Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Имало ли е момент, когато си дал положителен коментар за отбора, защото аз досега не съм чела твой такъв?? Дори и вчера, след като се видя подобрение в играта - ти отново беше на отрицателния полюс. Въобще на теб може ли да ти се угоди? Дори и в живота?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
- Контакти:
gentlemanxxx написа:Само аз ли не виждам смисъл в контролите да се пускат играчи над 33 години? Айде Пелето, явно го мислят за играч(макар, че след мача със Сараево не искам дори да го погледна), Йовов трябва да седне на пейката..Казваха, ще играе само ако се наложи незнам си какво, но ето, че играе във всяка контрола(а не се пускат например Цонев, Тонев и т.н.) Карваьо е на 31..Силва е на 22..И Карвальо е титуляр(БОЖЕ ГОСПОДИ)..Йорданов, да го освободят и да отиде някаде свободен агент(особенно след като зимаме тоя холандец, на който се надявам да дадат шанс, не както стана с Матондо, Опоку и т.н.)!!!!
Няма начин, трябва да има и опитни играчи в отбора. Хубаво е, че новите попълнения са млади и може да се гради отбор за в бъдеще с такива играчи. Много по-добре е от преди, когато бяхме събрали само старци, както пък по едно време на терена всички бяха супер ниски. Смешното е, че с ниския отбор се опитвахме да си организираме атаките с центрирания, но това е друг въпрос.
В момента имаме по-дълга резервна скамейка. Нещо, което много ни пречеше предните години. Двама се контузят и няма кой да ги замести. Старци си имаме само трима:
Христо Йовов 04.11.1977
Станислав Ангелов 2.04.1978
Базил де Карвальо 31.10.1981
Всички други са доста по-млади...
-
- Контакти:
konvoec написа:gentlemanxxx написа:Само аз ли не виждам смисъл в контролите да се пускат играчи над 33 години? Айде Пелето, явно го мислят за играч(макар, че след мача със Сараево не искам дори да го погледна), Йовов трябва да седне на пейката..Казваха, ще играе само ако се наложи незнам си какво, но ето, че играе във всяка контрола(а не се пускат например Цонев, Тонев и т.н.) Карваьо е на 31..Силва е на 22..И Карвальо е титуляр(БОЖЕ ГОСПОДИ)..Йорданов, да го освободят и да отиде някаде свободен агент(особенно след като зимаме тоя холандец, на който се надявам да дадат шанс, не както стана с Матондо, Опоку и т.н.)!!!!
Няма начин, трябва да има и опитни играчи в отбора. Хубаво е, че новите попълнения са млади и може да се гради отбор за в бъдеще с такива играчи. Много по-добре е от преди, когато бяхме събрали само старци, както пък по едно време на терена всички бяха супер ниски. Смешното е, че с ниския отбор се опитвахме да си организираме атаките с центрирания, но това е друг въпрос.
В момента имаме по-дълга резервна скамейка. Нещо, което много ни пречеше предните години. Двама се контузят и няма кой да ги замести. Старци си имаме само трима:
Христо Йовов 04.11.1977
Така е във всеки отбор трябва да има и млади и стари!Младите са добре ,защото на тях се разчита за бъдеще ,а пък без стари не може ,защото около тях обикновено се гради състава

SAMO Levski123 написа:konvoec написа:gentlemanxxx написа:Само аз ли не виждам смисъл в контролите да се пускат играчи над 33 години? Айде Пелето, явно го мислят за играч(макар, че след мача със Сараево не искам дори да го погледна), Йовов трябва да седне на пейката..Казваха, ще играе само ако се наложи незнам си какво, но ето, че играе във всяка контрола(а не се пускат например Цонев, Тонев и т.н.) Карваьо е на 31..Силва е на 22..И Карвальо е титуляр(БОЖЕ ГОСПОДИ)..Йорданов, да го освободят и да отиде някаде свободен агент(особенно след като зимаме тоя холандец, на който се надявам да дадат шанс, не както стана с Матондо, Опоку и т.н.)!!!!
Христо Йовов 04.11.1977
Така е във всеки отбор трябва да има и млади и стари!Младите са добре ,защото на тях се разчита за бъдеще ,а пък без стари не може ,защото около тях обикновено се гради съставаОсвен ако не сме като някои отбори в чужбина,които разчитат само на кадри от школата,но този момент в Бг някак си не го виждам!
Че трябват опитни, трябват ама нашите опитни са фани единия, удари другия

П.С Малко спамче ще драсна ама ще ме прощават колегите

gentlemanxxx написа:Карваьо е на 31..Силва е на 22..И Карвальо е титуляр(БОЖЕ ГОСПОДИ)..
Аз па що живея със заблудата, че критерия за един централен нападател са головете, а не годините.
Феновете на Левски с кампания за популяризиране на "сините"
Привържениците на Левски започват национална кампания за популяризиране на любимия си отбор в цялата страна. Акцията ще мине под мотото "Присъедини се и ти" и ще има за цел да обедини колкото се може повече от привържениците на "синия" клуб от една страна, а от друга - да "запали" страстта към Левски в сърцата на още повече хора.
Решението за провеждането на кампанията беше взето вчера на среща между Национален клуб на привърженитице (НКП) на Левски и всички организирани столични фракции. На срещата присъстваха и представители на големи групи привърженици, които не са обединени в клубове.
Обсъдено беше и взаимодействието между отделните фенклубове, свързани с хореографията по трибуните, стюардската организация, посещенията на мачове в провинция и в чужбина, магазините за артикули и спортния център.
На срещата беше решено да започне събиране на членски внос в размер на 5 лева месечно. Срещу тази символична сума всеки ще получи поименна карта, която му гарантира редица привилегии.
- gentlemanxxx
- Контакти:
terata написа:gentlemanxxx написа:Карваьо е на 31..Силва е на 22..И Карвальо е титуляр(БОЖЕ ГОСПОДИ)..
Аз па що живея със заблудата, че критерия за един централен нападател са головете, а не годините.
Става въпрос за визия за бъдещето..Искаш да кажеш, че Карвальо, който в Локо едва ли е тренирал(и Левски е върха в кариерата му) е по-добър от Силва?!? Силва играе по-добре с глава, по-бърз е, има по силен удар..Това, че Илиев не го пуска(най-вероятно за да не прегори

П.С. А относно головете, ако това беше критерия за единн централен нападател, Арс защо не го задържахме в отбора?? В Китай вкарваше като луд, в Турция 1ви мач и 3 гола..
- Levski4Ever
- Контакти:
- ralka_levskarka
- Контакти:
Силва играе добре с гръб към вратата, наистина е много бърз, завършващият му удар не е особено добър. Просто няма ефект, не вкарва, а ако Карвальо не беше вкарал дори и тези голове не знам на кое място щяхме да бъдем. Много сме неблагодарни. И на Силва ще му дойде времето за титуляр, спокойно и на мен ми харесва, но не е показал, особено, че е готов.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Levski4Ever
- Контакти:
Вие сериозно ли? Силва бил по-бърз от Карвальо и играел добре с гръб към вратата. Всъщност и в двете споменати неща Карвальо е по-добър. Силва е хубаво, че е млад, трудолюбив, висок и здрав! С добри наставления от треньора може да стане наистина много добър играч, но ще видим. Колко недоразвити таланти минаха през нас. Знае ли човек.