толкова ни е жалък футбола, по добре да играят контроли нашите отбори с албанци и македонци, там поне ще бием или и това не е сигурно
далече сме от поляци, чехи и румънци
Ботев ПД - Либерец 1-7 ,правилен футбол или ???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев ПД - Либерец 1-7 ,правилен футбол или ???
Botevist_1912 написа:Загубата е умишлена, за да бъдат заблудени левскарите........
Много хитра тактика от страна на Мъри, така ще ни помислят за слаб отбор и ще ни подценят в мача за първенството.
Добре де, ама ти защо издаваш? Тъкмо бяха повярвали.
костенурк написа:От няколко дена се знае че ще играят резервите в тоя мач говедата кво са разузнавали целия щаб се изсипали да гледат
Гледам, че имате 20 резерви (макар и някои имена да да съм ги чувал като титуляри, вероятно е случайно):
Ботев: Росен Андонов (46-Димитров) – Марлон Перейра (70-Иршек), Ангел Рахов (70-Галчев), Бобан Грънчаров (46-Ахов), Артур Енрике (70 Веселин Минев) – Йордан Христов, Мариян Огнянов (70-Цветков), Тодор Неделев – Луис Педро (65-Спрокел), Вандер Виейра (46-Бамого), Николай Павлов (70-Костов).
И още 11 титуляра, плюс още един вратар - 32-ма футболиста. Добре сте се комплектовали
Но ако говорим сериозно, през тази подготовка повечето отбори се хвърлиха на силни съперници. И ще се мине през такива резултати, няма как.
[center]
[/center]
[/center]Re: Ботев ПД - Либерец 1-7 ,правилен футбол или ???
Вратаря Стаховяк не игра играха двама вратари на по 18 години.Минев,Караславов,Иршак,Галчев,Цветков,Бамого,Костов.Повечето Мъри ги пусна накрая да ни спасяват от резила ама беше късно 
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Raoul_Duke написа:Искам си Акаунта написа: Мне ... не е застраховка . Просто ми подадоха информация че Цветан Василев и Митко Събев вече са го изиграли мача ... а човека който ми го каза , изключително рядко греши за новини около Събев
Ааа, инфо "от кухнята" значи... ясно![]()
Дай на ЛС и резултата, та поне да изкарам некой лев.
Чакай си... Ние един-два пъти го послушахме и ся се редим на опашка пред мензата за паница боб
[center]
[/center]
[/center]- ihalamadrid
- Контакти:
shotgun blues написа:Какво става сега ? Правилният футбол ли властва в тази контрола или Интерпол ще има още работа![]()
Поредния човек дето си мисли 4е за 4 месеца се прави отбор. Ама нали и аз те следя в форума на Реал, разберете нагледали сте се на Испански и на Английски футбол и искате наще коне да играят като тях, ми няма да стане btw отбора на Ботев Пловдив е събран от последните 5 месеца, и искате да покаже извънземна игра стил Барселона или Реал Мадрид ? Ми в Чехия колко по стабилен футбол се играе щом шампиона на България не може да бие Ботев ( не изключваме ситуацийте, отменен гол,чиста дузпа) а шампиона на Чехия бие Ботев със 1:7 ... смятай
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
Вън Мъри и кривия срамна загуба ,какво като е контрола

- botev_plovdlv
- Контакти:
vakuum написа:Вън Мъри и кривия срамна загуба ,какво като е контрола![]()
![]()
Само с титулярите няма как да играе Ботев.Трябва и резервите да играят
- 1912plovdiv
- Контакти:
Определено трньорска грешка, не може в най-тежката ти контрола да излизаш с резервите и децата 
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
Какво толкова е станало в някаква контрола ,че така налазихте Мъри и Ботев? Да не би Мъри да е играл в тоя мач? Изобщо не ми е ясно вие отбори нямате ли си та гледате в чуждото канче? Колко са се резилили и нашите отбори ,че да коментираме Ботев.
Че те розовите трябва да се срамуват повече след 3 тотаджийски 3:3, Ботев поне е паднал в честен мач!
Че те розовите трябва да се срамуват повече след 3 тотаджийски 3:3, Ботев поне е паднал в честен мач!
- ihalamadrid
- Контакти:
Theos написа:Какво толкова е станало в някаква контрола ,че така налазихте Мъри и Ботев? Да не би Мъри да е играл в тоя мач? Изобщо не ми е ясно вие отбори нямате ли си та гледате в чуждото канче? Колко са се резилили и нашите отбори ,че да коментираме Ботев.
+1
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната