Сбогом български пчели, сбогом български мед!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Сбогом български пчели, сбогом български мед!

Мнениеот Lyubaka01 » 11 фев 2013 14:01

И ми е страшно странно кой и защо реши, че самолетите, оставящи следи са именно НАТО-вски?!? Самолетите си оставяха следи в небето и по времето, в което НАТО-вски самолет в небето ни щеше да е реална предпоставка за война...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 фев 2013 14:03

THE G.A.M.E написа:
Lyubaka01 написа:Ти ги видя тия неща, така ли?

Кои неща ?
Следите ли ? :roll:

Не. Въпросните резервоари пълни с въпросните бля-бля-бля. И предполагам, че си правил спектрален анализ на самолетните следи, та си сигурен, че в тях има нано-бля-бля и прочеее гадости?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 фев 2013 14:08

Lyubaka01 написа:Ми обясни ми я на мене-непросветения...

Ти от форуми ли търсиш обяснения по неясни въпроси? :roll: Има литература, презентации, лекции, видео и аудиодокумнтации... ми интересувайте се и ЧЕТЕТЕ бе хора, то само с ракийката пред телевизора не става!!! :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 11 фев 2013 14:10

Lyubaka01 написа:
Rooster1912 написа:
Lyubaka01 написа:Може ли някой от конспираторите да ми даде ЕДНО логично обяснение, този загадъчен някой(или някои), какво точно би постигнал с това тровене на пчелите?

Ти пък ако си мислиш, че целта на това е тровенето на пчелите... Много елементарно разсъждаваш ;) Изчезването на пчелите е само част от негативните последици от всичко това... :!: Целта е друга...

Ми обясни ми я на мене-непросветения...

Нали не мислиш, че точно аз или някой друг от форума бихме могли да ти дадем точен отговор на този въпрос :) Има различни догадки и версии. Според запознати с тия неща най-вероятно става дума за намесата на човека да променя климата, природата (създаване на изкуствени бури , дъждове и други природни явления). И, разбира се, всичко това има редица негативни последици ( вероятно изчезването на пчелите също, така се предполага). А може и да става дума за съвсем други , далеч по-гадни за човечеството , скрити цели. Отговор могат да дадат само тези, които участват в това. А това те едва ли ще го направят. Позаинтересувай се, потърси материали, прочети, гледай. Виж и тва видео. В него хората също питат, чудят се и задават въпроси, опитват се да си обяснят всичко това.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yG3YI4_IgXA&feature=player_embedded[/youtube]
Последна промяна от Rooster1912 на 11 фев 2013 14:25, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 фев 2013 14:11

BLUE CHAMPIONS написа:
Lyubaka01 написа:Ми обясни ми я на мене-непросветения...

Ти от форуми ли търсиш обяснения по неясни въпроси? :roll: Има литература, презентации, лекции, видео и аудиодокумнтации... ми интересувайте се и ЧЕТЕТЕ бе хора, то само с ракийката пред телевизора не става!!! :)

Става ли да не си мерим четенето, а? А искам обяснение, защото от написаното, изглежда, че Rooster1912 е напълно наясно с въпроса.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2013 14:18

Lyubaka01 написа:Не. Въпросните резервоари пълни с въпросните бля-бля-бля. И предполагам, че си правил спектрален анализ на самолетните следи, та си сигурен, че в тях има нано-бля-бля и прочеее гадости?

Нали това казвам - не е ясно от какво са тези следи, и в последствие образуваните от тях "облаци".
Да излязат и да кажат !
Ако не е нещо притеснително, защо не го правят ?

Секретност ?
Каква секретност ... Ще влезе някой в дома ми да пръска с препарат и аз няма да се интересувам, какъв е ??

Пак го пиша, за стана ясен - Аз, а вероятно никой от обикновените жители на България няма напрестава, какво садържат тези следи.
И на никой от нас не е работа да прави "изследвания".

