bilyaletdinov написа:zuekaa написа:bilyaletdinov написа:Kолкото и глупости да плямпате , нито паянтавата конструкцийка в Ловеч , нито Лазур имат нещо общо с проекта на новия стадион на Левски . Стадионът във Варна не знам защо изобщо се коментира , след като там има един голям гьол и нищо повече .
Бре бре .. ти ходил ли си някога на мач .. на някой стадион ??? или просто си тука за лаф4че???
Първо направете стадиото и после се хвалете и най-първо вземете и го напълнете 20% за 30% няма да казван ,че ви знаем по колко ходите ДОБРЕ , ЧЕ СА сселяните ...
Ходил съм на всички стадиони , които съм споменал . Само варненския гьол съм виждал на снимка

А за селяни не говори , щото първо не съм от София и второ съм си изкарал детството при баба ми на село .[/quot
Някой щял да прави стадион НЯКОЙ пак да го кажа когато стане стадиона тогава ми говори ... и когато от напълните стадиона с/у Светкавица тогава се хвалете колко сте много форумни запалянковци , уж имате 3 000 000 последователи пък на стадиона средно сте по 3 400 души СРАМНА работа сте