Стадионът на ЦСКА обявен за паметник на културата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Стадионът на ЦСКА обявен за паметник на културата

Мнениеот pampi » 08 фев 2013 13:40

the bunker написа:
Teo написа:
Виктор 1914 написа:

Да бе Делев звездата толкова на запад го продадохте, че чак не се видя. Когато продадете един ваш юноша ( който е започнал от детските си години да тренира в цдна, а не като Бербо, Мартин и Стилян, които са взети от други школи) тогава говорете. Факт е, че са излезли от цдна в добри отбори, ама не си ги преписвайте като ваши юноши. Бербо си е юноша на Пирин, не съм го чул да казва, че е от школата на цдна, Мартин е от школата на Ботев Враца, а Стенли е юноша на Монтана. Кажи ми един свестен ваш трансфер на ваш юноша?

От Пирин няма как да отидеш в Байер, от Монтана няма как да отидеш в Селтик, от Ботев Враца няма как да отидеш в Германия, от Хеброс няма как да отидеш в Барселона! Факт ! ЦСКА е марка която е трамплин за най-великите български футболисти, а Левски е трамплин за Израел или Турция ! Факт !

Това не променя факта, че не са от вашата школа. Нали така.

Айде стига с тези школи бе, Рууни къде стана звезда, голям праз, че не е юноша на Юнайтед, ако беше си седял в Евертън, щеше да ли да стане това, което е...От талантлив юноша, до успял играч разликата е от земята до небето. Футболистите израстват между 19 и 22 години, ако ще и Пеле да е е, ако не попадне на отбор и треньор, пиши го бегал...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 фев 2013 14:56

Няма да се учудя самите титани да са желали "Армията" да стане паметник на културата. Даже, ако могат да им забранят и ремонти да правят ще са най-доволни. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 фев 2013 15:03

Виктор 1914 написа:
Teo написа:Прав е Майкъла, докато едните продават вечно в Турция, ние продаваме на Запад - Факт.

Да бе Делев звездата толкова на запад го продадохте, че чак не се видя. Когато продадете един ваш юноша ( който е започнал от детските си години да тренира в цдна, а не като Бербо, Мартин и Стилян, които са взети от други школи) тогава говорете. Факт е, че са излезли от цдна в добри отбори, ама не си ги преписвайте като ваши юноши. Бербо си е юноша на Пирин, не съм го чул да казва, че е от школата на цдна, Мартин е от школата на Ботев Враца, а Стенли е юноша на Монтана. Кажи ми един свестен ваш трансфер на ваш юноша?[/quote]
Да не се връщам много назад Иван Иванов в Алания и после Партизан и Александър Тонев в Лех Познан

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 фев 2013 15:21

Виктор 1914 написа:
Teo написа:Прав е Майкъла, докато едните продават вечно в Турция, ние продаваме на Запад - Факт.

Да бе Делев звездата толкова на запад го продадохте, че чак не се видя. Когато продадете един ваш юноша ( който е започнал от детските си години да тренира в цдна, а не като Бербо, Мартин и Стилян, които са взети от други школи) тогава говорете. Факт е, че са излезли от цдна в добри отбори, ама не си ги преписвайте като ваши юноши. Бербо си е юноша на Пирин, не съм го чул да казва, че е от школата на цдна, Мартин е от школата на Ботев Враца, а Стенли е юноша на Монтана. Кажи ми един свестен ваш трансфер на ваш юноша?

А знаеш ли колко ми пука, че не са наши юноши? Колкото до посленият ти въпрос, веднага ти отговарям - Любо Пенев на Валенсия, а Емо Костадинов на Порто. Добре ли е? Когато ваш юноша стане голмайстор на Примера дивизион ела да ни кажеш.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 08 фев 2013 15:21

С една малка подробност-продаваХте. Сега и вие и те и всички сте/сме в кюпа...

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 08 фев 2013 17:05

Съвсем нормално е, стадион "Българска армия" да бъде стопанисван от министерството на културата, защото е безценен, за археологията в България! ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 фев 2013 18:49

Виктор 1914 написа:

Любослав Младенов Пенев е български футболист, централен нападател и треньор по футбол, селекционер на националния отбор по футбол на България. Роден на 31 август 1966 в София. Пенев е юноша на ЦСКА където дебютира и в професионалния футбол през 1984, когато е само на 18 години.

Емил Любчов Костадинов е български футболист, нападател. Роден е на 12 август 1967 г. в София.Дебютирал в мъжкия отбор на ЦСКА през сезон 1984-1985 г.(3 мача-0 гола) на 17 годишна възраст.

Давай сега поне един син или някакъв друг юноша , който да сравним с тия двамата или престани да бръщолевиш глупости!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 фев 2013 19:11

Old_death написа:
Виктор 1914 написа:

Любослав Младенов Пенев е български футболист, централен нападател и треньор по футбол, селекционер на националния отбор по футбол на България. Роден на 31 август 1966 в София. Пенев е юноша на ЦСКА където дебютира и в професионалния футбол през 1984, когато е само на 18 години.

Емил Любчов Костадинов е български футболист, нападател. Роден е на 12 август 1967 г. в София.Дебютирал в мъжкия отбор на ЦСКА през сезон 1984-1985 г.(3 мача-0 гола) на 17 годишна възраст.

Давай сега поне един син или някакъв друг юноша , който да сравним с тия двамата или престани да бръщолевиш глупости!

Известни бивши футболисти от школата на „Левски”:
- Христо Илиев – Патрата
- Стефан Абаджиев - Теко
- Георги Аспарухов - Гунди – футболист № 1 на България за ХХ век
- Сашо Костов
- Жоро Соколов – Соколето - дебютирал при мъжете на "Левски", преди да навърши 17 години, един от най-големите таланти на българския футбол
- Бисер Михайлов
- Цецо Веселинов – Меци
- Боби Михайлов – участвал на СП в САЩ’94
- Емил Спасов
- Ники Илиев - участвал на СП в САЩ’94
- Наско Сираков – участвал на СП в САЩ’94
- Велко Йотов - участвал на СП в САЩ’94
- Божидар Искренов - Гибона
- Димитър Иванков
:) :) :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 08 фев 2013 19:15

От тия колко са стигнали до отбори като Байерн Мюнхен, Порто, Валенсия и Атлетико?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 фев 2013 19:20

Янис Зику написа:От тия колко са стигнали до отбори като Байерн Мюнхен, Порто, Валенсия и Атлетико?

Ами четирима от "тия" станаха четвърти в света, постигайки най-големия успех на българския футбол за всички времена. ;) А освен двете имена, които колегата е споменал, вие имате само още едно едничко голямо име - ваш юноша: Иван Зафиров, който при това е бил фен на "Левски". Това е положението... 8-)
П.П. Хубава вечер скъпи красноармейци и тази нощ сънувайте, че Вежди Рашидов ви е отпуснал средства за тоалетни и други екстри в "паметника на културата" в Борисовата градина... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “ЦСКА”