Северна Корея извърши ядрен опит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Re: Северна Корея извърши ядрен опит

Мнениеот Hahaha1 » 12 фев 2013 19:11

КНДР написа:
Botevist_1912 написа:
Jürgen написа:
Botevist_1912 написа:Много логичен въпрос е - Защо КНДР да няма право да има ядрено оръжие, а САЩ, които са единствената държава използвала ядрено оръжие срещу друга държава, да имат право ?
Защо някои държави имат повече привилегии от другите ? Това не е ли дискриминация ?

Ще ти отговоря с един цитат на Наполеон Бонапарт:
"Не е достатъчно, че аз успях - трябва всички останали да се провалят."
или с други думи-САЩ си гонят интересите,както и останалите сили 8-) .

+ 1 А интересите на САЩ са да изпълнят планът Ран - Ът в България и да баталясат България. Затова е и много популярен израза - "Българин да обича САЩ е все едно евреин да обича Адолф Хитлер."

Много си прав колега, затова всеки български родолюбец мрази САЩ и капитализма.

+1
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 фев 2013 19:13

stannn написа:Само един невежа може да изръси подобна простотия, че Русия не била това което била едно време. Руснаците като народ са зле защото всички пари които печели държавата отиват за оръжия. Руснаците са на светлинни години пред американците. Разликата е, че не се дуят и да показват мускули. Ракетите които ние унищожихме всички знаят от кои години са. Американците такава технология нямат. Как държавичка като България ще има по добро въоръжаване от силата САЩ. Да не се стига до там ама ако я докараме до трета световна свят ще им се завие на тия които скочат на руснаците.

Чета ви простотиите и не знам да плача ли, да се смея ли? Аз за космонавтика никога няма да говоря защото нищо не разбирам от тази тематика. Хайде ти и такива като теб, които сте виждали някое и друго самолетче и пистолетче по телевизора, да спрете да се надувате защото като специалист ще ви кажа: СМЕШНИ СТЕ!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 фев 2013 20:33

Боже господи,този форум тотално отиде по дяволите :shock: Събрали се 4-5 човека и си раздават + на малоумните мнения,все едно са в първи клас.Аз дори имам чувство,че всички пишат от името на един човек,едни и същи заучени фрази,едни и същи неадекватни аргументи,ебалo си е майката ! Да живее РУСИЯ,да живее КНДР..ебeм ти патриотите,а иначе,ако някой каже нещо позитивно за САЩ и става предател,родоотстъпник и т.н.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 фев 2013 21:00

dunavfc написа:Боже господи,този форум тотално отиде по дяволите :shock: Събрали се 4-5 човека и си раздават + на малоумните мнения,все едно са в първи клас.Аз дори имам чувство,че всички пишат от името на един човек,едни и същи заучени фрази,едни и същи неадекватни аргументи,ебалo си е майката ! Да живее РУСИЯ,да живее КНДР..ебeм ти патриотите,а иначе,ако някой каже нещо позитивно за САЩ и става предател,родоотстъпник и т.н.

Колега това българина не знаеш ли че е специалист по всичко и всичко знае.Разкрили сме вече световната конспирация.Знаем плановете на лошите американци и евреи, и както и майка Русия и КНДР :lol: :lol: Някои ще ти кажат и кога ще започне 3-та световна, както и кои ще участват, как ще се развие и кой ще победи 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 12 фев 2013 21:11

Значи всички плюете по САЩ, но всички искате да ходите да бачкате там и едно 90 % от емигрантите било то само студентски бригади или да се местиш да живееш като цяло е именно към посока САЩ.Ето това не мога да разбера как хем ги мразите, хем тичате при тях или просто това да говорите против тях е един вид да сте на хорото с другите т.е. и другите като викат така дай и аз да говоря така, за да съм "модерен"?Като опре ножа в кокъла обаче всички хващате самолета и хоп в САЩ било за спасител, сервитьор, да бачкате в хотели и т.н.
Това, че САЩ са водеща сила сте виновни самите вие и всички от останалите свят, които търсят препитание там.Те така са основали държавата си като са дошли на тази земя от всички държави и са формирали нацията, така че няма какво да се сърдите че те са по-напред от доста държави или просто им завиждате и говорите така от злоба.Такива като вас които ходят за по няколко месеца да бачкат там им движат икономиката, а не движат нашата, защото гъзаря не може да си позволи да бачка за 600-700 лева у нас, а иска да спечели повечко пара в чужбина и да се върне да ги харчи тук и да се пише на големият баровец.Купи си някоя скъпа кола и почва да се фука пред курвите и да ходи по заведения.Затова ние ще затъваме все повече и повече, а други ще вървят нагоре на наш гръб, но някой като ви каже нещо подобно веднага се обиждате и почвате да говорите какви ли не неща.

