Venko123 написа:dreben23 написа:Усетих се аз, ама от тела е зор да броиш правилно.
Чичо Митко ти ли си?
Добро попадение-проява на чувство за хумор.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Venko123 написа:dreben23 написа:Усетих се аз, ама от тела е зор да броиш правилно.
Чичо Митко ти ли си?
Avanti_Ragazzi написа:Да мислите за сезон 2013/2014 и тo чак пък за пролетният полусезон, не е ли още прекалено рано?![]()
![]()
![]()
MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
zlatan написа:да се смея ли да плача ли защитата ни е сработена от 1 година играят момчетата даже и повече с изключение (венков) най-добрата защита в първенството е в момента какво искаш повече ??? :D
извини ме братле може би сбърках като си дадох мнението-ИЗВИНЯВАМ СЕ.
Вие сте машини-приеми моите извинения-само си спомни обаче колко гола инкасирахте за 5 контроли.
И не ми казвай че това са само контроли или че сте играли тото.
Не искам скандали-имате най сработения отбор в групата -РАДВАЙ СЕ.
krum_futbolista написа:----------------------------------------------Черни------------------------------------
--Бандаловски--------------Крачунов-------------Попов----------------Венков--
--------------------------------Саша-----------------Анисе---------------------------
--Сержиньо------------------------Платини-------------------------Нюаджи-------
---------------------------------------Камбуров---------------------------------------
Мисля си,че това ще бъде съставът първите няколко кръга.
След това Варела евентуално на мястото на Сержиньо или нещо такова.Незнам има толкова много футболисти в предни позиции..Чочев,Марсиньо,Карачанаков,Делев,Варела,Долапчиев..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта