Сбогом български пчели, сбогом български мед!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Сбогом български пчели, сбогом български мед!

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2013 15:17

Това за натовските самолети не го твърди някой от тук, а е отговорът на нашето правителство.
Но само това ... Дали сме коридор на натовски самолети ... И от там кое, що, какво - тъмна Индия. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 фев 2013 15:28

THE G.A.M.E написа:Това за натовските самолети не го твърди някой от тук, а е отговорът на нашето правителство.
Но само това ... Дали сме коридор на натовски самолети ... И от там кое, що, какво - тъмна Индия. ;)

Как ще ти е най-удобно да стигнеш да речем от базата на НАТО-Рамщайн до тази в Инджирлик? При положение, че в намиращата се наблизо Сирия бушува гражданска война, а между недалечните Иран и Израел май възникването на конфликт е въпрос само на време, е нормално да има полети до там. Пък някакси ми се вижда странно да минават през Италия и Гърция, при положение, че и Румъния и България се водят членове на НАТО...

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 11 фев 2013 15:42

Тия пак почнаха със следите от самолети. Предполагам, че тези, които тровят въздуха са извънземните или подземните хора. Може и да са наблюдателите от "Fringe".
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 11 фев 2013 15:59

"Скептикът е чудак, който разглежда с фенер дали звездите светят"...Пиер Клод Виктор Буаст

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 фев 2013 16:11

Rooster1912 написа:"Скептикът е чудак, който разглежда с фенер дали звездите светят"...Пиер Клод Виктор Буаст

Ми то хубаво, ама май скептиците сте тези, които не приемате логичното и научно обяснение на съществуването на следи от самолети...
Както и да е-всеки има право да си вярва в каквото иска-включително в масони, илюминати и т.н. конспиративни теории...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 фев 2013 10:34

Lyubaka01 написа:Ми то хубаво, ама май скептиците сте тези, които не приемате логичното и научно обяснение на съществуването на следи от самолети...

Лично споменатите тук следи, също имат научно обяснение от специалисти, което подкрепя нашата ( на "конспираторите" ) ... Теза.
Но това не се харесва на други учени и специалисти ... Тоест, настава научен конфликт.
В клипа се казва, че редица специалисти в щатите са оборили ортодоксалното "обяснение".
До такава степен са ги оборили, че в отделни райони местните власти са забранили със закони преминаването на самолети, оставящи подобни "следи" ... ;)

Аз подозирам, че и нашите власти не са особено наясно, какво се случва.
Щото ако бяха, едвали щяха да останат равнодушни.
Все пак те, техните семейства и децата им живеят в България.
А може и те да са в кюпа, независимо от всичко това.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”