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 12 фев 2013 21:23

megan fox написа:
shotgun blues написа:Тя може да си е най-силна в квото иска,ама вече няма Украйна,Беларус,България,Румъния,Полша и т.н за буфер срещу запада.РУСИЯ вече е сама в Европа и няма кой да им помогне срещу запада.Германия са били на път да ги бият като СССР(Слава Богу че не с успяли !!!),но ако сега тръгнат пак Германия(те са си американкса колония след ВСВ) ,но вече с помоща на Сащ,Великобритания и т.н,кой ще помогне на РУСИЯ ?? КНДР...въздух под налягане или Китай които са зависими от Америка и Европа
Аз уважавам РУСИЯ ,много повече от САЩ,но вече имат повече врагове отколкото съюзници

Колега, има една важно подробност... Германия е стигнала почти до Москва, защото Русия така е решила и не е отбранявала териториите си, напротив отстъпвала ги е без бой, но е оставяла празни градове, без никакви провизии в тях. В един момент вече провизиите на немците са останали далеч назад, като добавиш и "приятната" руска зима изведнъж на немската армия доста й се е стъжнило и тогава руснаците са решили, че е време да им покажат кой кой е! Спомни си обсадата на Сталинград и какво се случва с 6-та армия на Хитлерова Германия, която към момента никой не е спирал. - немците обсаждат Сталинград, правят обръч около него и спират всякакви провизии, като чакат в града да настъпи глад, мизерия и паника и града да бъде предаден, да водени са и жестоки битки по време на обсадата и в един момент пристига руската армия и прави обрач около немският обрач! Сети се как 300 ХИЛЯДНА армия просто се предава, за да бъде пощадена! Така че не я мисли Русия, да не говорим, че в момента оръжията са толкова напреднали, че руснаците могат да изтрият цели държави от картата, само с натискането на няколко бутона и изстрелването на няколко ракети, без да пролеят кръвта на нито един свой войник! ;)

Установявам че , освен че си пълен лаик в правото си такъв и в историята,това изречение дето Германия е стигнала до Москва защото Русия така е решила ще си го сложа в подписа,то бива неграмотност и простотия, ама твоите минават всякакви граници.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 фев 2013 21:38

JimBeam написа:Значи всички плюете по САЩ, но всички искате да ходите да бачкате там и едно 90 % от емигрантите било то само студентски бригади или да се местиш да живееш като цяло е именно към посока САЩ.Ето това не мога да разбера как хем ги мразите, хем тичате при тях или просто това да говорите против тях е един вид да сте на хорото с другите т.е. и другите като викат така дай и аз да говоря така, за да съм "модерен"?Като опре ножа в кокъла обаче всички хващате самолета и хоп в САЩ било за спасител, сервитьор, да бачкате в хотели и т.н.
Това, че САЩ са водеща сила сте виновни самите вие и всички от останалите свят, които търсят препитание там.Те така са основали държавата си като са дошли на тази земя от всички държави и са формирали нацията, така че няма какво да се сърдите че те са по-напред от доста държави или просто им завиждате и говорите така от злоба.Такива като вас които ходят за по няколко месеца да бачкат там им движат икономиката, а не движат нашата, защото гъзаря не може да си позволи да бачка за 600-700 лева у нас, а иска да спечели повечко пара в чужбина и да се върне да ги харчи тук и да се пише на големият баровец.Купи си някоя скъпа кола и почва да се фука пред курвите и да ходи по заведения.Затова ние ще затъваме все повече и повече, а други ще вървят нагоре на наш гръб, но някой като ви каже нещо подобно веднага се обиждате и почвате да говорите какви ли не неща.

Хората в България,които са силно анти-америка са малцинство у нас,така че,няма какво да се ядосваш за глупости ;) Всеки нормален човек на тази планета смята за циливизация Европа,Америка,Австралия,има разбира се ненормалници,които биха искали България да прилича и да стреми към Русия,КНДР,Иран и т.н.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 12 фев 2013 21:59

Ми аз вадя някаква символична представа по мненията в тази тема и гледам не са малко.Виждал съм го и по много други места и затова смятам, че по принцип май си говорят така колкото да са в крак с останалите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 фев 2013 22:22

Тук всяка тема бива превръщана в плюене по САЩ, за каквото и да иде реч, все САЩ са виновни. :lol: :lol: Аман от изперкали комплексари.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 фев 2013 23:48

JimBeam написа:Ми аз вадя някаква символична представа по мненията в тази тема и гледам не са малко.Виждал съм го и по много други места и затова смятам, че по принцип май си говорят така колкото да са в крак с останалите.

Ако следиш редовно форума,със сигурност си забелязал,че през 2-3 дена се появява поредната тема свързана с КНДР и едни и същи 5-6 човека започват да въртят плочата по изключително малоумен и детски начин.Лошото е,че много хора им се вържат,включително и аз в началото и това подхранва техните изяви,а те заслужават пълно безразличие..Да спориш с такива хора за наистина сериозни теми е губене на време и нерви...

Върни се в “Свободна зона”