MuFc1878 написа:Не сме били трагични, но има дни, в които просто играем нехайно Такъв бе и срещата с Фулъм преди седмица.... Иначе последните двубои, в които сме били надигравани тотално са мачовете с Барса на финалите!
Най-голямата ми рана в последните няколко години си остава Байерн Мюнхен....Толкова вдъхновен Юнайтед,саможертвата на Рууни,устременото начало и 3-0 само за 25-30 минути и само за миг ситуацията се обръща на 180 градуса и не ме е яд толкова,че Рафаел получи червен картон,а онзи късметлийски/гениален гол на Робен,който се случва веднъж на 1/1000000 пъти и толкова здраво ни прецакаха,че тогава си помислих-"Явно това е отмъщението за 1999",но разибра се конкретно този мач е просто абсурдно да се сравнява с каквото и да е било,просто няма аналог във футболната история(или поне не съм чувал) Да не казвам,голяма дума но биехме ли Байерн пътят ни към Мадрид ни бе открит...Лион едва ли щяха да имат шанс срещу нас,още повече че миналата година изгубихме финала в Рим,но така е във футбола всичко е възмжно винаги и по всяко време
пп:Пък като си спомня,че Ван Гаал им беше треньор,още повече ме заболява сърцето..
Този мач вървеше към тотален разгром над баварците като само първото полувреме можеше да е 5:0. То не бяха греди, пропуски и един щастлив удар на Олич..... после вече нямахме психика да обърнем двубоя. Като добавим и онзи гол в 92 минута в първия мач.... но им се върна с лихвите през 2012 година
В по-ранен момент онова съкрушително 0-3 в проливния дъжд в Милано,а един финал Юнайтед-Ливърпул щеше да бъде умопомрачителен,но явно е писано да ги дъним само във Висшата лига
smoothc написа:Най-голямата ми рана в последните няколко години си остава Байерн Мюнхен....Толкова вдъхновен Юнайтед,саможертвата на Рууни,устременото начало и 3-0 само за 25-30 минути и само за миг ситуацията се обръща на 180 градуса и не ме е яд толкова,че Рафаел получи червен картон,а онзи късметлийски/гениален гол на Робен,който се случва веднъж на 1/1000000 пъти и толкова здраво ни прецакаха,че тогава си помислих-"Явно това е отмъщението за 1999",но разибра се конкретно този мач е просто абсурдно да се сравнява с каквото и да е било,просто няма аналог във футболната история(или поне не съм чувал) Да не казвам,голяма дума но биехме ли Байерн пътят ни към Мадрид ни бе открит...Лион едва ли щяха да имат шанс срещу нас,още повече че миналата година изгубихме финала в Рим,но така е във футбола всичко е възмжно винаги и по всяко време
пп:Пък като си спомня,че Ван Гаал им беше треньор,още повече ме заболява сърцето..
Няма такъв яд като на мача с Байерн. Помня, че бях на екскурзия тогава и строших дистанционното в стената от яд. Иначе по темата смятам, че този Манчестър Юнайтед се тегли от 3 фигури - РВП, Клевърли и Евънс.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро, весел е и неговият вид, щом във с ветреца ювелирно се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо, и децата ще напуснат каменния зид, ала сърпа лунен, той ще помни вечно, къкрещия, вкусен, сух бисквит.