Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Манчестър Юнайтед

Мнениеот smoothc » 10 фев 2013 22:47

Забравих да спомена,че по всяка вероятност и Кагава ще бъде титуляр...или поне така ми се иска :)

Трябва ни скорост в халфовата линия-това е най-важното!

И все пак,колкото и странно да звучи,си мисля че или Рууни или Ван Перси ще бъде резерва срещу Реал :idea:
Въпреки рисковете,продължавам да си мисля,че един такъв ход от страна на сър Алекс,ще бъде доста изненадващ най-вече за играчите на Реал Мадрид и Жозе Моуриньо.
Аз лично ще адмирирам едно такова решение,разбира се може и тотално да греша,но определено смятам,че в подобен род мачове,изненадата на противника е едно от ключовите неща за евентуален успех!
Реално погледнато ролята на Рууни в дефанзивен план е доста по-важна,така че аз лично бих оставил Ван Перси резерва за сметка на Чичарито,който неведнъж е показвал,че в подобен род двубои отлично се възползва дори и от една единствена възможност-Марсилия,Челси,Валенсия. ;)
----------Де Хея/Линдегаард
Рафаел------Видич------Рио-------Евра-----
Кагава------Рууни-----Карик-----Клевърли----Уелбек
--------------Чичарито-------------
Последна промяна от smoothc на 10 фев 2013 23:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 10 фев 2013 22:52

AlexandrePato написа:Два доста противни и подпирани от съдиите отбори,който и да продължи е без значение.

По-противен от твоя отбор няма,а я кажи кой наказаха за уреждане на съдии??
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 фев 2013 22:58

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/986/5854986X.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RudeDude
Контакти:

Мнениеот RudeDude » 10 фев 2013 23:14

Юнайтед цял сезон са слаби, почти всеки мач биват надигравани, независимо гости ли са или домакини, не знам толкова ли си могат или просто не си дават много зор :lol: Очаквам интересен мач и победа за Реал - 2:1 ;)

Потребителски аватар
Claymore
Контакти:

Мнениеот Claymore » 10 фев 2013 23:22

Изображение
Manchester United - 20
Liverpool - 18
R.Giggs - 13
Arsenal - 13
P.Scholes - 11
Everton - 9
Aston Villa - 7
Sunderland - 6
Chelsea - 4
Manchester City - 2

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 10 фев 2013 23:27

Нямам търпение да дойде тоя мач. Мисля, че Реал ще победят поради две причини.
1. Домакини са.
2. Реал във важните мачове този сезон играе много добре и на макс. На скоро срещу Барса, когато липсваха доста от важните играчи на Реал те играха много добре и пропуските ги лишиха от победата.
Много ще е важно Реал да не допусне гол или ако допусне поне да бие с минимум 2 гола разлика. За Реал ШЛ е спасението на сезона им за това няма да жалят сили. Прогнозата ми е 2:1 с красив футбол и много емоции. :)
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 фев 2013 23:44

Кой ли ще бъде рефер на двубоя...Касай или Чакър :?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 фев 2013 23:50

riak4 написа:Нямам търпение да дойде тоя мач. Мисля, че Реал ще победят поради две причини.
1. Домакини са.
2. Реал във важните мачове този сезон играе много добре и на макс. На скоро срещу Барса, когато липсваха доста от важните играчи на Реал те играха много добре и пропуските ги лишиха от победата.
Много ще е важно Реал да не допусне гол или ако допусне поне да бие с минимум 2 гола разлика. За Реал ШЛ е спасението на сезона им за това няма да жалят сили. Прогнозата ми е 2:1 с красив футбол и много емоции. :)

А Юнайтед във важните мачове само се разхожда,нали? :oops:

Bayern_1
Контакти:

Мнениеот Bayern_1 » 11 фев 2013 00:09

Голям мач без спор.Срещат се два големи отбора...на единия титлата му е почти спечелена докато другия загуби шансове в първенството и ще се надява да зарадва феновете като спечели европейската купа с големите ушаци.Очаквам много по нападателен Реал Мадрид,защото трябва да търсят добра преднина преди ревашна.Защитата на Юнайтед трябва да издържи,защото нестава само с нападатели.Прогнозата ми е 3-1 за Реал.А инак от тази двойка няма да се излъчи новия ЕВРО-шампион.Байерн ще елиминира и Реал и Манчестър Юнайтед така както го направи миналия сезон.Този сезон е сезона на Байерн съдбата ще ни върне отнетото!!!

Върни се в “Архив”