Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Хореография и билети
Тая тема да не стане резонното продължение на оная, но от обратната, красивата страна, с неплатените фенове и да дрънне пак 100 страници 

- bigbonusprize
- Контакти:
Оная бе направо уникална. Много съм се смял... 

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Оная бе направо уникална. Много съм се смял...
Абе имаше и сблъсък на идеологии, освен сблъсъка на дебилизъм.
Батков е позьор и безсрамник, твърдят във Виляреал
Доста остро и дръзко описание на собственика на Левски Тодор Батков си позволи най-четеният кастейонски вестник във Виляреал "Медитеранео". Изданието отделя едва няколко реда за президента на "сините", но доста цветущи. "Батков е позьор и безсрамник" е заглавието на статийката.
"Специалистите казват, че е най-добре платеният адвокат в България. Тодор Батков е собственик на Левски и съсобственик на фирмата "Батков, Ботев и Стоев и СИЕ". Също така притежава вестник "Стандарт". Това обаче не му пречи да бъде доста дързък и остър в публичните си изкавания. След загубата от Шалке 04 в УЕФА през 2006 година Батков каза: "Този хомосексуалист развали мача", говорейки за съдията Майк Райли", гласи кратката статия на вестник "Медитеранео".
Ето една обективна оценка която ми харесва.
"Специалистите казват, че е най-добре платеният адвокат в България. Тодор Батков е собственик на Левски и съсобственик на фирмата "Батков, Ботев и Стоев и СИЕ". Също така притежава вестник "Стандарт". Това обаче не му пречи да бъде доста дързък и остър в публичните си изкавания. След загубата от Шалке 04 в УЕФА през 2006 година Батков каза: "Този хомосексуалист развали мача", говорейки за съдията Майк Райли", гласи кратката статия на вестник "Медитеранео".
Ето една обективна оценка която ми харесва.
Re: Батков е позьор и безсрамник, твърдят във Виляреал
Ганьо е горд.Вече и в Испания го знаят
110 години любов!
- bigbonusprize
- Контакти:
Медец му капе от мустака 

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Батков е много начетен човек, но по някой път реагира прекалено... Едва ли щеше да управлява толкова сериозна компания ако е някакъв си позьор. Тези испанци само се чудят как да плюят по българите, а не се видят че половината са супер тъпии 

Оф кога ще се научите да пишете по темата бе ? Оная тема свърши , минало е !
Успех довечера !
Успех довечера !
beckhs23 написа:Батков е много начетен човек, но по някой път реагира прекалено... Едва ли щеше да управлява толкова сериозна компания ако е някакъв си позьор. Тези испанци само се чудят как да плюят по българите, а не се видят че половината са супер тъпии

Ирония, или?
Ти па, темата е за хореографии и билети и в нея се говори за хореографии и билети. Кво повече искаш, да преповтаряме първото мнение по 20 пъти, за да си доволен? Или хиляда коментара от рода - там съм? не виждам какъв е проблема да се развие един от малкото смислени спорове в тоя форум...