Аспарух Никодимов-Паро

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Аспарух Никодимов-Паро

Мнениеот Кашчей » 10 фев 2013 15:06

msm написа:Хаха, не знам от кога да защитаваш някаква кауза от нападки е станало злоба. Ти плюеш по всичко, което е червено. И ако някой не те брои (не ти се връзва на мненията) или му е писнало от теб , то аз лично няма да престана да съм ти опонент във всяко накърняващо твое мнение относно ЦСКА. За мен ЦСКА е любимия отбор и пиша и защитавам само него. Не съм написал нищо относно други отбори, ръководители или играчи, когато нямат връзка с ЦСКА. Да съм те репликирал в някоя тема за Левски, Лудогорец, Литекс или в свободната зона? Там нямам отношение и изобщо не ме вълнува твоята личност. Така, че аз злоба нямам, а твоята към ЦСКА е хронична!

Значи да защитаваш някаква кауза е нещо добро, но само когато каузата е ЦСКА, заедно с всичките изцепки на ръководството?!Ако не защитаваш каузата ЦСКА, а посочваш грешките, смешните изказвания, невероятните, като идея, проекти, лошият мениджмънт..тогава е злоба.
Благодаря за информацията!Ще я запомня!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 10 фев 2013 17:59

Кашчей написа:
msm написа:Хаха, не знам от кога да защитаваш някаква кауза от нападки е станало злоба. Ти плюеш по всичко, което е червено. И ако някой не те брои (не ти се връзва на мненията) или му е писнало от теб , то аз лично няма да престана да съм ти опонент във всяко накърняващо твое мнение относно ЦСКА. За мен ЦСКА е любимия отбор и пиша и защитавам само него. Не съм написал нищо относно други отбори, ръководители или играчи, когато нямат връзка с ЦСКА. Да съм те репликирал в някоя тема за Левски, Лудогорец, Литекс или в свободната зона? Там нямам отношение и изобщо не ме вълнува твоята личност. Така, че аз злоба нямам, а твоята към ЦСКА е хронична!

Значи да защитаваш някаква кауза е нещо добро, но само когато каузата е ЦСКА, заедно с всичките изцепки на ръководството?!Ако не защитаваш каузата ЦСКА, а посочваш грешките, смешните изказвания, невероятните, като идея, проекти, лошият мениджмънт..тогава е злоба.

Абсолютно! Има неща на тоя свят, които се определят не от думите , а от начина. Да покажеш грешките, да даваш определения и акъл, как трябва да стават нещата и т.н., може да стане по различен начин. Има градивна критика , както и несъгласие към определени неща. Но да се присмиваш, да даваш определени унижаващи личността епитети, да изтъкваш собственото остроумие за сметка на некоректно подадено интервю, да даваш акъл за неща, които изобщо не засягат твоята личност или интерес, си е чиста проба злоба.
Това, че Титан са собственици, Никодимов директор, Йешич треньор на ЦСКА, не ги прави автоматично безгрешници. Такива , както сам знаеш няма. Обаче злобата и наглостта прозира именно от такива мнения и хора, които нямат нищо общо с решенията или идеите, отнасящи се до лични дела или определена общностна група. Явно при теб думите на Хипократ : - Ако не можеш да направиш добро,то поне не прави зло, се четат: - Ако не можеш да помогнеш, пречи, важното е да участваш.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 фев 2013 18:59

msm написа:
Кашчей написа:

Абсолютно! Има неща на тоя свят, които се определят не от думите , а от начина. Да покажеш грешките, да даваш определения и акъл, как трябва да стават нещата и т.н., може да стане по различен начин. Има градивна критика , както и несъгласие към определени неща. Но да се присмиваш, да даваш определени унижаващи личността епитети, да изтъкваш собственото остроумие за сметка на некоректно подадено интервю, да даваш акъл за неща, които изобщо не засягат твоята личност или интерес, си е чиста проба злоба.
Това, че Титан са собственици, Никодимов директор, Йешич треньор на ЦСКА, не ги прави автоматично безгрешници. Такива , както сам знаеш няма. Обаче злобата и наглостта прозира именно от такива мнения и хора, които нямат нищо общо с решенията или идеите, отнасящи се до лични дела или определена общностна група. Явно при теб думите на Хипократ : - Ако не можеш да направиш добро,то поне не прави зло, се четат: - Ако не можеш да помогнеш, пречи, важното е да участваш.

