Феновете на "Асеновец"!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Феновете на "Асеновец"!

Мнениеот ЕМИЛ » 16 сеп 2009 21:45

Fichango написа:Тия не ги ли наказваха за някакви побоища?

Да.По горе съм постирал конкретният мач.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 16 сеп 2009 21:49

Зверилник... ми какво очакваш във В група?
Много по-възпитани са(казвам 'са', понеже ходя рядко на мачове) от 95% от останалите отбори в селските групи. А само Ботев Враца бяха конкуренти на Асеновец по брой и надъханост на публиката. Ако влезем някога(колкото и да е невероятно, примерно 2050 :) :) ) в А, всичките отбори ще им се стори тесен стадиона.

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 16 сеп 2009 22:20

Не знам за Асенове но това е нечовешко : http://www.youtube.com/watch?v=RWju3515 ... re=related

Потребителски аватар
vans81
Контакти:

Мнениеот vans81 » 17 сеп 2009 07:57

Blue_Lion написа:Ако сред "ultras-и" очаквате доктори,адвокати и политици,сменете спорта ! Крайните фенове на отборите в цял свят са малко по-буйни,за общоприетите норми ! Тук говорим за подкрепа към отбор и е факт,че момчетата от Асеновград ги бива в това отношение !

П.П. Нужно ли е всяка тема да се превръща в безсмислен спор за нещо,което не е по темата ?

+1

Потребителски аватар
bultras12
Контакти:

Мнениеот bultras12 » 17 сеп 2009 15:15

Браво на феновете на Асеновец ФК.

Потребителски аватар
гений
Контакти:

Мнениеот гений » 17 сеп 2009 15:34

Страхотни са,само да им пожелая инфото за банев изродчето да не е вярна ,че много нерви ще стопят.Тоя го гонете от клуба докато е време ,за да не съжалявате после.На такава агитка не и прилича президент банев.Не го допускайте да припари в клуба ви,за ваше добро го казвам.Да сте живи и здрави да подкрепяте отбора си... :lol: :lol:
по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 23 ное 2009 12:06

http://bgsupporters.net/viewtopic.php?f=75&t=9192
Ето го пъба.
Иначе ядрото наистина е само Ботевисти и Левскари.

Bulgarian
Контакти:

Мнениеот Bulgarian » 24 ное 2009 19:19

аз съм от Асеновград и съм част от тези хора.видях мнение, че имало наркомани и пияндета..това мнение е явно на човек, който изобщо не знае за какво иде реч, психично болен.Вярно е , че повечето са пияндета, но наркомани..липсват.За съдиите е вярно, че понякога ги изкарват с патрулки.Колкото до феновете, аз съм си фен на Асеновец, но заради БФС ходя на мачове на Левски.Ако бяхме в "А" група нямаше да стъпя на Г.А. освен при нашия мач с тях :D Останалата част са наистина левскари може би около 80 %.Има фенове на Ботев и Локомотив.Цскарите почти липсват.Сега отново се запътихме към "В" група, защото бяхме изхвърлени от нея.Надявам се, че отново един ден и то скоро ще бъдем в "Б", та дори и в "А".Поне според мен отбори като Литекс, Черноморец, Локо Мездра, Спортист Своге нямат място в българския елит.Ние сме се събирали по 3000 човека на мач във В група..Какво ли ще бъде, ако сме в А?Имаме гостувания с по 100 човека и мисля, че за В група не е зле.

Върни се в “Футбол - България”