Докато не спрете да лъжете няма се оправите
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=53382
Варела нали беше купен, сега се оказа под наем и не за година и половина, а само до края на сезона, Майкъла става смешен
Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Teo написа:T&T написа:Teo написа:Абсурд е да се прави стадион някъде другаде. Това място винаги е било свещено за всички нас ! Ако трябва да режат дърветата около стадиона, не ми пука искам стадиона да е на мястото на Армията точно върху него.
Дървета ще се режат, ако някой реши да прави жилища, хотели или каквото още му хрумне около стадиона. Нищо не пречи на мястото на сегашната Армия да се направи нов стадион за 20-25000 души без да се реже каквото и да е било, но на собствениците на клуба това не им изнася и искат освен стадион още 20 000 квадрата търговски и жилищни площи. Бъдещият обновен стадион Христо Ботев в Пловдив е ярък пример за това как ако някой иска да строи стадион, то проектира и строи стадион, а не стадион с хотел, МОЛ, офиси и жилища.
Братле проблема с нашия стадион е много деликатен, в момента са го обявили за някакъв паметник на културата който не му дава право да се прави каквито и да било промени освен боя и седалки... другия проблем е че ако почнат да го бутат там ще стане лудницата, старите бабички и старци ще почнат да пищат да не се пипа нищо, защото може да нарани парка с някое друго паднало дърво. Трябва да има паркинг, молове и заведения, за да може да се избиват парите който са вложени в него. Трудно ще стане да почне да се прави нещо по-различно от боядисване на седалки..
Да, ама не. Ние, гражданите на столицата, не искаме да има молове, паркинг и заведения в парка. Това, че го третирате все едно ви е бащиния явно е наследствено. България, София, гражданите на страната и столицата не са ви длъжни, драги. Ако искате нов стадион - купете си площ и си го направете. Като искате да строите на място, което принадлежи на всички - ще се съобразявате с всички! Борисовата градина не е червена, не е синя, не е бембена! Тя е на всички! Не е зле да го проумеете...
П.П. Съвет към автора на темата - умолявам те(и за твое добро е), научи се кога и как се пише "й".
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
-
- Контакти:
Абе момчета много се напрягате за некви глупости.Тва че титаните си разиграват некви циркове,постановки не значи нищо.Няма кой друг да дойде по-добър.Тия възраждане дори не трябва да ги коментираме.Ако толкова обичат ЦСКА изобщо няма да ми разиграват такива циркове и да ми се мислат за некви значими като им се случи да дадат некое интервю.А и най-малкото да изчакаме да почне първенството,да видиме отбора как играе.В крайна сметка това е което ни интересува!
Teo написа:T&T написа:Teo написа:Абсурд е да се прави стадион някъде другаде. Това място винаги е било свещено за всички нас ! Ако трябва да режат дърветата около стадиона, не ми пука искам стадиона да е на мястото на Армията точно върху него.
Дървета ще се режат, ако някой реши да прави жилища, хотели или каквото още му хрумне около стадиона. Нищо не пречи на мястото на сегашната Армия да се направи нов стадион за 20-25000 души без да се реже каквото и да е било, но на собствениците на клуба това не им изнася и искат освен стадион още 20 000 квадрата търговски и жилищни площи. Бъдещият обновен стадион Христо Ботев в Пловдив е ярък пример за това как ако някой иска да строи стадион, то проектира и строи стадион, а не стадион с хотел, МОЛ, офиси и жилища.
Братле проблема с нашия стадион е много деликатен, в момента са го обявили за някакъв паметник на културата който не му дава право да се прави каквито и да било промени освен боя и седалки... другия проблем е че ако почнат да го бутат там ще стане лудницата, старите бабички и старци ще почнат да пищат да не се пипа нищо, защото може да нарани парка с някое друго паднало дърво. Трябва да има паркинг, молове и заведения, за да може да се избиват парите който са вложени в него. Трудно ще стане да почне да се прави нещо по-различно от боядисване на седалки..
Даже ЮНЕСКО го е включил в списъка на Световните културни и исторически ценности, наред с пирамидите в Гиза, Акропола в Атина, Катедралата Св. Петър в Рим и колко още....
Само чакаш някой от вашите "мозъци" да изрече световна глупост и почваш да я повтаряш, като папагал

Като не може да се бута нищо по него защо бутнаха кортовете и почнаха да изграждат затревени тренировъчни игрища?Защо не построиха наново "балона", който се срути преди 2 години-нали трябва всичко да е както си е било?
Паметник на културата!!!Сега ще почнете да искате и от министъра на културата да ви оправя стадиона, както го искахте от МФВС

