delqnski47 написа:Кашчей написа:Red Warrior написа:Аре ти от Русе няма да ми казваш какво искат софиянци за Борисовата градина. Освен подуянци никой няма нищо против. Аз живея до парка в кв. Лозенец и знам много добре какво ще й се случи на Борисовата градина - ще стане по-красива.
Ти вярно ли си мислиш, че на 2/3 от софиянци им пука за ЦСКА или за Левски?Това, че ти искаш нещо, не означава, че и другите са съгласни с твоите желания.Пък иииии.... никой май не ви забранява да построите само стадион, с нужните за един стадион обекти в него, ама те ще се изплатят на марта у сряда, особено както си пълните стадиона.
Надявам се, не си забравил, че нямате собственост върху БА и надали някой ще се хвърли да строи нещо за десетки милиони евро, което няма да бъде негово.За ЦСКА е най-добре да се закупи парцел и там да бъде изграден наистина ваш стадион, който ще е завинаги на отбора, ама вие.. сякаш ви е пъпът хвърлен в Борисовата градина.
Абе ти ''от Русе''(както казаха и други тука

) от де па знаеш колко софиянци им пука за ЦСКА или за Левски!Много знаеш ти ''от Русе'' кво искали тука хората!Мога да ти гарантирам,че сега посещаемостта в Подуенето ще се вдигне рязко,защото на ''репресираните'' им осигуриха наготово стадион и сега ако направят и нещо в Европа,стадионът винаги ще е пълен,защото ще привлича и неутрални зрители,както стана и на Националния като играха в ШЛ и дето се хвалят,че ТЕ били напълнили стадиона
!Надали софиянци ще откажат хубави стадиони!Даже най-добре да се направи референдум ''За или против нов БА''(но това трябва да стане ЧАК когато правителството И НА НАС намери инвеститор

)
Аз, от Русе, виждам колко зрители има на домакинските ви мачове.Виждам, че двата отбора, заедно, не можете да напълните и половината национален стадион, ти ми се пърчиш, че щели да ходят неутрални зрители.И да, колкото и да се пенявите и левскари, и цесекари, на повече от половин София им е през кура и пеперудката за вас!Ако беше иначе, нямаше да чакате на "селяните" да ви правят половината публика на мачовете.Вие с Ливърпул не напълнихте Националния, ще напълните един 30 000 срещу Монтана или Пирин ГД-айде не на мен тия.И аз живея в България, ако не си забелязал.. и то от доста години преди теб.
Вие нали не сте правителствен отбор, що да ви го търси тоя инвеститор правителството
И да, ако ЦСКА си построи нов, но и собствен стадион, ще е добре за всички вас..а може и за нас, селяните.Почти никой (май съвсем никой всъщност) от вас не се сеща, че теренът, върху който е БА не е собственост на ЦСКА.Кой строи нещо в чужда собственост, без разрешение на собственика, и го ползва за вечни времена?Стадионът не е хотел, та да го вдигнеш за година и половина и после 20 години да го ползваш за печалба, а един хотел, на подходящо място печели повече от един стадион.БА е даден на концесия, но не можете да строите друго, освен стадион на това място.. кой е луд да вложи около 50 милиона (по сегашните цени на материали, транспорт и труд), ако няма да бъде собственик?
ПП-Който и да ви построи стадион, ако има 3 последователни години без гръмки входящи трансфери и още по-гръмки изходящи, без титла или купа (справка Аресанал, след Емирейтс) ще го оплюете и опикаете, както си знаете и можете!