ювентус, Греъм Сунес казва в студиото на една телевизия следното: "Стадионът на Селтик е едно от най-великите места, където се играе футбол. И това го казвам, независимо, че съм човек на Рейнджърс".
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 фев 2013 22:17

Кашчей написа:Абе.. ти наистина ли вярваш, че Стоилов е качествен треньор?Само защото е направил нещо с Левски, в една невероятно удобна за клуба година, и в тандем със Сираков?Защо Моуриньо стана шампион и в Англия, и в Италия, и в Испания, освен в Португалия, а Мъри, след тоя чутовен успех,нищо не е направил?
Забравих, че националният ни отбор, за 80 години съществуване, има само един бойкот и той е точно срещу Правилния синоптик.. извинявай за грешката ми :oops:

Не ме интересува кой какво е направил извън Левски.
Мога да оценявам само представянето с отбора, който ме интересува живо.
Гочето Василев със същите футболисти падаше от Бела, Родопа и Вихрен ...

Защо Фъргюсън не се пробва да постигне нещо с друг Клуб ?
Стига с тея клишета ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 фев 2013 22:39

От 7 гола 4 бяха вратарски + дузпата 5, надяваме се тези момчета са резервните ви вратари, щото и чеп за зеле не става от тях.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> Image

Върни се в “Ботев”