Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Какво да очакваме довечера?

Мнениеот alexveselinov » 17 сеп 2009 16:17

bigbonusprize написа:
alexveselinov написа:тук доста бъркаш ...Виляреал не притежава и 1/5та от потенциала на Атлетико

Честно казано тук не мога да се съглася... :) Виляреал са доста сериозен отбор с отлияни изпълнители. Бих ги сложил двата отбора под един знаменател - много добри!

само едно име ще ти спомена Серхио Агуеро
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Дано не отпишем мача... с Виляреал

Мнениеот turbogena » 17 сеп 2009 16:24

Мача е 1:1 ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Re: Дано не отпишем мача... с Виляреал

Мнениеот jul » 17 сеп 2009 16:36

Амииииии пожелавам ви го!
Лично аз след нашия мач /дано да бием тия ингилизи/ се прибирам с компания в която сме 50:50, и след 24.00 ч. дано да имаме повод за добро настроение. Не забравяйте, че в един момент няма да има значение ЦСКА или Левски са играли, а български отбори. А дано, както се казва. ;) На малка и изстрадала нация това не е малка награда. Не забравяйте волейбола, след мача с Русия ми се обади .........майка ми, която от спорт отбира, колкото аз от модерен балет. Абе поне няколко часа дано да е добре, после пак всеки за клуба си. Айде със здраве
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Какво да очакваме довечера?

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 17 сеп 2009 16:58

alexveselinov написа:
ЛЕВСКАРКА написа:
petargeorgiev написа:Този отбор не е толкова силен колкото ,когато играеше Рикелме.Не знам колко човека са гледали онзи и този Виляреал.Мисля че имаме шансове,ако не мислят нашите футболисти с колко гола могат да минат ,а да играят освободено и дисциплинирано.
Вижте какво стана с Атлетико Мадрид на неговия стадион.Щом израелците могат ние също можем.Атлетико в никакъв случай не е по слаб отбор от Виляреал.
Притеснява ме като Левскар и Българин една голяма слабост в момента.Вероятността Виляреал да вкара гол е голяма ,тъй като защитата ни в момента не е цвете.Проблема е друг:
България в частност Левски в последно време бележи много трудно голове от чисти положения-справка Дебрецен-Левски Италия-България/второ полувреме/.Срещу Виляреал шансовете няма да са много ,може би 2-3 за целия мач.Ще се убедите в това довечера.Защитата им е много добра.
Уважаеми Левскари в нашия отбор няма голаджии .Това ни спира да вървим напред ,затова сме в този турнир.

съгласна съм с теб, че трябва да играем освободено и дисциплинираноСъгласна съм, че нямаме изявен голаджия и за това не вървим напред. Обаче не мога да се съглася, че Атлетико мадрид, не е по слаб от Виляреал. аз съм на мнение, че Атлетико е доста по слаб отбор, от Жълтата подводница.

тук доста бъркаш ...Виляреал не притежава и 1/5та от потенциала на Атлетико

До колкото си спомням, виляреал има повече успехи в евротурнирите, а най вече в Шл, от колкото атлетико Мадрид.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Мнениеот niki87 » 17 сеп 2009 17:11

До колкото си спомням, виляреал има повече успехи в евротурнирите, а най вече в Шл, от колкото атлетико Мадрид.[/quote]
Май имаш проблеми с паметта.Атлетико има еврокупа и е играл още няколко финала,вкючително за КЕШ ;)

Потребителски аватар
Knoppix_
Контакти:

Мнениеот Knoppix_ » 17 сеп 2009 17:32

Незнам за този мач ми е свито сърцето на топка каквото стане това искам само да ги видя да играя със сърце и хъс. Нека паднат с 1000 гола но да играят със сърце има ли го това резултатите сами ще дойдат. В този мач на ЛЕВСКИ не му трябват мишки а лъвове ...
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!

Потребителски аватар
cska_evropeiski
Контакти:

Мнениеот cska_evropeiski » 17 сеп 2009 17:35

"Ел Мундо Депортиво" нападна Левски, нарича ги "el debil"
2009-10-23
Монтана прати Левски на 10-то място в "А" група
Своге-Левски, сблъсъка на опашкарите е в неделя

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 сеп 2009 17:35

Knoppix_ написа:Незнам за този мач ми е свито сърцето на топка каквото стане това искам само да ги видя да играя със сърце и хъс. Нека паднат с 1000 гола но да играят със сърце има ли го това резултатите сами ще дойдат. В този мач на ЛЕВСКИ не му трябват мишки а лъвове ...

Аз ще се радвам на грозна игра и 0:0.... :) Даже ще съм щастлив!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 17 сеп 2009 17:41

niki87 написа:До колкото си спомням, виляреал има повече успехи в евротурнирите, а най вече в Шл, от колкото атлетико Мадрид.

Май имаш проблеми с паметта.Атлетико има еврокупа и е играл още няколко финала,вкючително за КЕШ ;)[/quote]
Говориш за успехите на Атлетико, от преди може би 15-20 г. аз ти говоря, че в настояще Виляреал има повече успехи, от колкото мадричани.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Knoppix_
Контакти:

Мнениеот Knoppix_ » 17 сеп 2009 17:41

bigbonusprize написа:
Knoppix_ написа:Незнам за този мач ми е свито сърцето на топка каквото стане това искам само да ги видя да играя със сърце и хъс. Нека паднат с 1000 гола но да играят със сърце има ли го това резултатите сами ще дойдат. В този мач на ЛЕВСКИ не му трябват мишки а лъвове ...

Аз ще се радвам на грозна игра и 0:0.... :) Даже ще съм щастлив!

В една друга тема го казах ще го кажа и тук този мач е най важният за Левски след мача с Киево. От този мач зависи бъдещто на отбора .... дано да не съм прав
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!

Върни се в “Архив”