Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!
Порутен стадион, нямаме база, никой не дава да се строй нищо на Армията, циркаджийски номера с продаването и купуването на ЦСКА София! В какво се превърна отбора който обичах, това не е моя ЦСКА !!! ЦСКА имаше европейско име градено 65 години от велики български футболисти !!! Писна ми всеки ден да чета интриги, задължения, че не може да си оправим базите, защото имало 100 папки на който трябвало да пише ''ДА''............. за какво е този козметичен ремонт на Армията в момента, това не мога разбера, този стадион УЕФА никога няма да му даде лиценз колкото и козметика да му направят. Трябва да се разруши целия и да се постой нова Армия, нашия стадион е разположен на най-хубавото място в София, в сърцето на Борисовата градина, не ми пука за няколко метра от този парк, но в него да има истинска перла на съвременен европейски стадион, какъвто заслужава ЦСКА София. Много интриганти се завъдиха на Армията, рибата се е вмирисала от към главата !!!
Re: Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!
Teo написа: В какво се превърна отбора който обичах, това не е моя ЦСКА !!!
Първия абдикирал

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
Не просто на момчето му пука за отбора му това е 

- Червени_шампиони
- Контакти:
Преведи ми на сметката седем цифрена сума в евро с билет за топлите страни и ти решавам проблемите с ЦСКА, когато кажеш.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Червени_шампиони написа:Преведи ми на сметката седем цифрена сума в евро с билет за топлите страни и ти решавам проблемите с ЦСКА, когато кажеш.
На ЦСКА или твойте?
-
- Контакти:
Teo написа:Порутен стадион, нямаме база, никой не дава да се строй нищо на Армията, циркаджийски номера с продаването и купуването на ЦСКА София! В какво се превърна отбора който обичах, това не е моя ЦСКА !!! ЦСКА имаше европейско име градено 65 години от велики български футболисти !!! Писна ми всеки ден да чета интриги, задължения, че не може да си оправим базите, защото имало 100 папки на който трябвало да пише ''ДА''............. за какво е този козметичен ремонт на Армията в момента, това не мога разбера, този стадион УЕФА никога няма да му даде лиценз колкото и козметика да му направят. Трябва да се разруши целия и да се постой нова Армия, нашия стадион е разположен на най-хубавото място в София, в сърцето на Борисовата градина, не ми пука за няколко метра от този парк, но в него да има истинска перла на съвременен европейски стадион, какъвто заслужава ЦСКА София. Много интриганти се завъдиха на Армията, рибата се е вмирисала от към главата !!!
Здравей! Къде се изгуби? На Левски му разрешиха тихомълком да разрушава като казаха че им е забранено.На ЦСКА непрекъснато
правят проблеми за ремонт за нови терени. Тео нали ти е ясно че да си от ЦСКА вече го считат за престъпление.
Има хора, които нямат интерес всичко в ЦСКА да е наред, аз така си обяснявам цирковете в клубът!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
-
- Контакти:
Знаете ли каква е истината,но вие не искате да я видите?Истината е,че вие сте виновни за състоянието на клуба защото вече 4-та година търпиме да ни управляват едни пернишки боклуци,феновете в Сърбия и другите на балканите когато искат да кажат нещо не го пишат по-форумите а излизат с лицата си и протестират докато не постигнат целта си.Дори си спомням наскоро феновете на Фейнорд разбиха офисите на клуба а вие къде сте форумни революционери?Пуснат ви 1 лв билет и всички бързо забравяте за игричките на титан а те нагло се присмиват на простодушието ви!Истината е една от първият дори контролен мач на Армията ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА трябва да кънти из целият стадион,както и псевдо-фенчетата слагачите на титан изритани като мръсни котета от нашият дом на момента и завинаги!
Цирковете ви са забавни, аз много се смея както преди на шейховете, така и на това днес. Вие сте един пътуващ цирк. Не се опитвам да се заяждам и да ви провокирам, вие самите си го знаете.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- Captain Stottlemeyer
petko.h.markov написа:.....Здравей! Къде се изгуби? На Левски му разрешиха тихомълком да разрушава като казаха че им е забранено.На ЦСКА непрекъснато правят проблеми за ремонт за нови терени. Тео нали ти е ясно че да си от ЦСКА вече го считат за престъпление.
Да си от ЦСКА не е престъпление, а диагноза...

П.П. А при вас наистина циркът е пълен и както винаги е много весело!...

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2748618
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