LordSirAlexFerguson написа:yasen написа:гледах мача от 65 мин.
това да трепериш срещу отбор като Уигън у дома и да не си сигурен в победата до 87 мин е някакво наказание за всеки фен на Челси
не съм гледал по-слаб Челси никога откакто ги гледам от 90-те ...
докъде ни докараха ръководството и Абрамович - треньор да ти бъде Бенитес и централен нападател най-големия некадърник в историята на Челси
бесен съм, ако не се вземат мерки и да имаме малко късмет, няма да влезем в топ 4.
Разбира се, трябва да разчитаме на грешни стъпки на преследвачите, но мисля, че тоя сезон ще е най-слабия на Челси този век.
Не ме разсмивай ве,тук всички сте фенове на Челси от както дойде Руснакът.![]()
И тъй като това бил най-слабият Челси откакто си гледал отбора от 90те години,я сподели колко пъти тогава сте свършвали в топ-4![]()
![]()
,май те хванах в лъжа
ах, колко е жалко да си комплексиран фен на МЮ ...
един интелигентен човек не би коментирал откога съм бил фен на Челси и откога съм ги гледал
Челси играе в ШЛ много преди да дойде Абрамович, сезон 1999/2000 Челси стига четвъртфинал срещу Барса и отпада след продължения...
сезон 2002/2003 Челси завършва 4-ти в Англия и спечелва квота за ШЛ, два месеца по-късно Абрамович купува отбора...
но това са обяснения за малкото нормални фенове на футбола тук във форума, а не за такива плужеци и безгръбначни, които не заслужават да дишат моя въздух ...