Който не е с нас е против нас!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 фев 2013 19:08

Вижте,ако човечеца бе честен,щеше да си каже:"Мразя ЦСКА и за това плюя по Паро,Младенов ,Любо и Ицо".
Но тогава няма да може да пробутва мантри като:"Който не е с нас е против нас"!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 фев 2013 19:30

Кво му се обяснявате? Той мрази себе си, та нас ли да не мрази?
По темата, когато видиш визитката на успял човек, като Паро- слушаш и гледаш в очите, като куче стопанина си!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 10 фев 2013 19:31

Кашчей написа:

Това ли успя да измислиш, като оправдание?.... Поне се надявам, че не наричаш незрящите - кьоравци, хората с увреден слух - глухари, инвалидите - куци и скати, само защото не си един от тях. Но,......само се надявам!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 фев 2013 19:37

GOLEADOR написа:Вижте,ако човечеца бе честен,щеше да си каже:"Мразя ЦСКА и за това плюя по Паро,Младенов ,Любо и Ицо".
Но тогава няма да може да пробутва мантри като:"Който не е с нас е против нас"!

Какво общо имат Любо и Ицо в момента с ЦСКА?Или просто трябваше да кажеш нещо, за да изпъкнеш и ти, като въшка на чело?
Паро е бил треньор и на Дунав, ако не знаеш (откъде ли ще знаеш), но това не означава, че трябва да го боготворя, когато ръси глупости.Ако не ги е казал тези неща, нека осъди журналиста, който си ги е измислил.Интервюто беше пуснато като инфо от вашият много як фен Лески, та се сърдете на него, а не на тези, които го коментират.Когато си на върха обикновено ветровете са силни, та мисли дали не ти трябва някакъв заслон... когато приказваш.

ПП-Когато ББ ръси глупости не виждам чак толкова много защитници, но когато Гърнето, Майкъла, Паро го направят-тогава вече е от злоба ответният коментар.А вашата реакция на тези коментари от обич братска ли е?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 фев 2013 19:42

Кащей признай си,ще ти олекне.

[offtopic]След като плю по Любо,Ицо и Младенов,дойде ред да наплюеш и Паро.За това иде реч.[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 фев 2013 19:44

msm написа:
Кашчей написа:

Това ли успя да измислиш, като оправдание?.... Поне се надявам, че не наричаш незрящите - кьоравци, хората с увреден слух - глухари, инвалидите - куци и скати, само защото не си един от тях. Но,......само се надявам!

Блажени са тези, които с един ник са едни, а с друг ник други!
Това, което написах също е сентенция, но не ми се рови да търся чия..като твоята, на Хипократ.

Никодимов е изрекъл глупост.. дали е така или не, питай журналиста от официоза на ЦСКА, както и фенът с ник Лески (много яко нали, не като да избъзикаш Стойчо с чехското знаме), който пусна тази информация.Коментирах само това, но ти се разпростря извън темата, с някаква твоя цел.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 10 фев 2013 19:58

Кашчей написа:
msm написа:
Кашчей написа:

Блажени са тези, които с един ник са едни, а с друг ник други!
Това, което написах също е сентенция, но не ми се рови да търся чия..като твоята, на Хипократ.

Никодимов е изрекъл глупост.. дали е така или не, питай журналиста от официоза на ЦСКА, както и фенът с ник Лески (много яко нали, не като да избъзикаш Стойчо с чехското знаме), който пусна тази информация.Коментирах само това, но ти се разпростря извън темата, с някаква твоя цел.

И сто ника да имам, аз съм си един и същ. Мразя наглостта и обидите. Още повече за хора, които уважавам или имаме някакъв общ интерес.

Много ясно ти обясних, за какво става въпрос в изказването на Никодимов, което в никакъв случай не е глупост, а факт. Но явно твоят поглед и разбиране за нещата стигна само до интерпретацията на няколко думи, а не до смисъла на изказаното. Ама друго си е да кажеш , че е глупост вместо това, че не се е доизказал точно и конкретно!

Върни се в “ЦСКА”