ПФК Левски - Шльонск Вроцлав

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: ПФК Левски - Шльонск Вроцлав

Мнениеот kambata » 09 фев 2013 17:21

Трябва скорост при изнасянето от страна на защитата и съответно да се намалят до минимум лесно загубените топки в средата на терена, при положение, че си на печеливша позиция. Прекалено много непредизвикани грешки. Аз не виждам особен напредък имам чувство, че още 10 години да стои като старши Илиан, все така ще играем.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 09 фев 2013 17:24

И на х. съм доволна!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 фев 2013 17:25

futbolqga написа:
фифи перото написа:Много съм доволен от това, че можах да гледам поне второто полувреме.Така ми се изясниха доста неща.
Задавах си въпроса, дали треньора не знае, или футболистите не го разбират.
С това, което се случи-смяната на целият състав- получих отговор.
Явно за нашите контролите са да поразцъкат малко, да потичат, да се повеселят...
Не да се обиграе състава.
Обикновенно ,такива смени се правят, при абсолютно нов треньор, който не познава играчите.Целта е да се види кой как и защо...Ако някой ми опонира,че това е направено ,за да се види функционалното състояние, пак няма да е прав, защото ТОЗИ треньор присъства на тренировките и би трябвало да е наясно с всеки един.
Отново нямаше тактическа мисъл,повече от два паса също...
Зададох си и въпроса-защо нов играч, който едва вчера е пристигнал изпълнява статични положения?Той не познава другите по физиономия, камоли да знае кой какво може.
Да не досаждам повече , но през лятото трябва спешно един ключов трансфер-треньорски.
Иначе хубав мач за родните махленски стандарти.

А не мислиш ли, че на тези играчи им трябва и малко игрова практика?От втория състав има доста кандидат-титуляри - Михелич, Василев, Силва, Рамос, Илиев.Освен тях за място в отбора могат да се борят Д. Димов, Ели, Вутов.Както и да го гледаш това си е половин отбор.Няма как да искаш конкуренция и да налагаш само 11 играча.Точно това е смисъла на конкуренцията - да играе този, който е в по-добра форма, а форма не се прави на скамейката.

А това, че не си видял повече от два паса - наистина не мисля че е редно да го казваш точно след този мач.От доста време не съм виждал нашите да задържат топката така успешно, няма как да отречеш, че напредъкът е значителен.

Донякъде си прав.Все пак , сезона започва скоро.Няма основен състав, ири Рамос, Илиев , ще са резерви?Тогава-ок.Приемаме, че първото полувреме сме играли с титулярите .
Много ми се иска тези момчета с този треньор да успеят.Дано съм прекалено придирчив и да не се окажа прав.Просто споделих впечатленията си.
А какво ще кажеш за ...тактиката? :roll:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 фев 2013 17:26

Sisi 1914 написа:И на х. съм доволна!
:P

Е не!
Ти наистина ме развесели от сърце! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2013 17:28

Фифи, жалко, че не си гледал първото полувреме. Момчетата играха доста добре, а двойката централни защитници се представиха на ниво, има още какво да се желае, но бяха доста спокойни и изнасяха добре топката.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 фев 2013 17:32

"Левски продължи да очарова, Михелич дебютира

Отборът на Левски затвърди великолепните впечатления, които остави след първата си контрола срещу Локомотив Москва (2:0), като завърши на равно 2:2 срещу полския шампион Шльонск." - цитат от Газпромския Гонг

Добре де, а с Аарау коя контрола по ред беше - нулевата ли?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2013 17:34

Сбъркали са просто, няма безгрешни хора. Понякога имам чувството, че някои от вас само търсят за какво да се хванат, за да се заядат.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 фев 2013 17:37

Мен пък ми беше едно такова веселяшко и през цялото време чувах само пеенето на птичките и пиленето на гуми край стадиона. Самият мач мина като фон :mrgreen:
Сега по-сериозно. Подобно темпо, с което се играят контролите, само затвърждава мнението, че една от паузите трябва да бъде тотално съкратена или просто бг отборите трябва да измислят нещо друго. И без това са по няколко на едно място, чудя се защо не си правят срещи по между си. Много по-голям заряд щеше да има, ако Левски беше играл с Локо Пд или Локо Сф, отколкото тези разходки с Шльонск, че даже и Локо Москва.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 фев 2013 17:38

Наставникът на Левски Илиан Илиев изрази голямо задоволство от играта на неговите футболисти през първите 45 минути срещу шампиона на Плоша Шльонск. Както е извество, двата тима завършиха 2:2 в Паралимни, а преди почивката резултата бе 1:0.

“Много съм доволен от първите 45 минути. Пресирахме и играхме добре, като имам забележки само към завършващата фаза, тъй като пропуснахме доста възможности. Не искам да говоря за началото на втората част. Тези 10-15 минути на второто дори не искам да ги коментирам. Може да кажа остри думи, затова ще замълча, а ще си ги кажа утре на играчите. На почивката играчите трябваше да влязат, както през първото полувреме концентрирани, но излязоха отпуснати, явно знаейки ,че ще излязат след десетина минути”, коментира Илиев. Именно този период от мача левскарите го проспаха и допуснаха обрат, като в 51-ата минута резултата бе 1:2.

"Рене Михелич се вижда ,че може да борави с топката. Кондиционно е добре, но му липсва сработеност с отбора.Не желая да давам персонални оценки. Играчите които млязахо да играят 30-35 минути дадоха това, което могат в момента и съм доволен. Полският шампион влизаше доста остро в единоборсвата, а на мен не ми хареса, че на моменти отстъпвахме тези сблъсъци", допълни наставникът.

"Роман Прохазка игра десен защитник второто и се справи добре. Има въздух да тича. Много доволен съм от това, което показа на този пост. Дъстли Мюлдер нямаше как да играе пак 90 минути, а сега нямаме друга алтернатива на този пост", завърши Илиев.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 09 фев 2013 17:39

ehh написа:Мен пък ми беше едно такова веселяшко и през цялото време чувах само пеенето на птичките и пиленето на гуми край стадиона. Самият мач мина като фон :mrgreen:
Сега по-сериозно. Подобно темпо, с което се играят контролите, само затвърждава мнението, че една от паузите трябва да бъде тотално съкратена или просто бг отборите трябва да измислят нещо друго. И без това са по няколко на едно място, чудя се защо не си правят срещи по между си. Много по-голям заряд щеше да има, ако Левски беше играл с Локо Пд или Локо Сф, отколкото тези разходки с Шльонск, че даже и Локо Москва.

Мани то мачовете с Локо Пд и Локо Сф се играят на една скорост...направо Барса и Реал биха завидели. Иначе за паузата си абсолютно прав.

Върни се в “Архив”