Локомотив Пловдив - Висла Краков 15-30

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Локомотив Пловдив - Висла Краков 15-30

Мнениеот bianchi » 12 фев 2013 12:11

Дано направим добьр мач и дано няма контузени Висла е Много добьр отбор.Прогноза 1-1

Ето и 11-те футболисти, с които треньорт Стефан Генов ще започне срещу Висла:

Йордан Господинов, Георги Мечечиев, Павел Ковачев, Мартин Кавдански, Атанас Атанасов, Валери Георгиев, Христо Златински (кап), Рангел Абушев, Даниел Георгиев, Диего Фераресо, Георги Стефанов

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Висла Краков 15-30

Мнениеот White Snake » 13 фев 2013 00:04

Крайно време е да вземем един централен нападател.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 13 фев 2013 00:36

Бих казал, че е крайно време нападателите ни да започнат да вкарват. ;)
Абушев, Стефанов, Владо Мирчев и Михайлов - все нападатели.
Аз повече бих се радвал на класен плеймейкър.Смятам, че е въпрос на време някой от нападателите ни да се отпуши и да започне да бележи още повече, че и конкуренцията в нападение е много голяма и всеки ще се старае да вкарва.
Нямам обяснение за тази яловост в атака при наличието на толкова нападатели. :shock:
Не ми харесват експериментите на Чечо :!:
Дани си е разбивач и мястото му е в центъра!
За Диего каза, че ще го постави в средата, ама дали е изиграл и един мач като плеймейкър?! :roll:
За мен средната линия е Златински и Дани дефанзивни, а Фераресо пред тях, като офанзивен халф, тъй като е много техничен, има мек пас и прекрасно умее да чете играта.
Още повече, че Диего е по-добър от Даксон в дефанзивен план...освен, че може да я подава, умее да се бори и да отнема топки, което го прави страхотен халф с голямо бъдеще.
Спомням си едни италиански мениджъри, които идваха на Лаута да гледат Даксон...ми изгледаха му 2 мача и като го видяха, колко е трагичен в дефанзивен план се прибраха в Италия.
Моето лично мнение е, че Диего трябва да играе като офанзивен халф в средата. Като бек е бавен и при един по-бърз нападател ще берем ядове. Той при първия гол на жълтите май си беше оголил фланга :roll:
Не е за бек...и ефективността му се губи. С тази техника, пас и поглед е само за средната линия.
Сега чакаме сръбски, нигерийски или бразилски нападател...последно какъв е, че вече съвсем се оплетох.
И тоя Юруков ако някой може да ми каже за кво ни е?!Заприличахме на морга за амортизирани футболисти.
Изображение

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 13 фев 2013 18:49

еее,тоя диего го искара по-добър от даксон :!: има един заблуден друг дето разправя,4е павле делибаши4 е по-добър от гара дембеле

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 14 фев 2013 09:37

Коце да те питам Даксон, на колко години е, и на колко е Диего?
И ясно казах, че Диего в дефанзивен план е по-добър от Даксон.
Даксон беше футболист с гениален ум, но не мисля, че чисто технически Диего му отстъпва, кой знае колко.
Диего е много млад и няма опита и самочувствието на Даксон все още...само това му пречи да започне да решава мачове.Много ми се иска да видя Диего в средната линия.
Като бек му се губи ефективността на Фераресо.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”