До Томислав Русев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До Томислав Русев
Томе,как може на Ники Александров да се дава национален ефир? Пиша го след всичките му коментари за Юнайтед и "фолклора" за който разправя.Този човек няма никакъв срам и неще и неще да приеме мнение различно от неговото по този въпрос.Уважавах го като журналист,но нека да не говори там където не му е силата - Английски футбол.
Томе, моля те води и спортната рубрика. Жена ти я превръща в невероятна говорилня, когато се надъха и съм сигурен, че в тези моменти на много хора главите им дават заето след тези тиради...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Томиславе, какво постоянно се заяждаш с тенисистите и ги плюеш всеки ден ??! Те не са виновни, че твоят любимец Армстронг е долен измамник и е зобал като за световно, напълно си заслужава плювните сега. Вместо него да обвиниш, ти плюеш другите, че и те зобали. Ми ако някой ден ги хванат, че го правят, същото ще ги сполети и тях, но ако не зобат, какво правим ??!
Наистина много ниско падате в запалянковщината си.
Наистина много ниско падате в запалянковщината си.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- tzvetan_22
- Контакти:
Томи,
аз също съм позитивно настроен към селекции, нови треньори и т.н. Този път, обаче не си прав! В Левски нещата не вървят и всички го виждаме. Като изключим мачовете с Етър и Славия, Левски изигра един много слаб сезон. Да, имаме много точки, но това е субективна последница. Освен мачовете с Черно море и Ботев на Герена, сините не направиха силен мач. Ако при Мъри, който сега даваш като светъл пример, търпението си заслужаваше, то сега нещата стоят по различен начин. При Мъри се виждаше идеята му за играта, тя беше ясна за всичко нас. Именно поради тази причина ние толкова и' се радвахме. Ил. Илиев за цял полусезон не успя да ни покаже идеите си за играта. Той е голям Левскар, много добър и успял футболист, но ми се струва, че няма характера за треньор на Левски. На интервютата говори като наказана госпожица, която само чака някой да и се накара. Излгежда все едно не знае къде се намира.
Да обърнем внимание на думите на Ил.Илиев - интервюто след мача срещу Аарау, както и това от понеделник в с.ш.Гонг. - "Видя се, че ни трябват играчи на повече от 1 пост..." ... Моля? Томи, аз и ти ли правим селекцията, че по средата на първия лагер ни светва, че ни трябват НЕ 1, А ПОВЕЧЕ ПОПЪЛНЕНИЯ?.... "Не взимаме никой, за да не ме питате, като есента, този защо е слаб, този защо е провален трансфер.."... Моля? Томи, Ил.Илиев защо прави селекция? За да му кажат журналистите "евала" или за да е силен Левски? Господин Илиев трябва да знае, че феновете не критикуват селекцията, за му става на него неприятно и да му е мъчно. Феновете сме критични, защото не искаме пак след 3-тия кръг перлата в селекцията да замине за Катар, за да решава "лични проблеми в работата" ?! Говоря за Агиаманг Опоку
Защото Прохазка, колкото и да ми симпатичен и да ми се иска да стане част от ядрото на Левски, не може да си спре топката като хората! Кажи ми, Томи, Левски ли е отборът, в който даден футболист ще се учи да спира топката и къде е Опоку?
Дано Ил.Илиев скоро влезе в час
)
аз също съм позитивно настроен към селекции, нови треньори и т.н. Този път, обаче не си прав! В Левски нещата не вървят и всички го виждаме. Като изключим мачовете с Етър и Славия, Левски изигра един много слаб сезон. Да, имаме много точки, но това е субективна последница. Освен мачовете с Черно море и Ботев на Герена, сините не направиха силен мач. Ако при Мъри, който сега даваш като светъл пример, търпението си заслужаваше, то сега нещата стоят по различен начин. При Мъри се виждаше идеята му за играта, тя беше ясна за всичко нас. Именно поради тази причина ние толкова и' се радвахме. Ил. Илиев за цял полусезон не успя да ни покаже идеите си за играта. Той е голям Левскар, много добър и успял футболист, но ми се струва, че няма характера за треньор на Левски. На интервютата говори като наказана госпожица, която само чака някой да и се накара. Излгежда все едно не знае къде се намира.
Да обърнем внимание на думите на Ил.Илиев - интервюто след мача срещу Аарау, както и това от понеделник в с.ш.Гонг. - "Видя се, че ни трябват играчи на повече от 1 пост..." ... Моля? Томи, аз и ти ли правим селекцията, че по средата на първия лагер ни светва, че ни трябват НЕ 1, А ПОВЕЧЕ ПОПЪЛНЕНИЯ?.... "Не взимаме никой, за да не ме питате, като есента, този защо е слаб, този защо е провален трансфер.."... Моля? Томи, Ил.Илиев защо прави селекция? За да му кажат журналистите "евала" или за да е силен Левски? Господин Илиев трябва да знае, че феновете не критикуват селекцията, за му става на него неприятно и да му е мъчно. Феновете сме критични, защото не искаме пак след 3-тия кръг перлата в селекцията да замине за Катар, за да решава "лични проблеми в работата" ?! Говоря за Агиаманг Опоку

