УЕФА разследва 10 български мача!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: УЕФА разследва 10 български мача!

Мнениеот W84me » 08 фев 2013 22:37

Аз за седмица познавам 3 мача на точен резултат, дали са уговорени?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 08 фев 2013 22:50

W84me написа:Аз за седмица познавам 3 мача на точен резултат, дали са уговорени?

Познаваш ти , професор Вучков :) Айде днес е петък дай 3 прогнози .
И само да ти кажа от 50 прогнози е нормално на шанс да познаеш 3 .

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 фев 2013 23:08

DmG написа:
W84me написа:Аз за седмица познавам 3 мача на точен резултат, дали са уговорени?

Познаваш ти , професор Вучков :) Айде днес е петък дай 3 прогнози .
И само да ти кажа от 50 прогнози е нормално на шанс да познаеш 3 .

Абе, Вучков, веднага мога да ти кажа мачовете. От 6 прогнози познавам 3.:
Сток Сити- Уигън
Арсенал - Ливърпул
Ман. Сити - Ливърпул
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 08 фев 2013 23:47

отборът на Пловдив написа:Нека да се види истината, защото хората ще останат с впечатление, че нагласени мачове има само Пирин ГД., а истината е друга и тя е, че Ботев Пловдив са замесени в тото мачовете с цели 2 срещи от 15 възможни!!!

Каза Тото Динев. Май забрави кой е лидер в черното тото :mrgreen:
(Я кажи Литекс, Черноморец, Спартак Пл, Монтана по колко имат? Злобата ще ви затрие рано или късно)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 фев 2013 00:23

Истината е, че всички отбори са в кюпа :roll: Няма тим, който да е напълно чист. Понеже виждам, че пак Славия е в устата на някои хора, ще си кажа моето виждане. Смятам че Дебелия вече се поспря да продава мачове, просто бяхме трагични през почти целия полусезон ... Единственият мач, който на мен ми изглеждаше съмнителен е второто полувреме на мача ни с Левски - при 1:1 на почивката, подновява се мача с наш център и ... веднага получаваме гол. След минута още един и мача се доиграваше. А първото се играеше доста здраво :roll:

Иначе винаги ще давам като пример за най-уредените мачове на Славия срещите със Спартак (Варна) преди 3 сезона и домакинските загуби с Локо (Пд) /1:3/ и Локо (Сф) /0:1/ в предишни сезони - първите ги спасихме от изпадане, вторите ги класирахме за Европа. Защо тия мачове не ги разследваха, не знам :roll:

Без ни най-малко да се заяждам с феновете на ЦСКА, но не ви ли се струва странно три от контролите ви в Турция да завършат с резултат 3:3 ? :shock: :shock: :shock: Признавам, че нито съм следял, нито съм гледал мачовете, просто ми направи впечатление. :roll:

Впрочем странно беше и поведението на така дискутираните Пирин (Гоце Делчев), които при 3:0 за нас в контролата преди седмица напуснаха мача за един напълно резонен фал, отсъден в наша полза. Мистерии, мистерии :lol: :lol: :lol:
Изображение

MORSKI
Контакти:

Re: отбора на Гоце Делчев лидер по уговорени мачове

Мнениеот MORSKI » 09 фев 2013 04:25

smo написа:Това не е вярно. Изкарват ги тях виновни, защото са малко и скромно отборче. В челото на таблицата са Локо (Пд), Славия, Локо (Сф), Черноморец и Черно море.

Taка ли бе шушумига такава. Мис информатор :lol: В топ на уредените си ти. Черно море и Черноморец и уредени мачове :lol: :mrgreen: По-вероятно е отборчето на което си фен да е в топ на уредените мачове.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 фев 2013 08:32

отборът на Пловдив написа:Нека да се види истината, защото хората ще останат с впечатление, че нагласени мачове има само Пирин ГД., а истината е друга и тя е, че Ботев Пловдив са замесени в тото мачовете с цели 2 срещи от 15 възможни!!!

До колко е възможно да си тъп.Ботев се бори за медали и побеждава с два гола разлика отбори които се борят да оцелеят.Моме това са съмнения за черно тото,а не уговорени мачове.И си махни ника самозванецо.Всеки знае кой е отбора на Пловдив и кой е на малцинствата.Ботев е символ на Пловдив,избран чрез национално гласуване, както и отбора на Пловдив чрез гласуване на пловдивчани в пловдивски интернет сайт.Докато не спрете с лъжите за нас,ние няма да спрем да изнасяме истини за вас.Все Ботев ви е малките смърфски мозъчета.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 фев 2013 08:52

Ненужник да ми говори за черно тото е все едно педофил в детска градина :mrgreen:
Ако някои от тези две "крайно съмнителни" :lol: домакински победи срещу Монтана и Миньор се докаже, че са наредени, обещавам на теб и на брат ти да ви подаря по нещо в знак на извинение. Напр. по един сапун!

И понеже все се оправдавате, че сте уреждали мачове само по времето на Коко (който уж сбъдвал мечти), да си припомним и един от многото случаи, в които той все още нямаше нищо общо с вас:

http://www.youtube.com/watch?v=Vvv_eb_DVz4
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдивчанина
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанина » 09 фев 2013 09:21

Raoul_Duke написа:

Ненужник да ми говори за черно тото е все едно педофил в детска градина :mrgreen:
Ако някои от тези две "крайно съмнителни" :lol: домакински победи срещу Монтана и Миньор се докаже, че са наредени, обещавам на теб и на брат ти да ви подаря по нещо в знак на извинение. Напр. по един сапун!

И понеже все се оправдавате, че сте уреждали мачове само по времето на Коко (който уж сбъдвал мечти), да си припомним и един от многото случаи, в които той все още нямаше нищо общо с вас:

Това е специален поЗдрав за отбора на малцинствата и ДПС от мен:
http://vbox7.com/play:db4e161d&al=2&vid=508435
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 фев 2013 09:29

Пловдивчанина написа:Това е специален поЗдрав за отбора на малцинствата ...

Похвално е, че поздравяваш своите, но за тази цел си имате лпортала!
Така и така ни е тръгнало на честитки, та да ви кажа и аз едно "ЧЕСТИТО БАНЯ" :arrow: http://prikachi.com/images/128/5846128Y.jpg

Морето е изхвърлило мъртва риба след това, но важното е, че ще се си дойдете по-чисти след къпането!
Последна промяна от Raoul_Duke на 09 фев 2013 09:30, променено общо 1 път.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”