Съжалявам, аз не мога да мисля по подобен начин - каквото и да стане на тоя свят, без значение от къде идва, има едно единствено обяснение - ЦРУ и САЩ. Ама че даден терорист си признава...пука ти, ЦРУ са го създали и готово, въпросът е решен - пак американците са виновни. Подобно извъртане на всичко в една единствена посока за мен е сбъркано като подход и мислене. Лично мнение.
Това, че някой казва, че е приятел с Рокфелер означава, че това е точно така. Особено пък ако подкрепи твърдението си с "факти" от кухнята - плановете на Рокфелер да завладее света. как да не повярва човек, че това е личен приятел на Рокфелер?
Аз съм до тук по тая тема. Щом те устройва да се информираш и приемаш за вярно всичко от ю туб, книги, списания и статии, твоя работа. Аз мисля да продължа да подлагам на съмнение абсолютно всичко.
Всеки българин – с микро чип!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всеки българин – с микро чип!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
http://www.lev.bg/view_article.php?article_id=69987
почна се с опипването на почвата. Уви нищо не може да се направи.
MORSKI написа:http://www.lev.bg/view_article.php?article_id=69987
Ако отидеш в някоя институция и поискаш някакъв документ, например справка за даден частен имот или свидетелство за съдимост, ще ти дадат ли тази информация без да покажеш документ за самоличност?
айде пак се почна
Сравненията ти са крайно безумни, но на мен ми писна вече да водя каквато и да е дискусия с теб. Само ще ти кажа, че СЕГА ДОСТАТЪЧЕН Е ДОКУМЕНТЪТ ТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ, КОЙТО И СЕГА ИМАШ. А СЛЕД 2015 ГОДИНА ИСКАШ ИЛИ НЕ НЯМА ДА МОЖЕШ ДА ИЗВЪРШВАШ ТЕЗИ ДЕЙНОСТИ БЕЗ ВЪПРОСНИТЕ ЧИПОВЕ И ЕЛЕКТРОННИ ЕГН-ТА. И документът ти за самоличност няма да е достатъчен. Значи погазва се Конституцията на страната, като се поставят в неравни условия гражданите на България, принудително ще се въведе в бъдеще , след като се слеят с документите за самоличност, а ти викаш няма проблеми
Бай Иван от село Димитрово, който през живота си не е чувал какво е интернет "за негово удобство" като му се наложи да ходи да си плаща данъка в кметството или други неща, ще трябва, за да му е по-"удобно" да има карта с чип
Имам чувството, че ти си готов каквито и да е промени да наложат, каквито и ограничения да ти въведат да ги приемеш ей така с готови обятия. Ти си идеален за времето на турското робство
Сигурно, ако живееше по това време със същия апломб щеше да защитаваш стотиците данъци, които са ни били налагани. В това число и данък въздух, че дишаме въздуха на пашата.
Аха, ами не знаех. Аз нямам достъп до официална информация какво ще се случи в бъдещето.
vaskonti написа:Аха, ами не знаех. Аз нямам достъп до официална информация какво ще се случи в бъдещето.
Еми изпрати писмо на ББ да излезне с официална информация какво мисли да се прави в бъдеще, какви са плановете на Правителствата занапред и ако има някакви планове за ограничаване на правата и свободите на гражданите да ги обяви официално. Вярвам, че той, както и всяко друго правителство в света няма да скрие нищо от населението и ще излезне и обяви съвсем официално.
То така се е скрило всичко, че явно се знае с най-дребните подробности - достатъчно е да се погледне всеки форум по света и в частност този на Гонг. Навсякъде е пълно с хора, знаещи и най-дълбоко пазените тайни, касаещи близкото и средно далечно бъдеще.
vaskonti написа:Аха, ами не знаех. Аз нямам достъп до официална информация какво ще се случи в бъдещето.
Aко за теб думите на министъра и конкретните действия, които вече са предприели не са достатъчни, нямам какво повече да ти кажа. Имам чувството, че ти си спориш ей така заради спора и да си опозиция, макар и да няма какво съществено да кажеш и това да си личи от липсата ти на доводи и безумните сравнения.
MORSKI написа:vaskonti написа:Аха, ами не знаех. Аз нямам достъп до официална информация какво ще се случи в бъдещето.
Aко за теб думите на министъра и конкретните действия, които вече са предприели не са достатъчни, нямам какво повече да ти кажа. Имам чувството, че ти си спориш ей така заради спора и да си опозиция, макар и да няма какво съществено да кажеш и това да си личи от липсата ти на доводи и безумните сравнения.
Вие сте в състояние да извъртите всяка изречена или неизречена дума, всяко действие и бездействие така, че да ви "пасне" на теорията. Каквото и да се случи, то се интерпретира по един единствен начин. Пък после аз съм спорил само заради спора... няма такова нещо - срещу подобен подход и начин на мислене е загубена кауза да се спори. Всичко, което кажа може и ще бъде използвано срещу мен. Щом и метеорита от снощи беше изкаран като конспирация, за какво говорим въобще!?
Говориш пълни глупости. Ти си човекът, който е готов да отрече дори очевадни неща като въвеждането на електронно ЕГН и чипиране, без което няма да можеш да получиш акт на раждане на детето си и други ограничаващи неща. Ти, ти и пак ти си човекът, който от 1000 кладенеца вода ще се опита да донесе само и само да не падне по гръб. С такъв човек комуникацията не е просто трудна, тя е невъзможна.