Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Кой ще играе на мястото на Зе?

Мнениеот alexveselinov » 17 сеп 2009 12:44

Levski 1914 написа:Това за мен е най-оптималния състав:

[center]Петков
Бензукан(Живко) - Рабех - Топчо - Минев
Балтанов - Бардон
Тасевски
Йовов - Христов(Табаков) - Жо[/center]

не мислиш ли че вместо Балатанов трябва да играе Симонович?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Мнениеот Levski 1914 » 17 сеп 2009 12:48

В никакъв случай. На това момче отдавна трябваше да му се даде шанс. Няма по-добър момент от сегашния...при наличието на трайно контузения Гаджев и наказания Сърмов. Трябва все по-често да го пускат титуляр.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 17 сеп 2009 12:48

Няма смисъл да играем срещу отбор като Виляреал с 2 офанзивни халфа. Дори и преквалифицирани като дефанзивни Бардон и Тасевски не се справят никак добре.

П. П. Поздравления за този, който сля двете теми.
Последна промяна от peterx на 17 сеп 2009 12:51, променено общо 1 път.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 17 сеп 2009 12:50

аз се притеснявам Балатанов да не прегори в такъв важен мач
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 17 сеп 2009 12:52

Мисля си, че Бардон ще се справи като дефанзивен халф много по-добре от Симонович.

аз се притеснявам Балатанов да не прегори в такъв важен мач

Поне е млад и може да тича. Другите ще окапят още на почивката.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

petargeorgiev
Контакти:

Какво да очакваме довечера?

Мнениеот petargeorgiev » 17 сеп 2009 13:41

Този отбор не е толкова силен колкото ,когато играеше Рикелме.Не знам колко човека са гледали онзи и този Виляреал.Мисля че имаме шансове,ако не мислят нашите футболисти с колко гола могат да минат ,а да играят освободено и дисциплинирано.
Вижте какво стана с Атлетико Мадрид на неговия стадион.Щом израелците могат ние също можем.Атлетико в никакъв случай не е по слаб отбор от Виляреал.
Притеснява ме като Левскар и Българин една голяма слабост в момента.Вероятността Виляреал да вкара гол е голяма ,тъй като защитата ни в момента не е цвете.Проблема е друг:
България в частност Левски в последно време бележи много трудно голове от чисти положения-справка Дебрецен-Левски Италия-България/второ полувреме/.Срещу Виляреал шансовете няма да са много ,може би 2-3 за целия мач.Ще се убедите в това довечера.Защитата им е много добра.
Уважаеми Левскари в нашия отбор няма голаджии .Това ни спира да вървим напред ,затова сме в този турнир.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Какво да очакваме довечера?

Мнениеот alexveselinov » 17 сеп 2009 13:55

petargeorgiev написа:Този отбор не е толкова силен колкото ,когато играеше Рикелме.Не знам колко човека са гледали онзи и този Виляреал.Мисля че имаме шансове,ако не мислят нашите футболисти с колко гола могат да минат ,а да играят освободено и дисциплинирано.
Вижте какво стана с Атлетико Мадрид на неговия стадион.Щом израелците могат ние също можем.Атлетико в никакъв случай не е по слаб отбор от Виляреал.
Притеснява ме като Левскар и Българин една голяма слабост в момента.Вероятността Виляреал да вкара гол е голяма ,тъй като защитата ни в момента не е цвете.Проблема е друг:
България в частност Левски в последно време бележи много трудно голове от чисти положения-справка Дебрецен-Левски Италия-България/второ полувреме/.Срещу Виляреал шансовете няма да са много ,може би 2-3 за целия мач.Ще се убедите в това довечера.Защитата им е много добра.
Уважаеми Левскари в нашия отбор няма голаджии .Това ни спира да вървим напред ,затова сме в този турнир.

много си прав,просто няма кой да вкарва голове
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
makmidov
Контакти:

Дано не отпишем мача... с Виляреал

Мнениеот makmidov » 17 сеп 2009 13:56

И така днес ни е първият мач от Лига Европа и аз силно се надявам да няма "отбиване на номера" в името на n-тият абсолютно безмислен за всеки извън БГ мач с ЦСКА. Ако бием ЦСКА ще има да се радаме най-много един полусезон. А ако бием Виляреал е малко по-друго. Затова аз силно се надявам тази вечер да няма пазене на футболисти или да "пазим сили", защото меко казано аз ще съм бесен. Ако довечера не играем на мах и затова ни отупат прилично и след мача ми заяват нашите глезлИ че много им била натоварена програмата имат много поздрави и това да го дрънкат някъде другаде. После ЦСКА и с 10:0 да бият, м...ната им. Мачовете в Европа са истината там някой може да ни забележи и ако младите футболисти /колкото и малко да са те в момента/ искат да имат някакво развитие напред, трябва да играят силно и със хъс точно в тия мачове - европейските. Иначе ги чака кариера като на Гонзо - стана за смях в чужбина и ми се пъчи с 15 гола срещу ЦСКА. Е, и? В Европа Гонзо има към 10-12 гола и то все на "класни" отбори хаха Бран и Галатасарай, а и на един на класен /без кавички/ отбор Ливърпул - ура .
Така че да се надяваме това да НЕ се случи и довечера да играем с хъс и с желание. Добре би било и да не е с тактиката на Интер от вчера ама ако така изкараме точка ОК.
Поздрави, успех довечера на Левски. Успех и на ЦСКА естествено, защото в Европа двата отбора играят първо за България и след това за каквото и да е.
Това е от мене надявам се темата да не се окaже истина...?!
Последна промяна от makmidov на 17 сеп 2009 14:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
7-2_7-1_5-0
Контакти:

Re: Дано не отпишем мача... с Виляреал

Мнениеот 7-2_7-1_5-0 » 17 сеп 2009 14:21

Дано не ги подценим :) :) :)
за какво банват тия модове?Че съм защитил София във форума на Ботев,а!!!НЕЩАСТНИЦИ!!!sasho1977

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 17 сеп 2009 14:31

Аз предпочитам да се опитаме да играем футбол и да паднем с 5:2 примерно отколко цял мач да се браним и да паднем 2:0 но да не създадем и полужение.Трябва да се даде въжможност на младите да се покажат пред Европа и те да знаят че това им е шанса да се утвърдят в Левски и да се продадът след време.

Върни се в “Архив”