Както става ясно от клипа, в другите страни изсипващото над хората, си е доста вредно !
И това са заключения на уважавани учени и общественици.
И те ли са конспиратори ??? :shock:

Нямаме ли право да знаем ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 фев 2013 14:22

THE G.A.M.E написа:
Lyubaka01 написа:Не. Въпросните резервоари пълни с въпросните бля-бля-бля. И предполагам, че си правил спектрален анализ на самолетните следи, та си сигурен, че в тях има нано-бля-бля и прочеее гадости?

Нали това казвам - не е ясно от какво са тези следи, и в последствие образуваните от тях "облаци".
Да излязат и да кажат !
Ако не е нещо притеснително, защо не го правят ?

Секретност ?
Каква секретност ... Ще влезе някой в дома ми да пръска с препарат и аз няма да се интересувам, какъв е ??

Пак го пиша, за стана ясен - Аз, а вероятно никой от обикновените жители на България няма напрестава, какво садържат тези следи.
И на никой от нас не е работа да прави "изследвания".

Както става ясно от клипа, в другите страни изсипващото над хората, си е доста вредно !
И това са заключения на уважавани учени и общественици.
И те ли са конспиратори ??? :shock:

Нямаме ли право да знаем ?

Пич, тия следи от самолетите ги има не от днес или вчера... Погледай малко клипчета с Месершмит Ме-262 от ВСВ. Или още от тогава ни засипват с нано-гадории?

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 11 фев 2013 14:45

Кемтрейлс не е конспирация, а истина. Извършва се геноцид над българското население, за да станем 4 - 5 милиона, толкова им трябваме на елита. Това е плана Ран - Ът за унищожение на България. В големите супермаркети ни продават ГМО и всякакви отрови и Е-та. Въздухът ни е пълен с отровни химикали - кемтрейлс от НАТОвски самолети. Затова има бум на онкологичните заболявания и на всякакви други заболявания. Целта е да се намали населението на човечеството. Лекарство за СПИН и рак има, но то е само за просветените от т.н. елит, който управлява целия свят. Простолюдието е тровено и избивано от елита. Планът Ран - Ът е истина. За жалост България не е в златният милиард, световният елит ни е определил за народ, който трябва да бъде унищожен.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2013 14:54

Lyubaka01 написа:Пич, тия следи от самолетите ги има не от днес или вчера... Погледай малко клипчета с Месершмит Ме-262 от ВСВ. Или още от тогава ни засипват с нано-гадории?

Проблема е, че тези химически следи нямат нищо общо с естествените такива на самолетите.

Незнам по-какъв начин да ти го напиша ... Но съм ставал свидетел ( многократно ) ... Как тези следи се сливат и образуват "облак".
И това става часове след като са минали самолетите ...
Като казвам часове, имам напредвид 4-5 часа след изспускането на тея "газове", ивиците все още си личат ясно !
А след около още час, те вече са се превърнали на облак.

Това според теб са си нормални следи оставяни от самолети ли ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 фев 2013 15:05

THE G.A.M.E написа:
Lyubaka01 написа:Пич, тия следи от самолетите ги има не от днес или вчера... Погледай малко клипчета с Месершмит Ме-262 от ВСВ. Или още от тогава ни засипват с нано-гадории?

Проблема е, че тези химически следи нямат нищо общо с естествените такива на самолетите.

Незнам по-какъв начин да ти го напиша ... Но съм ставал свидетел ( многократно ) ... Как тези следи се сливат и образуват "облак".
И това става часове след като са минали самолетите ...
Като казвам часове, имам напредвид 4-5 часа след изспускането на тея "газове", ивиците все още си личат ясно !
А след около още час, те вече са се превърнали на облак.

Това според теб са си нормални следи оставяни от самолети ли ? :roll:

По някаква случайност за въпросната конспиративна теория съм говорил с няколко човека от бранша-мои приятели-първият е бивш военен пилот, понастоящем пилот от гражданската авиация в една от най-големите авиокомпании в света, вторият е техник-наземен персонал, а третият е авиодиспечер в РВД(е те ако не знаят дали и колко прелитат НАТО-вски самолети над България, не знам кой ще знае). Реакцията и на тримата беше сходна-бурен смях...

Върни се в “Свободна зона”