ПП-То аслъ, от ентелегент, като Майкъла, не може да се иска да различава Паметник на културата от Паметник на парковата архитектура-все е паметник

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Red Warrior написа:Кашчей написа:Red Warrior написа:Аре ти от Русе няма да ми казваш какво искат софиянци за Борисовата градина. Освен подуянци никой няма нищо против. Аз живея до парка в кв. Лозенец и знам много добре какво ще й се случи на Борисовата градина - ще стане по-красива.
Ти вярно ли си мислиш, че на 2/3 от софиянци им пука за ЦСКА или за Левски?Това, че ти искаш нещо, не означава, че и другите са съгласни с твоите желания.Пък иииии.... никой май не ви забранява да построите само стадион, с нужните за един стадион обекти в него, ама те ще се изплатят на марта у сряда, особено както си пълните стадиона.
Надявам се, не си забравил, че нямате собственост върху БА и надали някой ще се хвърли да строи нещо за десетки милиони евро, което няма да бъде негово.За ЦСКА е най-добре да се закупи парцел и там да бъде изграден наистина ваш стадион, който ще е завинаги на отбора, ама вие.. сякаш ви е пъпът хвърлен в Борисовата градина.
Ами пъпа наистина си ни е хвърлен в Борисовата градина. Това е историята на ЦСКА, това ни е стадиона, това ни е родното място, това е най-красивата част на Балканите. Когато аз тръгна да ти казвам къде да е стадиона на Дунав Русе, тогава ти ела да ми разправяш къде да е на ЦСКА.
Много си напърчен, колега!Ако знам, че стадионът на Дунав ще е уникално съоръжение, не ме бърка да е извън града, но ти никога няма да го разбереш това, защото си от хората, за които девизът "Стадион в Борисовата или смърт!" е пътеводна фенска светлина!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Какво ревете постоянно?23 години един собственик не ни угоди-плюхте по Илия Павлов,после по Божков,сега и по Титаните.Какво искате да отидем да играем във В група ли?Да не мислите,че има много бизнесмени,които само чакат да дават пари за отбора?И какво ревете за стадиона-миналата година пак реване,и какво стана-играхме мачовете на "Армията" пред 1000 човека.Скоро ще се строи нов стадион в София за 30 хиляди зрители и там ще можем да играем мачовете си.Ама пак ще има по 1000 човека на мач,защото сме фенове само пред компютъра.А виж да си купим билет за мач,нова фланелка или други аксесоари,за да подпомогнем клуба,не го правим.
В България живеем това са ни бизнесмените други няма.Вижте кои са собствениците на отборите на останалите лидери.
-
- Контакти:
Тука сте много силни форумни тигри такива идете да стачкувате,като сте недоволни,от компютъра сте много силни всички а иначе сте като некой П..............
-
- Контакти:
Teo написа:
Имали желание, всичко става.
Даже като гледам няма да се налага да се реже, защото стадиона ще влезе по-навътре като се махне пистата.
Тео пак си отворил книжката с приказките! Те не ни разрешават да построим нови терени на мястото на тенискортовете
ти за нов стадион мечтаеш.Не разбрали че всячески се опитват да пречат-държава МО столична община гл. архитект.
Няма никакви планове за Панчарево.
- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:Red Warrior написа:Аре ти от Русе няма да ми казваш какво искат софиянци за Борисовата градина. Освен подуянци никой няма нищо против. Аз живея до парка в кв. Лозенец и знам много добре какво ще й се случи на Борисовата градина - ще стане по-красива.
Ти вярно ли си мислиш, че на 2/3 от софиянци им пука за ЦСКА или за Левски?Това, че ти искаш нещо, не означава, че и другите са съгласни с твоите желания.Пък иииии.... никой май не ви забранява да построите само стадион, с нужните за един стадион обекти в него, ама те ще се изплатят на марта у сряда, особено както си пълните стадиона.
Надявам се, не си забравил, че нямате собственост върху БА и надали някой ще се хвърли да строи нещо за десетки милиони евро, което няма да бъде негово.За ЦСКА е най-добре да се закупи парцел и там да бъде изграден наистина ваш стадион, който ще е завинаги на отбора, ама вие.. сякаш ви е пъпът хвърлен в Борисовата градина.
Абе ти ''от Русе''(както казаха и други тука

!Надали софиянци ще откажат хубави стадиони!Даже най-добре да се направи референдум ''За или против нов БА''(но това трябва да стане ЧАК когато правителството И НА НАС намери инвеститор

Последна промяна от delqnski47 на 12 фев 2013 13:13, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.