Дано Ил.Илиев скоро влезе в час

Томиславе, защо Левски искаше да прати Попадийн в Разлог, а изведнъж се оказва в Киево под наем с опция за закопуване. Това малко или много е част от проблема защо нашите футболисти никой не ги иска и защо се привличат по 3-ма бразилци лятото и зимата вместо да се дава шанс на нашите млади футболисти. Юношите на Левски и цска винаги се обиграват по 3-5 години в други отбори и се взимат някаква слаби чужденци, а младите ни футболисти явно пък не са толкова зле.
г-н Томислав Русев,
По отношение на това, че никой не скръцнал срещу мнението на мистър Фараж.
http://www.karolev.com/bac/karolev.nsf/ ... enDocument
Не че подкрепям Карлоев, напротив, имам много срещу него. Но все пак има някой скръцнал.
По отношение на това, че никой не скръцнал срещу мнението на мистър Фараж.
http://www.karolev.com/bac/karolev.nsf/ ... enDocument
Не че подкрепям Карлоев, напротив, имам много срещу него. Но все пак има някой скръцнал.
Благодаря, че отразихте дребната ми забележка. Адски хубаво е, че подържате връзка със слушателите ви, някак си в това е смисъла на цялата работа ми се струва.
Иначе така е - липсва широк отзвук. Но не е никакъв, както 20 пъти повторихте. : ) Защо никой не е отразил тази публикация? Защо единствено парламентарно непредстаевни си позволяват подбни неща? А в същото време, когато имат инстуционална трибуна - мълчат? Това са важните въпроси.
И чакаме Емо Евтимов в ефир! Поздрави!
Иначе така е - липсва широк отзвук. Но не е никакъв, както 20 пъти повторихте. : ) Защо никой не е отразил тази публикация? Защо единствено парламентарно непредстаевни си позволяват подбни неща? А в същото време, когато имат инстуционална трибуна - мълчат? Това са важните въпроси.
И чакаме Емо Евтимов в ефир! Поздрави!
Скръцнал,но с фалшиви данни ! Не мога да разбера едно, - какво НЕ-вярно казаха англичаните ? И ако не са прави и лъжат,защо тогава няма никаква политическа реакция на най-високо ниво? Оговорът е лесен драги ми българино- Защото всичко е истина,а тя боли,както и мен ме боли, когато ги слушах. Ако сте на тяхно място нямали така да процедирате.....?....Същото ще направите! Преди време публично казаха и изкараха данни за нашият мин.прецедател - "бивша мутра" и т.н - да не влизам в подробности
Всеки малко интелигентен човек може да намери инфото в интернет - ЦРУ,КГБ,МИ 5... и т.н Та , ако беше лъжа това,нямаше ли същия този човек "с голи ръце да ги удоши" като му познавате характера и нарцисизма ?! Така че.......това е реалността мили-мой
жалко,но факт !!! Народът сам си е виновен...... и никой друг !!! 

Оцелул играха в ШЛ преди 2 години, а вие ги изкарахте средняк. Лудогорец колкото и да ги хвалите скоро ще поемат по пътя на Гриша Ганчев отборчето.
какво става с дарик радио днеска не тръгва и не мога да ви слушам
питайте Ченчев защо Черни не играе днеска
питайте Ченчев защо Черни не играе днеска
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс