ПФК Левски - Шльонск Вроцлав

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ПФК Левски - Шльонск Вроцлав

Мнениеот Кировец » 09 фев 2013 17:45

ralka_levskarka написа:Сбъркали са просто, няма безгрешни хора. Понякога имам чувството, че някои от вас само търсят за какво да се хванат, за да се заядат.

Е как спортен журналист ще бърка при положение, че е фен на този отбор. За какво иде реч - то е радост, то е възгордяване...Поредно доказателство за капаците на сините журналисти.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 09 фев 2013 17:50

Отлично първо полувреме на почти титулярния състав, чрез много добра преса по целия терен и спокойна игра на двамата центр. защитници. Прохазка единствен игра по 90 минути в последните два мача, което е притеснително защото той най-вероятно ще търка резервната скамейка до контузия или наказание на десния бек или Рамос. За мен отбора е ясен, като на местата на титулярите в този мач ще играят, пантерата на вратата, Пинто ляв бек, словенчето ще стои резерва,но пък новия холандец ще стане новото ни ляво крило. 8-)
САМО ЛЕВСКИ! :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2013 17:51

Честно казано не ми се иска словенеца да е резерва. :(
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 09 фев 2013 18:00

ralka_levskarka написа:Честно казано не ми се иска словенеца да е резерва. :(

Велев борави по-бързо с топката и е по-борбен, така че той може да измести само Пелето от титулярите. :roll:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 09 фев 2013 18:08

Колкото до това кой по ред мач е този, журналистите имат предвид само втория лагер на отбора. ;)

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 09 фев 2013 19:02

amstel_beer написа:Колкото до това кой по ред мач е този, журналистите имат предвид само втория лагер на отбора. ;)

Да , но не е 1-ва контрола от втория лагер ,а е втора ;) . С Локомотив Москва беше 1-вата .

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 09 фев 2013 19:12

Sisi 1914 написа:И на х. съм доволна!
:P

:lol: куче от кокал бяга ли :?:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 фев 2013 19:15

Кировец написа:
ralka_levskarka написа:Сбъркали са просто, няма безгрешни хора. Понякога имам чувството, че някои от вас само търсят за какво да се хванат, за да се заядат.

Е как спортен журналист ще бърка при положение, че е фен на този отбор. За какво иде реч - то е радост, то е възгордяване...Поредно доказателство за капаците на сините журналисти.

Съвсем друга манджа са, викаш, "червените" спортни журналя, хеле пък ГА. От тях просто извират компетентност и обективност... :lol: :lol: :lol:
П.П. Щях да забравя и лицето Паро Н., което се изживява като журналист и достойно замести Тройчо Директивата. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Мнениеот bardon_27 » 09 фев 2013 19:22

amstel_beer написа:Отлично първо полувреме на почти титулярния състав, чрез много добра преса по целия терен и спокойна игра на двамата центр. защитници. Прохазка единствен игра по 90 минути в последните два мача, което е притеснително защото той най-вероятно ще търка резервната скамейка до контузия или наказание на десния бек или Рамос. За мен отбора е ясен, като на местата на титулярите в този мач ще играят, пантерата на вратата, Пинто ляв бек, словенчето ще стои резерва,но пък новия холандец ще стане новото ни ляво крило. 8-)
САМО ЛЕВСКИ! :)

Михелич като го гледам си е класа ;)

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 09 фев 2013 19:23

Крайно време е Пелето да е резерва на Михелич и твърдо Силва да си е титуляр !

Върни се в “Архив”